ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قزوین:
■ ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد

ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قزوین:
ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: اگر نماز را در بین خانواده ها گسترش دهیم موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

زهرا قلی خانی امروز (27 مرداد) در آئین افتتاحیه طرح عملی نماز کلید بهشت که در سالن اجتماعات کانون رشد قزوین برگزار شد، بیان کرد: بر اساس فرمایش رهبری بی سوادی لکه ننگی در جامعه است و همه آحاد جامعه باید برای ریشه کنی بی سوادی به پا خیزند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت نماز و لزوم توجه به آن، سال گذشته طرح آموزش عملی نماز در بوئین زهرا اجرا شد که این طرح مورد استقبال اموزش دهندگان قرار گرفت که در این طرح 456 نفر در 33 کلاس احکام عملی نماز را فراگرفتند.

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: امسال دومین سال است که این طرح اجرایی می شود و در البرز، تاکستان، اسفرورین و ناحیه یک قزوین شاهد اجرای این طرح هستیم که در سال جاری 2 هزار و 600 نفر از سوادآموزان در چهار منطقه توسط ۳۱۶  آموزش دهنده این آموزش ها را می بینند.

وی با اشاره به اهمیت نماز تصریح کرد: نماز نقش ستون را دارد و بدون آن همه اعمال بی اثر و بی نتیجه است؛ نماز قرار ملاقات ما با خداوند متعال است و در واقع خداوند ساعاتی را در زندگی مشخص کرده که آن قرار ملاقات ما با خداوند است.

قلی خانی تأکید کرد: نماز پل ارتباطی بین خداوند متعال و بنده اش است و باید توجه داشت اگر نماز را در بین خانواده ها گسترش دهیم موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

وی خاطر نشان کرد: نماز تأثیرات بسزایی را بر زندگی انسان می گذارد و نماز یکی از لحظات ناب بندگی است که نمود آن در صحنه عاشورا بود.

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: متأسفانه هنوز نتوانسته ایم فرهنگ نماز را در بطن جامعه گسترش دهیم که اگر اینگونه بود تا این حد شاهد آسیب های اجتماعی نبودیم.

در ادامه رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین اظهار کرد: این جلسه برای طرح آموزش عملی نماز برگزار شده که این طرح در حال اجرا است و در واقع آموزش عملی نماز در مدارس از سال ۷۳ در استان قزوین شروع شده است.

حجت الاسلام سید قریش موسوی افزود: این امر از سال گذشته در نهضت سوادآموزی هم در حال اجراست و در سوادآموزی لازم استموزی بندگی خدا در کنار آموزش خواندن و نوشتن به سوادآموزان آموزش داده شود.

وی یادآور شد: تبلور بندگی خدا در نماز است و این امر در درست خواندن نماز خلاصه می شود و طرح آموزش عملی نماز هم همین رویکرد را دنبال می کند.

منبع: شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/5/27 ساعت 12:22
کد : 2487
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز و کاهش آسیب های اجتماعی
راه کار کاهش آسیب های اجتماعی
آسیب های اجتماعی
نماز و اجتماع
نماز
قنوت
namaz
qunoot

■ ۱۰۰ اثر به چهارمین اجلاس نماز استان بوشهر ارسال شد

حجت‌الاسلام عباس خشنود در شورای اقامه نماز استان بوشهر از برگزاری چهارمین اجلاس نماز استان بوشهرتا پایان امسال خبرداد و اظهار داشت:در فراخوان شرکت  فرهیختگان و صاحب نظران در این اجلاس راه‌های دعوت به نماز، انس کودکان به نماز و مهارت&zw ...

■ مسابقه «انشای نماز» در مدارس گیلان برگزار می‌شود

«محمد رحمتی» در جلسه شورای اقامه نماز گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش علاوه بر توجه به موضوع آموزش، به مسائل فرهنگی و پرورشی دانش آموزان نیز توجه دارد، گفت: نمازخانه، کتابخانه و واحد پژوهشی برای ما ا ...

■ افزایش وحدت، همدلی و وفاق اجتماعی از آثار اجتماعی نماز است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان بوشهر، دومین همایش استان  نماز در بوشهر با حضور  آیت اله   صفایی بوشهری  نماینده ولی  فقیه و امام جمعه بوشهر،  دكتر  سالاری  استاندار  و  آقای  دكت ...

■ حادثه‌ای که بر سر ۵۰ نفر در یک مسجد آمد

سرهنگ «علی حسین رختیانی» با اعلام جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع گازگرفتگی در مسجد روستای "تازه یاب" بلافاصله ماموران انتظامی به همراه عوامل اورژانس و آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند. ...

■ گزارش تصویری: گردهمایی اساتید، کارشناسان و کارکنان مراکز تخصصی نماز و مهدویت

...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز