معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قزوین:■ ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد
معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قزوین:
ترویج نماز در بین خانواده ها کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد
معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: اگر نماز را در بین خانواده ها گسترش دهیم موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
زهرا قلی خانی امروز (27 مرداد) در آئین افتتاحیه طرح عملی نماز کلید بهشت که در سالن اجتماعات کانون رشد قزوین برگزار شد، بیان کرد: بر اساس فرمایش رهبری بی سوادی لکه ننگی در جامعه است و همه آحاد جامعه باید برای ریشه کنی بی سوادی به پا خیزند.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت نماز و لزوم توجه به آن، سال گذشته طرح آموزش عملی نماز در بوئین زهرا اجرا شد که این طرح مورد استقبال اموزش دهندگان قرار گرفت که در این طرح 456 نفر در 33 کلاس احکام عملی نماز را فراگرفتند.
معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: امسال دومین سال است که این طرح اجرایی می شود و در البرز، تاکستان، اسفرورین و ناحیه یک قزوین شاهد اجرای این طرح هستیم که در سال جاری 2 هزار و 600 نفر از سوادآموزان در چهار منطقه توسط ۳۱۶ آموزش دهنده این آموزش ها را می بینند.
وی با اشاره به اهمیت نماز تصریح کرد: نماز نقش ستون را دارد و بدون آن همه اعمال بی اثر و بی نتیجه است؛ نماز قرار ملاقات ما با خداوند متعال است و در واقع خداوند ساعاتی را در زندگی مشخص کرده که آن قرار ملاقات ما با خداوند است.
قلی خانی تأکید کرد: نماز پل ارتباطی بین خداوند متعال و بنده اش است و باید توجه داشت اگر نماز را در بین خانواده ها گسترش دهیم موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
وی خاطر نشان کرد: نماز تأثیرات بسزایی را بر زندگی انسان می گذارد و نماز یکی از لحظات ناب بندگی است که نمود آن در صحنه عاشورا بود.
معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: متأسفانه هنوز نتوانسته ایم فرهنگ نماز را در بطن جامعه گسترش دهیم که اگر اینگونه بود تا این حد شاهد آسیب های اجتماعی نبودیم.
در ادامه رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین اظهار کرد: این جلسه برای طرح آموزش عملی نماز برگزار شده که این طرح در حال اجرا است و در واقع آموزش عملی نماز در مدارس از سال ۷۳ در استان قزوین شروع شده است.
حجت الاسلام سید قریش موسوی افزود: این امر از سال گذشته در نهضت سوادآموزی هم در حال اجراست و در سوادآموزی لازم استموزی بندگی خدا در کنار آموزش خواندن و نوشتن به سوادآموزان آموزش داده شود.
وی یادآور شد: تبلور بندگی خدا در نماز است و این امر در درست خواندن نماز خلاصه می شود و طرح آموزش عملی نماز هم همین رویکرد را دنبال می کند.
منبع: شبستان