مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان:■ تربیت واقعی جامعه در گرو توجه به نماز
«حجتالاسلام مرتضی حسنی حلم»، در آئین تقدیر از دیبران دستگاههای اجرایی فعال در حوزه نماز گفت: نماز، یک امر بسیار مهم معنوی و دینی که دارای آثار مهم اجتماعی است.
مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اینکه نماز دارای کارکردهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بهداشتی در جامعه است گفت: وقتی کسی در نماز عبارت «اهدنا الصراط المستقیم» را بروی زبان میآورد بدان معنا است که این شخص دارای روحیه استکبار ستیزی است و خط حرکت او همان مسیری است که خداوند تعیین نموده است.
وی گفت: ما بر آن اعتقادیم که موضوع نماز در تمام دستگاهها، مورد توجه قرا گیرد تا شاهد سلامت آن مجموعه باشیم، این مهم به خانواده، بازار و سایر حوزههای نیز قابل تعمیم است.
مدیر ستاد اقامه نماز استان گفت: اگر کسی به معنای واقعی از نماز استعانت بجوید، این نماز میتواند او را از تمام استرسها و اضطرابهای این عصر و زمان رهایی بخشد و موجب آرامش روح و روان او شود.
حجتالاسلام حسنی حلم گفت: طبق بیان شریف «منلم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»، کسی که نتواند از مخلوق خود تشکر کند چگونه میتواند شکر گزار خالق خویش باشد، ما سپاسگزار دستگاههای فعال در حوزه نماز هستیم.
وی ادامه داد: برای آنکه مشعل فروزان نماز در جامعه همواره روشن باشد باید همه دستگاهها و آحاد مردم در این امر دخیل باشند که در این صورت خداوند خود سپاسگزار آن افراد خواهد بود
این مقام مسئول ابراز کرد: مسائل فرهنگی به ویژه مسائل فرهنگی دینی قابل روئیت نیست،اما جامعه نماز خوان، جامعه آبادی است که این مهم در ادارات قابل مشاهده است، به گونهای که توجه به کار ارباب رجوع و تلاش در حل و فصل مشکل او، نشان از نمازی بودن آن مجموعه اداری دارد.
وی ادامه داد: هر جاکه سلامت اداری را شاهد بودیم، آن مجموعه نمازی است و برخوردهای سالم و اخلاق مدارانه با مردم، نتیجه یک جامعه نمازی است اما این مهم به آسانی قابل روئیت نیست.
حجتالاسلام حسنی حلم با بیان اینکه کار فرهنگی، کار سخت، زمان بر، پیچیده و ظریفی است گفت: برای نمازی کردن یک فرد به معنای واقعی در خانواده، مدرسه، دانشگاه و جامعه زحمت بسیار باید کشید که پیامبران و اولیا الهی ما نیز برای امر تربیت که خود یک کار فرهنگی است گام در این جهان نهادهاند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان ادامه داد:اگر میخواهیم جامعه به معنای واقعی تربیت شود باید توجه بیشتری به امر نماز کرد، ما هرجا مشکل داریم آنجایی است که تربیت به درستی اتفاق نیفتاده است.
وی ابراز کرد: امام حسین(ع) در روز عاشورا در حالی که درسختترین شرایط قرار داشت از نماز خود دست نکشید، ایشان با نماز به دنبال بالا کشیدن انسانها از پستی و جهالت به نور و هدایت بود
حجتالاسلام حسنی حلم با بیان اینکه کارکرد نماز، ارتقاء انسان و هدایت اوست گفت: اگر کسی به نماز پایبند شد میتواند جایگاه والا دست یابد که نمونه آن، شهید سلیمانی، شهید همدانی، امام(ره) و... است.
منبع: خبرگزاری شبستان