قائم مقام ستاد اقامه نماز:■ بودجه پیشنهادی ستاد اقامه نماز با تأکیدات رهبری همخوانی ندارد
محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز درباره بودجه پیشنهادی ستاد اقامه نماز برای سال ۹۸ اظهار کرد: اگر ترویج اقامه نماز مهم نبود، مقام معظم رهبری، ۲۷ سال مرتباً پیام نمیدادند. پیام رهبر انقلاب که رأس نظام هستند، همواره حاکی بر تأکید اثرگذاری حجتالاسلام قرائتی در موضوع ترویج نماز و حمایت از اقدامات مؤثری که ستاد اقامه نماز در جامعه انجام میدهد، بوده است.
قائم مقام ستاد اقامه نماز افزود: زمانی که ستاد اقامه نماز وجود نداشت، به اندازه پنج انگشت یک دست، کتاب و محتوای تبلیغی ـ ترویجی برای نماز نبود، اما الان بیش از دو هزار و ۵۰۰ عنوان کتاب و لوح فشرده درباره موضوع نماز برای محصلان، مبلغان و اقشار مختلف تولید شده است.
مظفر تصریح کرد: در گذشته، مبلغ و مدرس تخصصی نماز نداشتیم، اما الان حدود ۴۰۰ نفر در مرکز تخصصی نماز قم و مشهد، مبلغ تربیت میکنند، یا سالانه ۳۰۰ هزار اعزام به مناطق مختلف داریم؛ از مناطق عشایری و روستایی گرفته تا نشستهای دانشجویی و دانشگاهی. همچنین مردم با شکایات و پیامهای خود مکرراً اظهار میکردند که برای اقامه نماز در راههای کشور تمهیدی اندیشیده نشده است، فلذا نمازخانههای بین راهی تأسیس شد. همچنین نماز جماعت ادارات، نمازخانهها اصلاح و بهینه شد. در حال حاضر، ستاد مثل یک ۱۱۸ در کشور عمل میکند و آماده پاسخگویی به سؤالات مردم در زمینه نماز است، مردم هر جا مشکلی میبینند، به ما منتقل و مشکلات را حل میکنیم.
مظفر با بیان اینکه ستاد اقامه نماز از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتظار دارد نسبت به امر اقامه نماز و لزوم سرمایهگذاری بر آن اهتمام ویژهای بورزند، گفت: بنابر لایحه پیشنهادی دولت، بودجه ستاد اقامه نماز در سال جاری از حدود ۲۲ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۱۲ میلیارد تومان در سال ۹۸ کاهش یافته است.
وی در پاسخ به این سؤال که بودجه سالانه ستاد اقامه نماز مشخصاً صرف چه هزینههایی میشود؟ گفت: تولید محتوای نماز در قالبهای متعدد کتاب، صوتی و تصویری، همچنین تربیت و اعزام مبلغان نماز به سراسر کشور، انجام پژوهش در زمینه نماز و برگزاری اجلاسهای استانی نماز از جمله مهمترین برنامههای سالانه ستاد اقامه نماز است.
منبع :خبرگزاری ایکنا