فرهنگ نماز در كشور بیمار است

رئیس ستاد اقامه نماز:
■ فرهنگ نماز در كشور بیمار است

فرهنگ نماز در كشور بیمار است

حجت‎الاسلام والمسلمین قرائتی۲۰ آبان در دومین اجلاس نماز استان قم با اشاره به فعالیت‎های صورت گرفته در عرصه نماز كشور و استان قم گفت: به رغم تمام فعالیت‎های صورت گرفته در عرصه نماز كشور و استان، هنوز راه نرفته زیادی در پیش داریم.
وی افزود: قم دارای بیشترین اسلام شناس است و به همین دلیل باید از همه ظرفیت‎ها در این زمینه بهره ببریم؛ نباید به اندك كاری كه در عرصه نماز انجام می‎شود بسنده كرد.
ایشان بیان نمودند : وقتی كه هنوز هزاران مسجد بدون امام جماعت است پس هنوز جای كار بسیاری در كشور وجود دارد؛ متاسفانه امروز بسیاری از طلاب حوزه ما حاضر به هجرت نیستند در حالی كه باید این كار انجام شود.
وی گفت: یكی از مسایلی كه امروزه در جامعه ما مورد غفلت واقع شده، مسئله زكات استه در این عرصه كار كمی انجام شده است؛ بسیاری حاضر هستند به حج بروند و برای حج كار كنند ولی حاضر نیستند در عرصه زكات كاری انجام دهند.
رئیس ستاد اقامه نماز كشور با ذكر این مطلب كه اكثر جوانانی كه در جبهه حاضر شدند، مسجدی بودند، بیان كرد: زكات در كشور ما مرده و نماز نیز مریض است ولی كاری در این عرصه انجام نمی‏شود.
وی با اشاره به آمارهایی كه در خصوص وضعیت ارتقای نماز در استان قم انجام شده است، گفت: امروز آمارهایی داده می‎شود كه مثلا در شهر قم چند مسجد نماز صبح اقامه می كنند كه این مساله خوب نیست در حالی كه پس از این همه سال پس از انقلاب نباید به این تعداد مسجد راضی باشیم.
استاد قرآن با اشاره به این نكته پخش اذان از فضای مجازی و رسانه‎ای چاره كار نیست تصریح كرد: اذان گفتن از ماذنه ها به شكل كامپیوتری هنر نیست بلكه باید اذان از حلقوم مسئولان و بزرگان و مردم بیرون بیاید كه مردم به نماز گرایش پیدا كنند؛ بزرگانی چون شهید بهشتی و شهید مطهری شخصا در حوزه و اماكن دیگر اذان می‎گفتند ولی امروز برخی از این كار ابا می‎كنند و كسر شان خود می‎دانند.
ایشان با ذكر این مطلب كه ۲۲ واجب فراموش شده را به خدمت مقام معظم رهبری عرض كردم، بیان كرد: مسایلی چون زكات واجب است كه اگر این واجب انجام نشود نماز انسان نیز قبول نیست؛ روایات بسیاری در دین ما وجود دارد كه اگر مردم زكات دهند فقیری باقی نمی ماند.
رئیس ستاد اقامه نماز كشور اظهاركرد: امروزه مشكلات زیادی در بحث تفسیر و نهج البلاغه و..وجود دارد زیرا امروز همه مردم سن حضرت علی اصغر(ع) را می دانند ولی كسی نمی‎داند كه نهج البلاغه چند خطبه دارد.
وی با ذكر جایگاه شهر قم در زمینه قرآنی یادآورشد: قم كوثر است، به همین خاطر باید تمام اركان این شهر با مراكز دیگر فرق كند و شهری قرآنی و خدایی باشد؛ قم مهمترین شهر شیعه كره زمین است و به همین دلیل نماز به كارهای اندك قانع شویم.
استاد قرآن بیان كرد: در حال حاضر ۱۰۰ طلبه متخصص تبلیغ نماز هستند كه باید از این ظرفیت برای توسعه فرهنگ نماز در استان و كشور استفاده كرد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1395/8/21 ساعت 12:03
کد : 1198
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
فرهنگ نماز
قرائتی

■ خانواده‌ ها مواظب آثار منفی شبکه‌ های مجازی بر جوانان باشند

حجت‌ الاسلام محسن قرائتی روز پنجشنبه ۱۹ اسفندماه در ارتباط تصویری با هفتمین اجلاس استانی نماز در شهر اشکذر استان یزد افزود: انجام کارهای فرهنگی در برابر تهاجم گسترده دشمنان در فضای مجازی از جمله کارهای مهم مردم و مسئولان است. وی با اشاره به ا ...

■ شاخص نماز در برنامه هفتم توسعه

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور در نامه‌ای به آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران خواستار اضافه شدن بند «اهتمام برای ارتقاء و بهبود شاخص ترویج اقامه نماز، تفسیر و تدبر در آیات قرآن، تقویت جایگاه مسجد و ع ...

■ دوره مقدماتی تربیت مربی معارف نماز برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز،  مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری مرکز تخصصی نماز دوره مقدماتی تربیت مربی معارف نماز را به صورت مجازی و با اعطای گواهی‌نامه پایان دوره آموزشی برگزار می کند. علاقه‌م ...

■ روایت حجت‌الاسلام قرائتی از معرفی شیعه توسط یک تاجر در نجف

حجت‌الاسلام محسن قرائتی در آیین رونمایی از نرم افزار «به قلم دجال» با اشاره به اینکه در تحقیق صورت گرفته از هتل‌ها، به صورت میانگین هر شب سه هزار نفر مهمان خارجی در کشور حضور دارند اظهار داشت: اگر ما یک جزوه‌ی در ارتباط با ...

■ مسابقه بزرگ کتابخوانی نماز از کتاب “نماز در قرآن” برگزار می گردد

مسابقه بزرگ کتابخوانی نماز از کتاب “نماز در قرآن” برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی برگزار می گردد. این مسابقه با مشارکت استانداری، ادارات کل آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و توسعه تجهیز و نوسازی مدارس توسط ستاد اق ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز