پارک ممنوع؛ به استثنای وقت نماز

■ پارک ممنوع؛ به استثنای وقت نماز

پارک ممنوع؛ به استثنای وقت نماز


پارک ممنوع؛ به استثنای وقت نماز
گروه معارف - در جلوی درب بسیاری از مساجد شهر، تابلوهایی با مضمون «پارک ممنوع... به استثنای وقت نماز» وجود دارند که در عین حال که نشان‌دهنده یک اصل راهنمایی و رانندگی است، اما تجلی‌دهنده تقدم زیباترین جلوه عبادت بنده با پروردگار هستی بر تمام قوانین زمینی هستند.

پارک ممنوع؛ به استثنای وقت نماز

در خیابان‌های شهر تابلوهای بسیاری وجود دارد، تابلوهایی که هر کدام هدفی را دنبال می‌کنند؛ از تابلوهای تبلیغاتی تا تابلوهای راهنمایی و رانندگی و یا تابلوهایی که برای بیان مضامین و ارزش‌های اجتماعی در سطح شهر نصب شده‌اند.

اما در میان این انبوه تابلوها، تابلوهایی هستند که بیشتر از بقیه نظرت را به خود جلب می‌کنند، تابلوهایی که مضمونی فراتر از تبلیغات و یا هر مضمون دیگری دارند. تابلوهایی که هدف از نصب آن‌ها فرهنگ سازی یک امر اسلامی است.

در سطح شهر بیرجند تابلوهایی وجود دارند که نشانی از خدا در دل خود دارند و انگار به تو گوشزد می‌کنند که اندکی از زندگی شلوغ پر از دغدغه‌ها فاصله بگیر و خود را در فضای مملو از سکوت و معنای عبادت خداوندی قرار ده.

در جلوی درب بسیاری از مساجد شهر، تابلوهایی وجود دارند که در عین حال که نشان دهنده یک اصل راهنمایی و رانندگی است، اما تجلی دهنده تقدم زیباترین جلوه عبادت بنده با پروردگار هستی بر تمام قوانین زمینی هستند.

در این تابلوها مضمون راهنمایی و رانندگی با عنوان( توقف مطلقا ممنوع) نشان داده شده است، اما در زیر آن عبارت( به استثناء وقت نماز) درج شده که نشان دهنده اهمیت نماز است.

در دین مبین اسلام بر نماز اول وقت بسیار تاکید شده و بارها در روایات تاکید شده است که اولین چیزی که در قیامت از بنده سوال می‌شود نماز است و اگر نماز او قبول شود بقیه اعمال خیر او نیز مقبول پروردگار خواهد بود.

از سویی دیگر امر به معروف و نهی از منکر نیز در دین اسلام از جایگاهی بسیار رفیع برخوردار است و این تابلوها انسان را به نماز اول وقت که یک معروف است، می‌خوانند.

زمانی که در ماشین خود نشسته‌ای و از کنار این تابلوها رد می‌شوی و در همان حال صدایی از گلدسته مسجد بلند می‌شود( الله اکبر....‌)، ناخودآگاه به سمت مسجد جلب می‌شوی، در زیر تابلویی که به تو اجازه می‌دهد برای ادای فریضه‌ای واجب آن هم در اول وقت قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا بگذاری، پارک می‌کنی و روانه عبادت با خداوند می‌شوی.

شاید تاثیر این قبیل تابلوها از هزاران پند و موعظه در گوش جوان امروزی بیشتر باشد. شاید گاهی یک تلنگر لازم باشد تا یادت بیاید که هدف از خلقتت چه بوده، یادت آید که تمام زندگی، این دنیای شلوغ نیست و یادت بماند که زندگی، در عبادت خداست که معنا می‌گیرد. شاید گاهی تنها یک تلنگر لازم باشد.

آن طرف‌تر صدای ترمز اتومبیلی به گوش می‌رسد، فردی اتومبیل را زیر تابلو پارک می‌کند و برای راز و نیاز با معبود به سمت مسجد می‌رود.

منبع: ایکنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/3/7 ساعت 11:47
کد : 2302
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
پارک ممنوع
به استثنای وقت نماز
پارک جلوی مسجد
شهر بیرجند
خراسان جنوبی
نماز
قنوت

■ علم باید در راستای تربیت و ربوبیت الهی باشد

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور در مراسمی که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مُصلِح و مُبلّغ باید از تاریخ گذشتگان آگاه باشد. وی افزود: کلمه "کذلک" در قرآن اشاره به تاریخ و گذشته دارد، قرآن در بیان ...

■ مستند تاريخي دست دادن بعد از اتمام نماز

مصافحه با برادران مؤمن، در هر زمان و مكان امری مستحب است؛ چه بعد از نماز و چه مواقع ديگر. به گزارش جام نيوز، يکي از سوالات مومنين و نماز گزاران، مصافحه و دست دادن بعد از نماز جماعت است. در اين مقال پاسخ اين سوال را با هم می‌خوانيم: مصافحه با ب ...

■ برخی از بی‌حیایی‌ها بخاطر فاصله گرفتن از نماز است

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری در سخنرانی شب پنجشنبه حرم مطهر بانوی کرامت، در ادامه تبیین طرح های الهی سعادت آفرین نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله برای زندگی با فلاح، فوز، هدایت و رشد در دنیا و آخرت، اظهار داشت: ذکر «هُمُ الْمُفْلِحُونَ ...

■ بازگشایی سه مسجد در پایتخت مالدیو برای برگزاری نماز صبح

دولت مالدیو اقدام به بازگشایی سه مسجد در پایتخت این کشور برای اولین بار پس از چند ماه تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا کرد. این مساجد در «ماله» پس از اینکه به خوبی ضد عفونی شدند اجازه پیدا کردند تا درهای خود را به روی نمازگزاران باز کنن ...

■ بیست و یکمین وبینار تخصصی نماز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، بیست و یکمین وبینار تخصصی نماز، به همت اداره پژوهش و تولید مرکز تخصصی نماز، با موضوع “اثر نماز بر بیومکانیک مرکز ثقل بدن وسیستم خودمختار و اثر خواص مختلف سجده‌گاه بر فعالیت مغزی”، روز یکشنبه سی ا ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز