■ برگزاری نماز جمعه سابقه ۱۴۰ ساله در تویسرکان دارد
سید رسول حسینی فرماندار تویسرکان، در آیین بزرگداشت روز تویسرکان این روز را روزی پر از افتخار برای مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور این دیار دانست و گفت: شهادت، ایثار، اسلامیت، معنویت و بزرگواری مردم تویسرکان ویژگیهای اساسی برای تعیین پنجم مرداد به عنوان روز تویسرکان بود.
وی افزود: شهادتطلبی و ایثارگری مردم تویسرکان در عملیات مرصاد در کنار دیگر شهدای همدانی مایه مباهات این شهرستان بوده و مردم ولایتمدار این خطه راه شهدا را سرلوحه زندگی خود قرار دادهاند.
حسینی گفت: جو معنوی حاکم بر این شهرستان و روحیه مذهبی آن بر کسی پوشیده نیست که برگزاری نماز جمعه از حداقل ۱۴۰ سال پیش در این شهرستان گویای این امر است.
فرماندار تویسرکان با بیان اینکه خصیصه اصلی مردم تویسرکان همدلی و وحدت آنان است، گفت: همین ویژگی باعث شده آنها از منابع موجود و زمینهای کشاورزی بهترین استفاده را برده و تویسرکان را از لحاظ اقتصادی در مسیر توسعه قرار دهند که ما نیز برای رونق بخشیدن به این امور و رفع مشکلات از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم.
وی در پایان بیان داشت: امیدواریم با رفع مشکلات و خلاءهای موجود در برگزاری مراسمهای اینچنینی آیینهای بومی و منطقهای بهتری را در آینده برای توسعه این شهرستان رقم بزنیم.
محمد مهدی مفتح نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز، در این مراسم بیان کرد: قابلیتهای بالقوه زیادی را در شهرستان دیدم که به فعل در نیامده بود در نتیجه با همکاری مدیران و مسئولان طی نشستها و جلسات مختلف به این نتیجه رسیدیم که ۵ مرداد را به دلایل مختلف از جمله عملیات مرصاد و برپایی نماز جمعه روز تویسرکان نامگذاری کنیم تا به این بهانه بتوانیم پتانسیلهای تویسرکان را
به نمایش گذاشته و به طور ویژه به مشکلات و مسائل این شهرستان بپردازیم.
وی گفت: وقتی بنده توفیق خدمتگزاری به این مردم را یافتم صحبت از بنبست بودن تویسرکان بود که تصمیم گرفتم نخستین اقدامات خود را در جهت رفع این مشکل با توسعه و تعمیر جاده های منتهی به این شهرستان انجام دهم که خوشبختانه امروز با افتخار می گویم تویسرکان دیگر بن بست نیست.
وی اقدامات در راستای گسترش، توسعه و تعمیر جادههای شهرستان را ۴ بانده کردن جاده جوکار به تویسرکان و تویسرکان به کنگاور بیان کرد و گفت خوشبختانه این امر باعث پیشرفت تویسرکان و ایمن شدن رفت و آمد در این محورها شد.
مفتح از ظرفیتهای بسیار زیاد تویسرکان از جمله کارگاههای تولیدی صنعتی و اقتصادی سخن گفت و افزود: تلاش کردیم در سالهای اخیر با توسعه زیرساختهای تولیدی صنایع و شرکتهای متعدد از جمله شرکتهای دارویی که باعث شد تویسرکان به قطب دارویی کشور تبدیل شود را راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به ساخت سد خرم رود در سطح کلان گفت: این پروژه یکی دیگر از ظرفیتهای اقتصادی تویسرکان است که کمک زیادی به صنعت کشاورزی و آب شرب روستاهای اطراف خود دارد.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس تویسرکان را بهشت غرب و پایتخت گردوی کشور خواند و گفت این شهرستان سرشار از منابع طبیعی و زمین های کشاورزی و بهترین نژاد گردوی کشور است.
منبع:ایکنا