■ نیروهای امنیتی مرزی هند مانع از بازسازی مسجد تاریخی در مرز بنگلادش شدند
یک تیم گشت زنی از نیروهای امنیتی مرزی هندوستان، عملیات مرمت و بازسازی مسجد دو طبقه متعلق به دوره مغول ها در مرز بارخاتا دولاپارا در ناحیه لالمنیرهات (مرز بین دو کشور هند و بنگلادش) را متوقف ساختند.
به گفته ساکنان محلی، تیم گشت زنی هندی در ایستگاه پلیس، برای دومین مرتبه در روز شنبه در عملیات بازسازی مسجد کرامت بارا در هنگام نصب دوباره پنجره ها اختلال ایجاد کردند. صابدار ابراهیم ملا از محلی ها در این رابطه گفت: پس از ممانعت های پلیس مرزی هند کار ساخت و ساز مسجد به طور موقتی متوقف شده است.
مردم محلی می گویند که در زمان مغول، درویش کرامت الحجر، یک مسجد را در محله دولپارا ساخته است، و بعدها نیز در کنار این مسجد زیارتگاهی روی مزار وی ساخته شد و با گذشت زمان این مسجد توسعه یافت.
در طول تقسیم هند در سال 1947 ، این مسجد و زیارتگاه در کنار آن در سرزمینی قرار گرفتند که به هیچ کس تعلق نداشت و هزاران مسلمان هر روز جمعه برای اقامه نماز به اینجا می آمدند.
علیم الدین دبیر کمیته مسجد نیز در این رابطه گفت: آغاز عملیات بازسازی مسجد در سال 2011 توسط مقامات بنگلادش و هند تصویب شد.
منبع:حوزه
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
1398/6/25 ساعت 13:30
کد : 3653
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
■ اقامه نمازهای ۵ دقیقهای در مساجد امارات برای جلوگیری از شیوع کرونا
اداره کل وقف و امور اسلامی در شارجه امارات دستور العمل های جدیدی را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به مساجد و کلیساهای این کشور ابلاغ کرد.
بر اساس دستورالعمل جدید،مدت زمان برگزاری نمازهای جمعه در مساجد امارات به 15 دقیقه و برای نمازهاب یومیه به 5 ...
■ نمازگزاران مسجد جواد الائمه اصفهان یک زندانی را آزاد کردند
نمازگزاران مسجد جواد الائمه اصفهان یک زندانی را آزاد کردند
نمازگزاران مسجد جواد الائمه اصفهان با برگزاری برنامه گلریزان زمینه آزادی یک نفر زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کردند.
حسینی، مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری جواد الائمه اصفهان در گلریزان آز ...
■ اجلاس دانش آموزی نماز شهرستان کهک برگزار شد
اجلاس دانش آموزی نماز شهرستان کهک، صبح سهشنبه، ۱۵ آذرماه، با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان،فرماندار، معاونین و دیگر مسئولین شهرستان در سالن امام علی(ع) فرمانداری کهک برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین علی عربپور مدیر ستاد اقامه ...
■ ترک نماز قدم گذاشتن در میدان کفر است
حجتالاسلام غلامرضا دهقان، امام جمعه خاش در اجلاس نماز این شهرستان، گفت: نماز در اسلام به منزله ستون دین است و در قرآن کریم، وقتی ویژگیهای مؤمن بیان میشود، در کنار ایمان به غیب، بهپا داشتن نماز ذکر شده است.
امام جم ...
■ امامجماعت می تواند نقش مهمی در حل مشکلات مردم ایفا کند
رئیس و جمعی از مدیران مرکز رسیدگی به امور مساجد با آیت الله ربانی، رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در مرکز خدمات حوزه های علمیه در شهر مقدس قم صورت گرفت، در ابتدا حجت الاسلام نوری زاده با تبریک ایام ولادت حضرت اما ...