نماز و شفاعت توسط رسول الله (صلی الله علیه و آله)

■ نماز و شفاعت توسط رسول الله (صلی الله علیه و آله)

نماز و شفاعت توسط رسول الله (صلی الله علیه و آله)

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 
پیامبر اکرم فرمودند کسی که نماز را سبک بشمارد، در روز قیامت در کنار حوض کوثر بر من وارد نمی‌شود، که طبیعتاً مشمول شفاعت پیامبر اکرم هم قرار نمی‌گیرد. 
همه‌ی ما امید شفاعت داریم ولی باید شرایط شفاعت را فراهم کنیم چرا !!! چون خداوند فرموده است که ای پیامبر! {إن تستغفر لهم سبعین مرّة و یغفر الله لهم}؛ برای گروهی از منافقین، اگر شفاعتی کنی استغفار در حق آن‌ها بکنی، هفتاد بار طلب استغفار کنی، هرگز بخشیده نمی‌شوند، چرا !!!  چون شرایط شفاعت را ندارند.

شفاعت چیست؟ {و الشفع و الوتر}؛ شفع یعنی همراه شدن، چفت شدن، دستت در دست نبی‌الله  باشد، همراه پیامبر بیایبم. اگر همراه پیامبر بودیم، در مسیر اتوبان شما فرض کنید دو لاین است، داریم می‌رویم. یک سمت، سمت شمال، سمت خدا سمت بهشت، و یک سمت، سمت جنوب، سمت شیطان، سمت جهنم فرض کنید اگر در لاین سمت خدا در حال رفتن هستید، در آن مسیر ماشین خراب می‌شود، پنچر می‌شود، ماشین امداد اهل‌‌بیت، ماشین امداد نبی‌الله می‌آید شما را بکسل می‌کند تا ساحل نجات و به بهشت می‌رساند اما اگر ما برویم در لاین مخالف، لاینی که سمت جهنم و شیطان می‌رود و آنجا ماشین خراب بشود، دیگر آنجا از ماشین امداد اهل‌بیت خبری نیست. به‌همین خاطر باید در مسیر خدا باشیم. کسی که نماز را سبک می‌شمارد، در امر نماز کاهلی می‌کند سمت خدا نمی‌رود، بلکه سمت شیطان می‌رود و اینجا طبیعتاً مشمول شفاعت نمی‌شود.

اگر می‌خواهیم مشمول شفاعت اهل بیت بشویم، باید در نمازهایمان دقت داشته و نسبت به نماز اول وقت اهتمام داشته باشیم و در معانی، آثار و آداب و اسرار نماز دقت داشته باشیم تا بتوانیم حق نماز را (ان‌شاءالله) ادا کنیم و مشمول شفاعت آقا رسول الله (صلی الله علیه و آله) قرار بگیریم.

 

موفق باشید، یا علی مدد

حجت الاسلام قائمی

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 323 کلمه
1401/7/2 ساعت 14:06
کد : 3304
دسته : حضرت محمد (ص) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
پیامبر اکرم ص
نماز
شفاعت
آثار نماز
نماز اول وقت
حجت الاسلام قائمی
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز