مدیرکل زندان های استان قزوین: ■ ترک نماز عامل ارتکاب بسیاری از جرائم است
به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های استان قزوین، حمیدرضا فراست طلب در حاشیه بازدید سحرگاهی از زندان مرکزی بیان کرد: نماز، وسیله شستشو از گناهان، مغفرت و آمرزش الهی است، نماز، انسان را به توبه و اصلاح گذشته دعوت می کند و در برابر گناهان سدی ایجاد می کند.
وی ادامه داد: ایمان و تقوا نیرومند ترین سد در برابر گناه است؛ نماز، روح ایمان را در انسان تقویت می کند و نهال تقوا را در دل پرورش می دهد و این همان چیزی است که درآیات قرآن کریم به عنوان «نهی از فحشا و منکر» بیان شده است.
مدیرکل زندان های استان قزوین افزود: یکی از فلسفه های اقامه نماز جماعت، باز داشته شدن از بسیاری از گناهان و انحراف است؛ تاثیر نماز در اصلاح و تربیت نفوس به خطا رفته ملموس بوده و باید زندانیان با اراده قوی، تصمیم و تمرین به نماز خود عمق و شور و حال بخشیده و نشاط خود را در حال نماز به ویژه نمازصبح بیشتر کنند.
وی عنوان کرد: جایگاه نماز در فروع دین ویژه و بلند بوده و بهترین وسیله برای قرب به پروردگار می باشد؛ اثر عمده نماز نهی از فحشا و زشتی و گناهان است و بررسی ها نشان می دهد ترک نماز، عامل ارتکاب بسیاری از جرائم و کجروی هاست.
فراست طلب با اشاره به فطرت خداجوی انسان توضیح داد: اعمال آدمی از اعتقاداتش سرچشمه گرفته است و میزان پایبندی به تکالیف دیـنی به اعـتقادات هر شخص بستگی دارد؛ هرقدر عقیده انسان نسبت به دین بیشتر باشد او را در انجام فرایض دینی مقیدتر و تعهدات عملی او بیشتر است و فردی که دارای ضعف ایمان یا بی اعتقادی باشد، هدف معین و مشخصی در زندگی نداشته و چـون دارای هدف معینی نیست، زندگی و حیاتش متزلزل خواهد بود.
وی به تدابیر پیشگیرانه قرآنی در وقوع جرم و انحراف اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از راهکارهای عملی معرفی شده از سوی قرآن کریم ایمان انسان ها است، آثار ایمان در آیات مختلف ذکر شده است و انسان مؤمن به دلیل احساس حضور خداوند متعال، کنترل نفس خود را به دست گرفته و از ارتکاب حرام خود داری می کند .
مدیرکل زندان های استان قزوین گفت: ایمان، آن چنان به انسان ها دل گرمی و اطمینان می دهد که هرگز در اعتقاد خویش دچار شک و تردید نمی شوند و وقتی که آدمی ایمان آورد اگر تحت هر فشاری قرار گرفت در آن نقصان و انحرافی پدید نمی آید .
وی یادآور شد: نبود ایمان می تواند موجب ارتکاب جرم شود کما اینکه گفته شده جرم ایمان را از بین می برد و اثر ایمان در از بین بردن یا کاهش نارسایی های روانی موثر در وقوع جرم، تربیتی است و در واقع با کمک خداوند متعال صورت می پذیرد و ایمان آن چنان اهمیتی دارد که همیشه عمل صالح در کنار آن در قرآن قرار می گیرد.