مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان: مسابقات استانی نماز، قرآن و عترت دانش آموزان لرستانی آغاز ‌شد

■ مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان: مسابقات استانی نماز، قرآن و عترت دانش آموزان لرستانی آغاز ‌شد

 مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان: مسابقات استانی نماز، قرآن و عترت دانش آموزان لرستانی آغاز ‌شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، گودرز کریمی فر عصر امروز در مراسم افتتاحیه مرحله استانی مسابقات قرآن، نماز و عترت آموزش‌وپرورش لرستان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه دراستان لرستان برگزار شد، اظهار داشت: نیمی از آموزش‌وپرورش به مباحث تربیتی و پرورشی اختصاص دارد.

وی با اشاره به آغاز مسابقات استانی نماز، قرآن و عترت در استان، افزود: این مسابقه در 162 هزار و 800 نفر رشته در استان برگزارمی‌شود که 23 هزار و 600 نفر از شهرستان‌ها شرکت می‌کنند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان عنوان کرد: برگزیدگان مسابقات مراحل شهرستانی که دو هزار و 500 نفر هستند از امروز به مدت دو هفته رقابت‌های خود را در اردوگاه آیت‌الله کمالوند آغاز می‌کنند که در نهایت 96 نفر در سطح استان برگزیده و به مسابقات مرحله کشوری راه ‌پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: در مسائل تربیتی، توجه به تعمیق باورهای دینی با محوریت نماز و قرآن مهم‌ترین اصل در آموزش‌وپرورش است از طرفی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش نیز یک سند تربیتی است.

کریمی فر تصریح کرد: ترویج مستمر سبک زندگی اسلامی و توسعه آموزش عمومی قرآن، یکی از الزامات و سیاست‌های جدی آموزش‌وپرورش در حوزه معاونت پرورشی است.

وی با اشاره به نقش مهم مربیان پرورشی در تربیت اسلامی دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: مربیان پرورشی باید با فرهنگ پرورشی و پرورش فرهنگی آشنا باشند تا بتوانند اعتقادات دینی را در دانش‌آموزان نمادسازی و نهادسازی کنند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: توجه به تفکر نقادی و روحیه پرسشگری، ترویج سیره علوی، بصیرت و معرفت و آشنایی دانش‌آموزان با افکار عقاید امام خمینی(ره)، از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی آموزش‌وپرورش است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان تحصیل، تهذیب و ورزش را یکی از شعارهای اساسی آموزش‌وپرورش دانست و بیان کرد: در حال حاضر 307 هزار دانش‌آموز در مدارس لرستان تحصیل می‌کنند که ضرورت ارائه برنامه‌های فرهنگی برای مصون نگه‌داشتن این قشر از گزند دشمنان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

وی بابیان اینکه منزل، محیط و مدرسه سه رکن تأثیرگذار در تربیت فرزندان محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: معلمی را شایسته سپاسگزاری است که اندیشیدن را به دانش‌آموزان بیاموزد نه اندیشه‌ها را؛ از طرفی اگر دو عنصر امید و اراده در بین معلمان و دانش‌آموزان تقویت شوند، جامعه از آسیب‌ها و انحرافات بسیاری در امان می‌ماند.

کریمی فر عنوان کرد: اولیای دانش‌آموزان باید در منزل نقش مربی پرورشی را ایفا کنند تا به‌واسطه این هم‌افزایی و همکاری، تربیت مناسبی برای فرزندان رقم بخورد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/2/9 ساعت 08:37
کد : 68
دسته :
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
جشنواره

■ محراب مادرانه

به گزارش مشرق، یک کاربر فضای مجازی در توییتر تصویری از یک محراب مادرانه را منتشر کرد. ...

■ امکانات و فضای اقامه نماز مسافران نوروزی فراهم شود

حجت الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان، امروز در جلسه شورای اقامه نماز استان ضمن تسلیت شهادت امام النقی(ع) و تبریک فرا رسیدن ماه رجب گفت: نماز یکی از بزرگ ترین فرائضی است که خداوند برای بندگان خود قرار داد و از جایگاه عظیمی برخور ...

■ پیوند زکات و نماز در آیات

آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یزد، امروز، ۱۹ اسفند در جلسه شورای زکات استان با بیان اینکه زکات از جمله واجبات شرعی است اظهار کرد: روحیه کمک به دیگران و پرداخت زکات به فقرا و مستمندان باید در بین افراد جا ...

■ برگزاری دوره آموزش مجازی تربیت مربی نماز ویژه طلاب خواهر

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز دوره آموزشی تربیت مربی نماز ویژه طلاب خواهر حوزه علمیه جامعة الزهراء سلام الله علیها در سراسر کشور به صورت مجازی در حال برگزاری است. معاونت آموزش مرکز تخصصی نماز در این باره گفت: با توجه به نیاز کشور به حض ...

■ اقامه گروهی نماز صبح، شیوه جدید فلسطینیان در مخالفت با معامله قرن

در شهر نابلس هزاران فلسطینی پیش از طلوع خورشید، به سمت مسجدی واقع در  میدان پیروزی حرکت کرند و با اقامه نماز صبح اعتراض شان را به دشمن اسرائیلی و متحد آن آمریکا اعلام کردند. این صحنه در جای جای دیگر سرزمین های اشغالی از جمله کرانه باختری تکرا ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز