■ مسجد پایگاه خدمت کریمانه به مردم است
امام جماعت مسجد خلیل الله (واقع در خیابان مدنی) با بیان اینکه مساجد تنها مکانی برای اقامه نماز جماعت نیستند، گفت: در مسجد تفکرات مختلفی عرضه می شود و فلسفه حضور در این پایگاه معنوی، علاوه بر حضور در نماز جماعت، ایجاد الفت و همبستگی میان اهالی محله و خدمت به مردم است.
وی با اشاره به اینکه مساجد این ظرفیت و قابلیت را دارند که در همه ابعاد پاسخگوی نیازهای مردم باشند، گفت: مسجدی که در صدراسلام(ص) توسط پیامبر اکرم(ص) بنیانگذاری شد، کارکردهای بسیاری داشت، تمام تلاش ما در این راستا بوده است که در مسجد خلیل الله بحث خدمت رسانی به مردم را مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام جوادی تاکید کرد: به کمک خیرین در طول سال چند نوبت سبد کالا میان مستمندان توزیع می شود و زکات، فطریه و نذورات جمع آوری شده از مردم را در میان مستضعفین توزیع می کنیم. زیرا قائل به این موضوع هستیم که اهالی مسجد نباید نسبت به اطرافیان خود بی تفاوت باشند.
وی ادامه داد: امروزه متاسفانه بسیاری از مساجد در کارکرد سال های تاسیس خود باقی مانده اند، در حالی که امروز با دارا بودن امکاناتی همچون کانون های فرهنگی هنری، پایگاه بسیج، صندوق قرض الحسنه و درمانگاه می توانند خدمات بهتری در بخش های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به مردم ارایه دهند.
جت الاسلام جوادی اضافه کرد: مسجد خلیل الله در طول چند سال فعالیت خود بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان وام از طریق صندوق قرض الحسنه مسجد به مردم خدمت رسانی کرده است.
وی یکی دیگر از اقدامات مسجد خلیل الله را کمک رسانی به سیل زدگان در استان های لرستان و خوزستان برشمرد و گفت: اقلام مورد نیاز مردم این منطقه به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان جمع آوری و به مناطق سیل زده ارسال شد. ضمن اینکه اقلامی همچون لباس، فرش، پتو، مواد غذایی و کنسرو توسط مردم جمع آوری و توسط ۱۰ نفر از نمازگزاران مسجد حتی به دور افتاده ترین مناطق سیل زده ارسال شد.
این کارشناس مذهبی در پایان خاطرنشان کرد:طبق فرموده پیامبر(ص) مسجد پویا مسجدی است که پناهگاهی نه تنها برای اهالی محله بلکه همه درراه ماندگان باشد.
یادآور می شود؛ مسجد خلیل الله در تقاطع گلبرگ و خیابان مدنی واقع شده است.
منبع:شبستان