فرانسه 21 مسجد را در این کشور تعطیل کرد

■ فرانسه 21 مسجد را در این کشور تعطیل کرد

فرانسه 21 مسجد را در این کشور تعطیل کرد

«جرالد دارمانان» وزیر کشور فرانسه خبر داد که در دوره اخیر 21 مسجد در این کشور بسته شده است.

وی که با شبکه LCI مصاحبه می‌کرد، مدعی شد در جریان بازرسی از 99 مسجدی که اخیرا انجام شده، داخل 21 مسجد نشانه‌های افراط گرایی وجود داشته است.

این مقام فرانسوی گفت که طی روزهای آینده، 6 مسجد دیگر بسته خواهند شد و این اقدام بر اساس قانون مبارزه با افراطی گری انجام می‌شود.

تصمیم برای تعطیلی مساجد، یکی از تصمیم‌های متعدد دولت فرانسه برای تعطیلی مراکز اسلامی است. پاریس این اقدام را با بهانه‌هایی نظیر مقابله با افراطی گری و تحریک برای خشونت و تروریسم انجام می‌دهد.

بر اساس گفته دارمانان، برای نخستین بار در تاریخ فرانسه است که این تعداد از مساجد در این کشور بسته می‌شوند.

از سوی دیگر در تداوم اسلام هراسی در فرانسه، تصویر صلیب و شعارهای ضد اسلامی بر دیوارهای سه مسجد در این کشور درج شده است.

دیوارهای مساجد وابسته به اتحادیه ترکیه برای امور مذهبی (DITIB)، بزرگترین انجمن مسلمانان ترکیه مقیم در این کشور، اواخر روز شنبه در استان‌های «مونتلبون»، «پونتارلیه» و «روبای» تخریب شد.

این اتحادیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حمله زشت به مساجد خود را محکوم و برای جامعه خود آرزوی سلامتی می‌کنیم.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما خواستار اتحاد در برابر اقداماتی هستیم که هدفشان آسیب رساندن به صلح در کشور است. ما از شما می‌خواهیم در مورد چنین رویدادهای تحریک آمیزی محتاطانه رفتار کنید.»

«مجمع ملی» فرانسه  چندی قبل  طرح جنجالی ضد اسلامی را که دولت «امانوئل ماکرون» آن را برای حفظ بنیان‌های سکولار فرانسه ضروری می‌داند به تصویب رساند. مجمع ملی یا مجلس سفلای فرانسه که یکی از دو مجلس پارلمان این کشور است این طرح را علی‌رغم مخالفت نماینده‌های پارلمان چپ‌گرا و راست‌گرا به تصویب رسانده‌اند.

دولت فرانسه پیشتر گفته بود که تصویب این طرح برای حفظ بنیان‌های سکولار در این کشور ضروری است، اما مخالفان این طرح، آن را مخالف آزادی‌های مذهبی می‌دانند. 

دولت فرانسه ادعا می‌کند هدف این لایحه مبارزه با «افراط‌گرایی اسلام‌گرایان» است، اما مسلمانان فرانسه می‌گویند این قانون آزادی‌های مذهبی آنها را نقض کرده و آنها را به گونه‌ای غیرمنصفانه هدف قرار می‌دهد.

پیش از آن نیز نمایندگان پارلمان فرانسه قانونی را که ضد اسلام و مسلمانان است تصویب کرد. این قانون با ۳۴۷ رای موافق در مقابل ۱۵۱ رای مخالف در مجلس سفلی فرانسه به تصویب رسید.

بر اساس این قانون که ۷۰ بند دارد، دولت فرانسه این امکان را دارد تا مدارس مذهبی و عبادتگاه‌ها را تعطیل کرده و مانع از انجام سخنرانی‌هایی که به زعم دولت فرانسه افراط گرایانه است، شود.

بر اساس قانون جدید، زنانی که کودکان خود را در اردوهای مدرسه همراهی می‌کنند از داشتن حجاب منع می‌شوند. همچنین زنان با حجاب نمی‌توانند برای دیدن فرزندانشان وارد مدرسه یا مهدکودک شوند.

همچنین زنان با حجاب، از مشارکت در هرگونه رویداد ورزشی که فدراسیون‌های ورزشی آن را برگزار می‌کنند منع خواهند شد تا بدین ترتیب فدراسیون ورزشی فوتبال فرانسه، تنها فدراسیون بین‌المللی باشد که زنان با حجاب را از مشارکت در رویداد ورزشی منع کرده باشد.

اسلام هراسی در آلمان،‌ دیگر کشور اروپایی که مسلمانان در آن زیاد هستند، افزایش یافته است. 

بر اساس گزارش‌ها، بانوان مسلمان که در آلمان روسری به سر می‌گذارند به طور مرتب در خیابان مورد آزار و شکنجه قرار گرفته‌اند و گفته می‌شود که حوادث حمله فیزیکی نیز رو به افزایش است.بر اساس ارقام رسمی، پلیس آلمان از ژانویه تا نوامبر سال 2020، 632 مورد اسلام هراسی را  ثبت کرده است .این در حالی است که گفته می‌شود رقم واقعی بالاتر است زیرا بسیاری از قربانیان پیگیر شکایات کیفری نیستند.

آلمان با بیش از 80 میلیون نفر جمعیت، پس از فرانسه دومین جمعیت مسلمان در اروپای غربی را دارد. در میان 4.7 میلیون مسلمان این کشور، 3 میلیون نفر اصالتا ترکیه‌ای هستند.این کشور طی سالهای اخیر شاهد رشد نژادپرستی و اسلام هراسی بوده است که با تبلیغات گروه‌های نئونازی و حزب راست افراطی «ای دی اف» تقویت می‌شود.

 

خبرگزاری فارس

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1400/9/23 ساعت 10:09
کد : 5213
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
تعطیلی مساجد فرانسه
افراط گرایی اسلام گرایان در فرانسه

■ آغاز طرح شنبه های با کتاب در مسجد از هفته کتاب

حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به برنامه هایی که برای هفته کتاب (​24 آبان تا اول آذر)​ تدارک دیده شده است گفت : در طرح «شنبه های با کتاب » که هر هفته در مساجد به اجرا درمی آید امام جم ...

■ پشت درهای بیت المقدس هستیم

سردار حسین یکتا، رزمنده و راوی دفاع مقدس، شب گذشته در یادواره شهید عبدالرسول زرین و 1200 شهید ورزشکار استان اصفهان، با بیان اینکه پرچم شهدا در جهان بالا است، گفت: اینکه شاهد هستیم راهپیمایی بزرگ اربعین هرسال با شکوه‌تر انجام می‌شود نشان می ...

■ وقتی سور عروسی از مسجد شروع می‌شود

 توی خاطرات پدر و مادرها، خیلی از زندگی‌های مشترک از مسجد شروع می‌شود. عروسی‌هایی ساده که در آن لباس عروس فقط یک چادر سفید بود و سور عروسی، شام جمع و جور در خانه داماد. خیلی از زوج‌هایی که دوست داشتند عروسی مفصل‌تری بگیر ...

■ جلسه شورای برنامه ریزی منطقه پنج کشوری در کرمانشاه برگزار شد

جلسه شورای برنامه ریزی منظقه ۵ کشوری با حضور منصور سرگزی معاون فرهنگ و آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز، باقران رئیس اداره فرهنگی ستاد مرکز، مدیران و کارشناسان استانهای ایلام، مرکزی، کرمانشاه، خوزستان، همدان، لرستان، کردستان، فرماندار و امام جمعه صحنه د ...

■ خانواده شهید طلبه همدانی به زیارت کربلا می روند

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، بعد از پخش برنامه بدون تعارف با موضوع خانواده شهید حجت الاسلام مصطفی قاسمی در خبر ۲۰:۳۰ جمعه شب و بیان این موضوع از زبان دختر خانواده که پدر آرزو داشت به اتفاق خانواده به سفر کربلا مشرف شود، دکتر مح ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز