■ نشاط معنوی و روحیه اصلاحی مددجویان زندانهای استان بوشهر ناشی از اولویت بخشیدن به نماز است
آقای دریس معاون هماهنگی امور استانها ومدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور گفت:نشاط معنوی و روحیه اصلاحی مددجویان زندانهای استان بوشهر ناشی از اولویت بخشیدن به نماز است.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان بوشهر همایشی با حضور معاون سلامت،اصلاح و تربیت اداره كل زندانها،دبیر ستاد اقامه نماز اداره كل زندانها،كارشناس مربوطه و مهمان ویژه زندانهای استان آقای دریس معاون هماهنگی امور استانها و روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور كه پس از اقامه نماز با شكوه نماز جماعت مغرب و عشاء در محل زندان مركزی بوشهر برگزار شد. حسینی معاون سلامت،اصلاح و تربیت اداره كل زندانهای استان ضمن خیر مقدم برنامه های مرتبط با نماز را از اولویتهای اصلی زندانهای استان عنوان كرد و گفت:بخش عمده آرامش امروز و رشد شاخص های تربیتی در زندانها مرهون گسترش فعالیتهای مرتبط با نماز می باشد.
فریضه الهی نماز جماعت مغرب و عشاء با حضور حاج آقا دریس، مدیر هماهنگی امور استان ها و روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور، معاون سلامت، اصلاح و تربیت، رئیس اداره سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان در معیت نظری، معاون اداره زندان مركزی بوشهر، روحانی زندان، مسئولین فرهنگی و حضور گسترده مددجویان نمازگزار در محل نمازخانه داخلی زندان مركزی بوشهر اقامه گردید.
پس از آن حضار با قرائت تعقیبات نماز و با خواندن دعای فرج، ظهور امام عصر (عج) را از درگاه خداوند متعال مسئلت نمودند.
درادامه این برنامه دریس سخنان خود را با یك حكایت آغاز نموده و از مددجویان خواستند كه چشمان خود را به سوی درگاه الهی دوخته و با اذعان به اینكه بزه ای را عالمانه یا عامدانه مرتكب شده اند و تاوان آن را در این دنیا می دهند، خود را برای آخرت آماده كنند.از پل صراط كه از مو نازك تر و از لبه شمشیر تیزتر است غافل نشوند.
وی افزود: حیف است كه شما مددجویان عزیز به اینجا آمده اید و به درس ها توجه نكنید. ایشان یك از صفات مومن را كیاست و هوش دانسته و اینكه باید جرعه جرعه از چشمه معارف الهی به وجود خود بنوشاند. خداوند در همه حال حاضر است و اگر شما خود را در منظر خداوند بدانید همه امورتان را به درستی انجام می دهید.
ایشان به نقل از امام صادق (ع) انواع روابط چهارگانه را نام برده و رابطه با خداوند را كه نماز و قرآن نمود عینی آن است مهمترین آنها قلمداد نمودند. افزایش نرخ اضطراب، بالاترین میزان مصرف روان گردانها و مخدرات، آمارخودكشی و فرار از منزل همگی محصول سستی و قطع ارتباط انسان با خداوند بوده كه به دیگر انواع روابط انسانی نیز سرایت نموده است.
وی نشانه های قطع رابطه با خدا را بنا به احادیثی منقول از حضرت امام صادق (ع) پنج عامل دانسته . یك عامل اصلی گناه است كه باعث قصاوت قلب می شود. عامل دوم فراموشی مرگ است كه باعث بسیار گناه می شود. عامل سوم آرزوه ای زیاد است كه باعث فراموشی مرگ می شود .عامل چهارم حب دنیا و تعلقات دنیوی است كه باعث ارزوهای زیاد می شود. عامل پنجم آرزوهای زیاد است كه باعث غفلت می شود و انسان با یك غفلت به پرتگاه پرت می شود.
در ادامه اظهار نمودند كه اگر انسان در منظر خدا باشد همه كارهای او درست می شود مهم این است كه خدا به او نگاه كند.وی بیان نمود كه آمار خودكشی آمار قتل همه این ها محصول قطع ارتباط با خداوند است كه با اسیب دیدن آن ارتباط با دیگر ارتباط ها قطع می شود . وی گفت95 درصد از كسانی كه راهی زندان می شوند ناشی از ارتباط با دوستان ناباب است.
حسینی، معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان با تشكر از بیانات ارزشمند حاج آقا دریس گفت:
ترویج امید میان مددجویان با دست یازیدن به تعلیمات غنی دین و توصیه به انجام فرائض و اینكه خداوند ستارالعیوب است آنان را به اصلاح افعال و افكارشان تشویق خواهد نمود. مددجویان بایستی نماز را مهم شمرده و به اذكار و ادعیه توجه ویژه