«مساجد»، هدف صهیونیسم در جنگ علیه نوار غزه

■ «مساجد»، هدف صهیونیسم در جنگ علیه نوار غزه

«مساجد»، هدف صهیونیسم در جنگ علیه نوار غزه

«مساجد»، هدف صهیونیسم در جنگ علیه نوار غزه

 باوجود تخریب مساجد غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی در جریان حملات مستمر به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی تاکنون، مناره مسجد «امان» در شهر غزه همچنان پابرجاست و صدای اذان در آن طنین انداز می شود.

از آغاز جنگ جاری، ارتش اشغالگر با هواپیماهای جنگی و توپخانه‌های خود، به عمد مساجد را در سراسر نوار غزه ویران کرده و هزاران غیرنظامی و بی گناه بی دفاع را قتل عام کردند. اما صدای اذان گفتن موذن روی ویرانه‌های این مسجد متوقف نشد، باوجود دشواری در ورود به این مسجد تخریب شده، صدها نمازگزار برای ادای نماز وارد آن می شوند.

الخمسینی علی جودة، یکی از خادمان مسجد در غزه، گفت: ارتش اشغالگر اسرائیل به عمد مساجد نوار غزه را تخریب می کند، زیرا می داند که بر پایبندی به قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) و اجرای آن و افراط نکردن در زمین و مقابله با کسانی که تلاش به سرقت می کنند، تشویق می کند.

 جوده افزود: اشغالگران از تخریب اماکن مذهبی، آواره کردن فرزندان ما و کشتن و آزار و اذیت آنها دریغ نمی کنند تا آنها را به تسلیم شدن در برابر خواسته های شان مجبور کنند. اما این توهم است و هر کاری که بکنند، موفق نمی‌شوند، ما سرزمین خود را رها نمی‌کنیم و دوباره مساجد خود را بازسازی و احیا خواهیم کرد.

او از مردم آزاده و شریف جهان خواست تا در کنار مردم فلسطین بایستند و به جنگ ویرانگر نوار غزه پایان دهند و در بازسازی مساجد تلاش کنند تا بار دیگر صدای اذان طنین انداز شود و ادای نماز ازسرگرفته شود و طالبان علم در مساجد علوم دینی را فراگیرند.

«محمد الغندور» یکی از ساکنان غزه با صدای هر اذان، با عده ای از شهروندان غزه به مسجد نزدیک خود برای ادای نماز می شتابد و سوره ‌ا و آیاتی از قرآن کریم را بر خرابه های آن تلاوت می کند.

 الغندور با وجود جنگ نسل کشی ارتش اشغالگر اسرائیل علیه نوار غزه و هدف قرار دادن عمدی مساجد بر این درخواست اصرار دارد و تاکید می کند که این اولین بار نیست که ارتش صهیونیستی در هر حمله  و بمبارانی مساجد نوار غزه را هدف قرار می دهد.

الغندور درباره موضع کشورهایی که قوانینی را وضع می کنند و خواستار آزادی مذهب و آسیب نرساندن به عبادتگاه ها و مجازات متخلفان هستند، گفت: سکوت آنها در قبال جنایاتی که در نوار غزه رخ می دهد، به مثابه  مشارکت و چراغ سبز دادن به ارتش اشغالگر برای ادامه کشتارهای‌شان علیه غیرنظامیان و بی گناهان بی دفاع و تخریب مساجد و خانه ها بر سر صاحبان‌شان است.

 او از مردم آزاده و شریف جهان و ملت‌های عرب و اسلامی خواست به خیابان‌ها بیایند و بر دولت‌های خود فشار بیاورند تا جنگ کنونی در نوار غزه را متوقف کنند. با توقف جنگ، مساجد بازسازی می شوند و نمازگزاران بازمی گردند.

 ارتش اشغالگر در تاریخ ۱۵ ماه می، ویدئویی از تله گذاری و انفجار یکی از مساجد نوار غزه و همچنین انتشار عکسی از آتش زدن یکی از مساجد دیگر و نسخه هایی از قرآن کریم منتشر کرد.

وزارت اوقاف و امور مذهبی نوار غزه در ۱۸ ماه می اعلام کرد: اشغالگران با حمله مستمر به نوار غزه و تخریب خانه‌ها، بیمارستان‌ها، منازل، مساجد، کلیساها و اماکن عبادی، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای افزود: موشک‌ها و بمب‌های رژیم صهیونیستی، ۶۰۴ مسجد را با خاک یکسان کرده و به طور کامل تخریب کرده و ۲۰۰ مسجد نیز به شدت آسیب دیده و ۳ کلیسا نیز تخریب شده‌اند.

مقامات اشغالگر از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته اند که علاوه بر تخریب مساجد، مدارس، بیمارستان ها و زیرساخت ها، ده ها هزار شهید و زخمی بر جای گذاشته است که بیشتر آنها کودک و زن هستند.

 

خبرگزاری شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1403/4/12 ساعت 14:38
کد : 6186
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
طوفان الاقصی
غزه
صهیونیست‌ها
نمازگزاران فلسطینی
مسجد
نماز در جهان

■ مسجد، تربیت را بدون ویروس وارد سبک زندگی می کند

مسئول کمیته مسجد مرکز آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم گفت: مسجد، تربیت را بدون ویروس وارد سبک زندگی می کند حجت الاسلام مویدی با اشاره به مزیت های تربیت مسجدی در مقایسه با نظام رسمی تعلیم و تربیت، گفت: حضور در مسجد تربیت مطلوب اسلامی را بدون هیچ و ...

■ مساجد غزه به روی نمازگزاران گشوده شد

بعد از گذشت بیش از یک ماه تعطیلی مساجد به خاطر شیوع کرونا در غزه، نماز جمعه در مساجد سه استان غزه برگزار شد. هزاران فلسطینی نماز جمعه را از مساجد سه استان غزه اقامه کردند. وزارت اوقاف و امور دینی غزه به مساجد رفح، خان یونس و الوسطی اجازه داد، ن ...

■ بزرگ‌ترین مسجد آسیای مرکزی در تاجیکستان افتتاح می‌شود

بزرگ ترین مسجد آسیای مرکزی که در شهر «دوشنبه»، پایتخت تاجیکستان ساخته شده است در ماه مارس سال 2020 ، افتتاح می شود. قرار بود این مسجد در اکتبر ساال 2019 با حضور امیر قطر،افتتاح شود اما بازدید او از تاجیکستان تا مارس سال جاری به تعویق ا ...

■ اقامه نماز با زبان یونانی

به نقل از greekcitytimes،  نخستین مسجد شهر آتن، پایتخت کشور یونان قرار است تا ماه آوریل 2019 افتتاح شود. مسجد آتن، تنها مسجد رسمی مسلمانان در یونان می باشد که تاکنون چندین بار زمان افتتاح آن به تاخیر افتاده است. ساخت این مسجد از آغاز با مخالف ...

■ اقامه نماز آیت‌الله رئیسی در مسجد تاریخی «دونگ سی» پکن

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر خود به چین، با حضور در مسجد «دونگ سی» پکن، ضمن بازدید از این مسجد تاریخی، نماز مغرب و عشای خود را با مسلمانان چینی در این مسجد به جماعت اقامه کرد. رئیس جمهور پس از اقامه ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز