ظرفیت های هفته ی وحدت

■ ظرفیت های هفته ی وحدت

ظرفیت های هفته ی وحدت

بسم الله الرحمن الرحیم و هو خیر ناصر و معین

میلاد پیامبر عزیز، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) را خدمت همه ی مسلمین جهان تبریک عرض می نمایم.
میلاد پیامبر، حسنش اینست که ما با آغاز هفته ی وحدت مواجه هستیم. یعنی 12 ربیع الاول به روایت اهل سنت و 17 ربیع الاول بر اساس منابع روایی اهل شیعه، سالروز ولادت پیامبر عظیم الشان ما می باشد. و این بهانه ی خوبی است که ما در مورد هفته وحدت که امام راحل عزیز ما این هفته را نامگذاری کردند، نکاتی را عرض کنیم.

اگر در جامعه ای که وحدت در بین مردم آن باشد، عملاً پیشرفت وجود دارد. در جامعه ی اسلامی که وحدت باشد، نگاه توحیدمحوری و نگاه به خدا، در آن جامعه روح حاکم بر تمام شئونات زندگی انسان خواهد شد و آن جامعه ی اسلامی می تواند پیشرفت های خودش را نشان بدهد.
 
با تمام ظرفیت هایی که در منابع متعدد از نظر انسانی و غیر انسانی در بین ما وجود دارد، آیا ما این اتحاد و همدلی را برای خودمان داریم؟ نداریم.

به قرآن مراجعه کنیم که محور اصلی اتحاد بین ما مسلمانان است، کلام خداست که توسط پیامبر خدا برای همه ی ما آمده است، به عنوان نقشه ی راه برای همه ی ما انسان هاست. قرآن نمی فرماید: { و اطیعوا الله و اطیعوا الرسول}؛ خدا و رسولش را اطاعت کنید.

اطاعت خدا کنید یعنی چه؟  یعنی به کلام خدا در قرآن توجه کنیم. قرآن کریم می فرماید:  {واعتصمو بالله جمیعاً}؛ مسلمانان، با همدیگر متحد باشید، قلوب تان را به یکدیگر نزدیک کنید. برای پیشرفت خودتان نیازمند این شرایط هستید. 
پیامبر هم، تمام هم و غم شان این بود که مهندسی رفتاری را بین ما انسان ها ایجاد بفرمایند و دست ما را بگیرد و ما را به سمت قله یبندگی خدا سوق بدهند. 

یکی از نکاتی که پیامبر فرمودند، بحث وحدت بین ماست. تلاش پیامبر این بود که انسان ها را توحیدمحور کنند، لذا اگر پیامبر چند قرن پیش این مطلب را فرمودند، امروزه در روز میلاد پیامبر عظیم الشان و در هفته ی وحدت، بیاییم این مطلب را عهد ببندیم با پیامبر عزیز ما که  با همدیگر وحدت و همدلی داشته باشیم.
 
مسلمانان اگر می توانند در مسیر بسترسازی برای احیای جریانات اسلامی در جامعه امروزی اثرگذار باشند، یکی از محورهای وحدت، قرآن عزیز ماست. دومین محور، دستوراتی است که پیامبر عزیز ما فرمودند.

یکی از دستورانی که پیامبر اکرم برای ما مطرح فرمودند، بحث امامت و مهدویت است. مهدویت، دکترین وحدت در بین ما مسلمان میتواند باشد. چون باوری که ما مسلمان نسبت به آینده داریم، بحث مهدویت است. 
مهدی، تنها لقب مشترک در بین ما مسلمانان است، توجه به نگاه منجی مان را میتوانیم یک محور وحدت در کنار کلام الهی و قرآن در نظر بگیریم که با اتحاد و همدلی بتوانیم در بسترسازی فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) موثر باشیم و بتوانیم در این جامعه ی امروزی با نقاط مشترکی که داریم، در برابر دشمنان، یک ید واحد باشیم و بتوانیم جامعه را در دز زمین هی توحیدمحوری و امام محوری به یک سرانجام برسانیم. ان شاء الله بتوانیم در امر وحدت و فرج امام زمان مان موثر باشیم.

والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
حجت الاسلام نصوری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 532 کلمه
1401/7/20 ساعت 12:15
کد : 3317
دسته : عمومی
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
وحدت
هفته وحدت
مهدویت
حجت الاسلام نصوری
نگاه توحیدمحوری
نگاه امام محوری
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز