گزارشی از خشونت های گسترده علیه مساجد در استرالیا

■ گزارشی از خشونت های گسترده علیه مساجد در استرالیا

گزارشی از خشونت های گسترده علیه مساجد در استرالیا

تحقیقات جدید خشونت گسترده علیه مساجد استرالیا را نشان می دهد که به آتش کشیدن،دیوارنوشته های تهدید آمیز و تهدید به مرگ در میان این خشونت هاست.

کمیسیون سلطنتی نیوزلند پس از تحقیق در مورد حمله به مساجد کریستچرچ دریافت که عامل استرالیایی این حملات مدتها درگیر اسلام هراسی خشن و  افراط گرایی راست گرایانه بوده و این را با خود به نیوزیلند برده است.

 در حقیقت جوامع مسلمان در نیوزیلند سالها تهدید و خشونت از جمله رفتار مشکوک در یکی از مساجد مورد هدف کریستچرچ را گزارش کرده بودند.

در گزارش کمیسیون سلطنتی آمده است: پس از حملات کریستچرچ  ما مساجد استرالیا را بررسی کردیم تا میزان حملات ضد مسلمانان را در اینجا بررسی کنیم.

این گزارش می افزاید: تحقیقات ما نشان می دهد که تهدید به اقدامات مشابه ناشی از نفرت همچنان گسترده است. در طول سال 2020  ما در مورد  75 مسجد از پنج ایالت و دو منطقه استرالیا و تجربه آنها از خشونت در پنج سال از 2014 تا 2018  تحقیق کردیم ؛ حدود نیمی از پاسخ ها از طرف امامان یا متولیان مساجد بود ، 15 ٪ از داوطلبان و 35٪ از سایر اعضای شرکت کننده در نمازهای جماعت بود.

آنچه از همه نگران کننده تر بود این است که بیش از نیمی از مساجد شرکت کننده یا نمازگزاران در آنها (2/58٪) خشونت هدفمندی را بین سالهای 2014 تا 2019 تجربه کرده اند و تهدید به حمله در مواردی که مورد توجه عموم بوده است افزایش داشته است. به عنوان مثال ، مساجدی که در رسانه ها گزارش شده اند (100٪) یا مساجدی که مخالفت آنلاین با توسعه آنها وجود داشته است (83٪) داشته اند ، نرخ بالاتری از خوشنت ها  را تجربه کرده اند.

انواع خشونت ها علیه مساجد شامل آتش سوزی ، حمله فیزیکی ، دیوار نویسی ، تخریب ، سوء استفاده لفظی و آزار آنلاین آنلاین از جمله تهدید به مرگ بوده است.

 تفاوتهای جغرافیایی قابل توجهی نیز در این موارد خشونت وجود داشت. حملات علیه مساجد سیدنی بین سالهای 2014 و 2018 علی رغم اینکه مساجد بیشتری دارد نسبت به ملبورن (70٪ از 17 مسجد) و بریزبن (89٪ از 9 مسجد) نسبتاکمتر (41٪ از 51 مسجد پاسخ دهنده) بوده  است.

در پی کشتار کریستچرچ ، نسبت حملات علیه مساجد در ایالت ها و سرزمین های استرالیا در سال 2019 حدود 29٪ بود اما باز هم  این حملات به طور نامتناسبی بین ایالت ها توزیع شد  و حملات بیشتری به مساجد در بریزبن و ملبورن انجام شد.

فقط در سال 2019 ، 30٪ از مساجد حمله به صورت دیوار نوشته های تهدید آمیز را تجربه کرده اند و حدود 12٪ یک یا چند حمله آتش سوزی را تجربه کرده اند ، در حالی که یک مسجد شش مورد حمله را در آن سال گزارش کرد.

همچنین برخی از مساجد نیز در استرالیا تخریب شدند  و حدود  34٪ از مساجد شركت كننده حداقل یک مورد از این دست را تجربه كردند و سه مسجد چهار تا پنج حادثه را تجربه كردند. نامه های ناشی از نفرت هم توسط 17٪ مساجد دریافت شد.

فراتر از حمله به خود مساجد ، شرکت کنندگان در مساجد نیز به طور مشابه توسط خشونت اسلام هراسی هدف قرار گرفتند. كمتر از 40٪ مساجد در سال 2019 آزار و اذیت كلامی شركت كنندگان را گزارش كردند. علاوه بر اين  17٪ تهديد به خشونت (با يک حمله واقعی فيزيكی) را دريافت كرده بودند  در حالی كه 20٪ با اشيا پرتاب شده به نمازگزاران يا مساجد روبرو بودند.

شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1399/12/26 ساعت 11:31
کد : 4807
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
اسلام هراسی
نماز
مسجد
مساجد استرالیا

■ همایش نماز در آیینه میراث فرهنگی ایران در موزه ملی برگزار می شود

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، رییس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به تالیف و تدوین کتاب نماز، فرهنگ نذر و غذاهای آیینی در اعیاد اسلامی مردم ایران توسط این پژوهشکده، اظهار کرد: قرار است این کتاب در همایش نماز در آی ...

■ افزایش وحدت، همدلی و وفاق اجتماعی از آثار اجتماعی نماز است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان بوشهر، دومین همایش استان  نماز در بوشهر با حضور  آیت اله   صفایی بوشهری  نماینده ولی  فقیه و امام جمعه بوشهر،  دكتر  سالاری  استاندار  و  آقای  دكت ...

■ ضرورت اقامه نماز صبح در مساجد/ رفاه معنوی در مساجد افزایش یابد

مسجد را یکی از فرهنگ های عمومی برشمرد و اظهار کرد: در فرهنگ عمومی مزاج ها مختلف است و علاوه بر آن اندیشه ها و برداشت ها نیز متفاوت هستند. این استاد اخلاق بر گسترش نماز جماعت در مدارس و اقدام معلمان جهت ترغیب دانش آموزان به شرکت در نماز جماعت تاکید ...

■ وزیر آموزش و پرورش با رئیس ستاد اقامه نماز دیدار کرد

جلسه مشترک اعضای هیات امنای ستاد اقامه نماز و وزارت آموزش و پرورش با حضور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد اقامه نماز، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و جمعی از اعضاء هیات امنا و شورای ...

■ نماز جمعه را تقویت كنیم/ اخلاص و عمل؛ لازمه تحقق قرارگاه شدن این نماز

آیت‌الله لطف‌الله دژكام،‌ نماینده ولی فقیه در استان فارس امشب، ۵ دی‌ماه در مراسم افتتاحیه دفتر ستاد نماز جمعه شیراز آیات سوره مباركه جمعه و سفارش خداوند درباره اقامه نماز یادآور شد و گفت: خداوند در این سوره تأكید می‌كند ای كس ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز