راه رسیدن به مقام شفاعت

■ راه رسیدن به مقام شفاعت

راه رسیدن به مقام شفاعت

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از بزرگترین نعمت هایی که خداوند متعال به ما شیعیان ارزانی داشته است، مسئله شفاعت است.

شفاعت یک امر وسیعی است که علاوه بر شفاعت حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) و اهل بیت عصمت و طهارت و همچنین بزرگوارانی همچون حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، سایر مواردی از جمله شفاعت توسط زائر قبر امام حسین (علیه السلام) در روز قیامت را نیز شامل می شود.

برای رسیدن به مقام شفاعت، انسان باید نزد درگاه الهی وجیه و آبرومند باشد و یکی از چیزهایی که باعث کسب آبرو و تقرب به درگاه الهی می شود، مسئله نماز است.

اگر ما در روایت می خوانیم (تدخل بشفاعتها شیعتی الجنة باجمعهم؛ وارد می شوند شیعیان بواسطه شفاعت حضرت فاطمه معصومه به بهشت)، لازمه ی این کسب آبرو اینست که انسان تلاش کند و زحمت بکشد. اینکه افرادی شافع یا شافعه ی روز جزا می شوند، مثل حضرت صدیقه طاهره، حضرت فاطمه معصومه و حضرت زینب کبری (سلام الله علیهم)، این بواسطه ی آن آبرویی است که نزد خداوند تبارک و تعالی کسب کرده اند.

بنابراین یکی از چیزهایی که باعث می شود انسان در لحظه ی جان دادن، ملک الموت شفیع او بشود، در روایت دارد: (یلقنه کلمة شهادة ان لا اله الا الله؛ خود ملک الموت به او تلقین می کند کلمه توحید را در وقت مرگ)، مسئله ی نماز و اهمیت دادن به نماز است.
یکی از ویژگی های حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) اهمیت بخشی به مسئله نماز اول وقت است. آن چیزی که در سیره این بانوی بزرگوار باعث شده است که اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) بفرمایند شیعیان به شفاعت او وارد بهشت می شوند، مسئله اهمیت به نماز است.

ان شاء الله خداوند متعال به همه ی ما توفیق نماز اول وقت با حضور قلب را عطا فرماید.

حجت الاسلام جعفری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 298 کلمه
1401/3/10 ساعت 11:57
کد : 3217
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,معصومین (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
نماز
اهمیت نماز
شفاعت
حضرت معصومه
کریمه اهل بیت
قم مقدس
دهه کرامت
حجت الاسلام جعفری
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز