تمامی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای ترویج نماز به کار گرفته شود

■ تمامی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای ترویج نماز به کار گرفته شود

تمامی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای ترویج نماز به کار گرفته شود

ثریا سید زاده در نشست کارگروه اقامه نماز سیستان و بلوچستان از برگزاری پنجمین اجلاس نماز در این استان خبر داد و افزود: این اجلاس با محوریت مدارس آذر امسال برگزار می‌شود.

وی گفت: ارزیابی سالانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی، شاخص‌های مختلفی دارد که یکی از مهمترین این شاخص‌ها اهمیت دادن به نماز توسط مدیر و کارکنان دستگاه‌هاست.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت نماز در مدارس گفت: باید برای هر پایه تحصیلی برنامه ویژه‌ای در زمینه نماز داشت و از مشارکت والدین در این حوزه استفاده کرد.

وی بر ترویج نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان از طریق راه‌اندازی سکوهای نماز و مجتمع های خدمات بین راهی تاکید کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۲۶۹ برنامه در این استان در زمینه نماز اجرا شده که افزون بر ۴۳ هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند.

محمد سنجرانی افزود: این ستاد برای ترویج فرهنگ نماز در سیستان و بلوچستان با ۸۰ دستگاه اجرایی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این اداره‌کل در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز در جامعه ساخت سکوهای نماز در مسیرهای ارتباطی این استان را در اولویت قرار داده است.

ایوب کرد اظهار داشت: طبق تعالیم دینی یکی از مهمترین وظایف حکومت اسلامی اقامه نماز در جامعه است که ساخت نمازخانه از بسترهای ضروری عمل به این فریضه الهی است.

وی با بیان اینکه تاکنون سکوی نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان ساخته شده است، گفت: با توجه به شرایط خاص این استان نظیر وسعت زیاد( ۲۳۰ هزار کیلومتر راه ارتباطی)، پراکندگی جمعیت( ۱۴ نفر در هر کیلومتر) و شرایط اقلیمی متنوع این اداره کل علاوه بر ساخت سکوهای نماز، راه اندازی مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی را مورد عنایت ویژه قرار داده است.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: راه اندازی هر چه بیشتر مجتمع‌های خدمات بین راهی در مسیرهای ارتباطی این استان ضمن کاهش تصادفات رانندگی منجر به گسترش مهمترین فریضه الهی یعنی نماز می‌شود.

وی افزود: هم اینک ۳۱ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در طول مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند.

کرد ادامه داد: از آنجایی که این تعداد مجتمع‌های خدمات رفاهی پاسخگوی نیازهای مسافران و رانندگان نیست باید در افزایش و ساخت این مجتمع‌ها و اقامتگاه‌ها با رفع مشکلات فعالان اقتصادی نظیر صدور راه اندازی جایگاه سوخت تلاش بیشتری شود.

ستاد اقامه نماز

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1398/7/16 ساعت 11:43
کد : 3711
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
ترویج نماز
ظرفیت دستگاه اجرایی
فریضه نماز
qunoot
namaz

■ کاهش آسیب های اجتماعی با توسعه فرهنگ اقامه نماز

در جلسه ستاد اقامه نماز قزوین مطرح شد؛ کاهش آسیب های اجتماعی با توسعه فرهنگ اقامه نماز اگر فرهنگ اقامه نماز در جامعه نهادینه شود تمام مشکلات بر طرف خواهد شدو گناه ومعصیت از جمله دروغ، بی اخلاقی، سرقت، اعتیاد، فحشا و منکرات از بین می رود. حجت الا ...

■ فرایند بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز رسماً در استان سمنان آغاز شد

فرایند بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز رسماً در استان سمنان آغاز شد استاندار سمنان در دیدار با رئیس ستاد اقامه نماز ، از آمادگی کامل استان دارالمرحمه سمنان در برگزاری بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز خبر داد وگفت : ویژگی های ممتاز و خاصی در استان و ...

■ لازمه غافل نشدن از آخرت، تذکر است

 آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه اخلاق عصر امروز که در مرکز هلال احمر اصفهان برگزار شد، گفت: زندگی بی نهایت آخرت به سرمایه بی نهایت نیاز دارد. وی در ادامه مبحث اثرات غفلت در سیر معنوی انسان افزود: یکی از نکاتی که پیرامون غفلت مطرح است، غا ...

■ همایش های تخصصی نماز در البرزبرگزار شود

 همایش های تخصصی نماز در البرزبرگزار شود استاندار البرز با اشاره به تاثیر معنوی نماز در کاهش آسیب های اجتماعی گفت: همایش های تخصصی نماز در این استان برگزار شود. محمدعلی نجفی روز شنبه در نشست شورای اقامه نماز استان البرز افزود: ترویج و تبیی ...

■ گردهمایی کارشناسان برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز برگزار شد

 گردهمایی کارشناسان برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز برگزار شد    گردهمایی آموزشی توجیهی کارشناسان برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور در روزهای جمعه و شنبه، بیست و هفتم و بیست و هشتم بهمن ماه با حضور معاو ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز