استاندار قم:■ نماز با خضوع، خشوع، تدبر و تفکر، ترویج و توسعه فرهنگ واقعی آن است
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان قم جلسه شورای اقامه نماز استانداری با حضور استاندار، معاون توسعه، مدیر ستاد اقامه نماز و اعضای شورا در استانداری برگزار شد در این جلسه تقدیر و تشکر از تلاشهای ستاد اقامه نماز و اعضای فعال شورا تفاهم نامه بومی استانداری امضا شد.
بهرام سرمست استاندار قم در جلسه شورای اقامه نماز استانداری کسب رتبه برتر استانداری در امر نماز را به همه اعضا تبریک و از زحمات اعضا و راهنماییهای ستاد اقامه نماز استان تشکر و قدر دانی کرد.
استاندار برنامه ریزی برای خروج از دور و تسلسل و روزمرگی را از مهمترین مؤلفههای امور فرهنگی بهویژه نماز دانست.
وی گفت: اگر نماز ما دچار عادت و بی برنامهگی شود خضوع، خشوع ارتباط با خالق که فلسفه اصلی وجود نماز است را از دست خواهیم داد.
استاندار با اشاره به آثار و برکات نماز در زندگی ریشه مشکلات و آسیبهای اجتماعی در سبک زندگی را عدم توجه به نماز واقعی دانست. دکتر سرمست گفت: این نماز است که رابطه بین انسان و خدا را مرتب و درست می کند و انسان نیاز دارد که با خالق خودش ارتباط داشته باشد. بنابراین در موضوع فرهنگ نماز در بین قشر جوان گفت ما دجار خلع شدهایم و فقط فرم ظاهر نماز را حفظ کردهایم و توجه به کار کردهای نماز واقعی نداشتهایم و این باعث شده است ما از نسل جوانمان فاصله بگیریم که امید داریم با تلاش و کوشش بتوانیم در اقامه نماز موفق باشیم.
استاندار قم کارکردهای مختلف مساجد را مورد توجه قرار داد و گفت: مسجد کارکردهای اجتماعی و فرهنگی زیادی دارد و باید برای ارتقا جایگاه مساجد گامهای مؤثر برداشته شود.
وی افزود: با وجود انواع بحرانهای اخلاقی اما مناسک دینی کمترین آسیب را دیدهاند؛ ولی باید برای حفظ و اعتلای فرهنگی و سایر ابعاد دینی در جامعه تلاش مضاعف کرد.
سرمست با اشاره به اینکه پاکیزگی و نظافت در اسلام مورد تاکید است افزود: در زمینه نظافت و رعایت نکات بهداشتی در مساجد و نمازخانههای بین راهی باید اقدامات نظارتی به صورت جدی انجام شود.
در این جلسه که دکتر محمدرضا گروسی معاون توسعه استاندار نیز حضور داشت گزارشی از کمیتههای فرهنگی بهویژه نماز ارائه و از زحمات اعضا تشکر کرد.
محمد خامهیار مدیر ستاد اقامه نماز استان نیز ضمن ارائه گزارش از فعالیتها و برنامههای ستاد اقامه نماز گفت: ستاد اقامه نماز اگرچه دستگاه اجرایی نیست اما همچون ادارات فرهنگی و اجرایی استان در همه صحنهها حضور داشته و گام به گام در کنار همه سازمانها در ارائه خدمات فرهنگی و بهویژه کمکهای مومنانه فعال بوده است. وی با ارائه گزارش از روند مسجد سازی در استان یکی از سیاستهای ستاد اقامه نماز را ساخت مسجد در روستاهای محروم و راههای مواصلاتی استان دانست و گفت: با اینکه نسبت به خیلی از استانها نمازخانهها و مساجد بین راهی خوبی را داریم اما مطلوب ما نیست و نیاز به همکاری و مساعدت استان در رفع مشکلات بهویژه گاز رسانی برخی مجموعهها را داریم تا شاهد نمازخانه مرتب با همه امکانات باشیم.
منبع: ستاد اقامه نماز