چراغ های هدایت

■ چراغ های هدایت

چراغ های هدایت

بسم الله الرحمن الرحیم

وجود مبارک حضرت امام هادی (علیه السلام) فرمایشاتی را برای بشریت تا ابدیت به یادگار گذاشته اند. از جمله همین فرمایشات، زیارت پر فیض جامعه کبیره می باشد. فرمایشات پر مغزی که امام هادی (سلام الله علیه) به ما تعلیم فرمودند و اعتقادت خالص شیعی را به ما آموختند که متوجه باشیم که با ائمه هدایی که خداوند آنها چراغ هدایت و کشتی نجات برای بشریت فرستاده، چگونه باید رفتار کرد و چه اعتقادی باید نسبت به ائمه هدی (علیهم السلام) داشته باشیم؟

هادی اگر تویی که کسی گم نمی شود.

در این پیج و خم ها و امواج متلاطم دنیایی، از طریق روشنگری های آن امام که تا به امروز به دست ما رسیده است، قادر بودند بشریت را از گذرگاه های پر خطر دنیایی عبور بدهند.

آن حضرت در فرمایشی نورانی که در تعابیر او در ضمن زیارت جامعه کبیره هم آمده است، همه ی هستی را وام دار وجود نازنین حضرات معصومین (عیلهم السلام) معرفی فرموده اند.

{عادتکم الاحسان و سجیتکم الکرم}؛ این خاندان، خاندانی هست که عادت و رویه آنها، کرم، احسان و گذشت است. و در برابر مسائل عبادی مثل نماز، حالات اهل بیت عصمت و طهارت به گونه ای بود که حساسیت و اهمیت این مقوله را به همه ی ما گوشزد می کند.

تغییر رنگ رخساره ها و لرزش زانوهای مبارک آن حضرت در حالت نماز، و تسلیم در مقابل بزرگ هستی، یعنی خداوند متعال، این برترین آموزه برای پیروان این مسیر و این مرام است که ما هم نسبت به مقولات عبادی، بیشرین ملاحظه را داشته باشیم.

خداوند به عظمت و برکت امام هادی (علیه السلام) این توفیق را به ما عنایت بفرمایند که بتوانیم مسیر پر فروغ این رهروان هدایت را طی کنیم و در زمره ی شیعیان راستین مکتب اهل بیت (علیهم السلام) قرار بگیریم، و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

حجت الاسلام مرتضوی

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 302 کلمه
1401/11/5 ساعت 09:03
کد : 3398
دسته : امام هادی (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
امام هادی ع
زیارت جامعه کبیره
هدایت
نماز
حجت الاسلام مرتضوی
مرکز تخصصی نماز
سایت قنوت
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز