پایان نامه؛ شک در رکعات نمازهاي يوميه

■ پایان نامه؛ شک در رکعات نمازهاي يوميه

پایان نامه؛ شک در رکعات نمازهاي يوميه

بعد از بيان اهميت موضوع و اهداف تحقيق در مقدمه در فصل اوّل به بيان تعريف موضوع پرداخته شد و الفاظ موضوع رساله از نظر لغت و اصطلاح مورد بررسي اجمالي قرار گرفت.
و از آن جا که شک در رکعات نمازهاي يوميه حالت‌‌هاي مختلف و گوناگوني دارد براي تبيين بحث بايد در مواردي مباحث را گسترده تر پي گيري کرد. و لذا موارد بررسي کلي در غالب سه فصل مستقل بررسي شد، يکي شک هايي که نبايد به آن‌ها اعتنا کرد که موارد عمده‌ي آن در غالب 7 باب بررسي شد.
امّا فصل ديگر (سوم رساله) شک‌‌هاي که موجب بطلان نماز است، از آن جا که شک در رکعات گاهي ممکن است موجب بطلان نماز باشد در غالب 8 باب مستقل مورد بررسي قرار گرفت.
و در فصل ديگر (چهارم رساله) به شک‌‌هاي صحيح در رباعي پرداخته شد که در غالب 9 باب بيان شد.
و در اين رساله سعي شد تمام اقوال علماء که جنبه‌ي فتواي داشتند عيناً با ذکر عبارت عربي در پاورقي ذکر شود و موارد استدلال علماء نيز در برخي موارد که عبارت از اهميت خاصي برخوردار بود عيناً با الفاظ عربي و مختصراً‌ در پاورقي ذکر شد.
در اين تحقيق از نظرات علماء بزرگي همچون امام خوئي (ره) و صاحب مستمسک عروة الوثقي مرحوم حکيم‌ (ره) و مرحوم نائني (ره) و صاحب جواهر (ره) و غيره استفاده‌‌هاي فراوان شده است.
و در پايان رساله به اين فرجام انجاميد که برخي از شک‌ها در رکعات موجب بطلان نماز است و دليل آن تعبد و روايات است و برخي شک‌ها قابل اعتنا نيستند و نبايد مورد توجه قرار گيرد و در مورد تعدادي از شک‌ها احکام خاصي وجود دارد.

پدیدآورنده: حسن بيابانی

 

 

اصل این پایان نامه در کتابخانه مرکز تخصصی نماز موجود است.

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 298 کلمه
1401/8/10 ساعت 12:21
کد : 3334
دسته : پایان نامه های نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
کتابخانه مرکز تخصصی نماز
رساله علمی
پایان نامه نمازی
شک در رکعات نماز
احکام نماز
احکام شک
حسن بیابانی
حجة الاسلام غلامرضا مغيسه
حجة الاسلام و المسلمين باقري شاهرودي
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز