■ تمامی ظرفیتهای سیستان و بلوچستان برای ترویج نماز به کار گرفته شود
ثریا سید زاده در نشست کارگروه اقامه نماز سیستان و بلوچستان از برگزاری پنجمین اجلاس نماز در این استان خبر داد و افزود: این اجلاس با محوریت مدارس آذر امسال برگزار میشود.
وی گفت: ارزیابی سالانه عملکرد دستگاههای اجرایی، شاخصهای مختلفی دارد که یکی از مهمترین این شاخصها اهمیت دادن به نماز توسط مدیر و کارکنان دستگاههاست.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت نماز در مدارس گفت: باید برای هر پایه تحصیلی برنامه ویژهای در زمینه نماز داشت و از مشارکت والدین در این حوزه استفاده کرد.
وی بر ترویج نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان از طریق راهاندازی سکوهای نماز و مجتمع های خدمات بین راهی تاکید کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۲۶۹ برنامه در این استان در زمینه نماز اجرا شده که افزون بر ۴۳ هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند.
محمد سنجرانی افزود: این ستاد برای ترویج فرهنگ نماز در سیستان و بلوچستان با ۸۰ دستگاه اجرایی تفاهمنامه همکاری امضا کرده است.
سرپرست ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این ادارهکل در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز در جامعه ساخت سکوهای نماز در مسیرهای ارتباطی این استان را در اولویت قرار داده است.
ایوب کرد اظهار داشت: طبق تعالیم دینی یکی از مهمترین وظایف حکومت اسلامی اقامه نماز در جامعه است که ساخت نمازخانه از بسترهای ضروری عمل به این فریضه الهی است.
وی با بیان اینکه تاکنون سکوی نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان ساخته شده است، گفت: با توجه به شرایط خاص این استان نظیر وسعت زیاد( ۲۳۰ هزار کیلومتر راه ارتباطی)، پراکندگی جمعیت( ۱۴ نفر در هر کیلومتر) و شرایط اقلیمی متنوع این اداره کل علاوه بر ساخت سکوهای نماز، راه اندازی مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی را مورد عنایت ویژه قرار داده است.
سرپرست ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان افزود: راه اندازی هر چه بیشتر مجتمعهای خدمات بین راهی در مسیرهای ارتباطی این استان ضمن کاهش تصادفات رانندگی منجر به گسترش مهمترین فریضه الهی یعنی نماز میشود.
وی افزود: هم اینک ۳۱ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در طول مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان فعالیت میکنند.
کرد ادامه داد: از آنجایی که این تعداد مجتمعهای خدمات رفاهی پاسخگوی نیازهای مسافران و رانندگان نیست باید در افزایش و ساخت این مجتمعها و اقامتگاهها با رفع مشکلات فعالان اقتصادی نظیر صدور راه اندازی جایگاه سوخت تلاش بیشتری شود.
ستاد اقامه نماز