خداوند مشتاق كيست ؟

■ خداوند مشتاق كيست ؟

خداوند مشتاق كيست ؟

خداوند مشتاق كيست ؟

خداوند به يكى از صديقين وحى فرمود كه من در ميان بندگانم كسانى را دارم كه مرا دوست دارند و من هم آنها را دوست دارم . آنها مشتاق من هستند و من نيز مشتاق آنها. مرا همواره ياد مى كند، من نيز به ياد آنها هستم . در تمام كارها به من نظر دارند، من هم توجهم به آنهاست .
آن صديق گفت : معبود من ! نشانه آنها كه مورد توجه تو هستند چيست ؟
فرمود:
آنها كسانى هستند كه در انتظار غروب آفتاب هستند تا شب فرا برسد و تاريكى همه جا گسترده شود و آنها در دل شب با من به راز و نياز بايستند. صورتهاشان را از روى خضوع روى خاك بگذارند و به مناجات بپردازند. در دل شب به خاطر نعمتهايى كه به آنها داده ام مرا خالصانه سپاس مى گويند. تا سحر با ضجه و استغاثه در قيام و ركوع و سجودند. به خاطر عشقى كه به من دارند، خودشان را در رنج و سختى مى اندازند. اولين چيزى كه به آنها مى دهم اين است كه از نور خود به دلهاشان مى تابانم تا به واسطه آن نسبت به من معرفت يابند. (1)

علاقه امام خمينى ره به عبادت

امام خمينى ره وقتى در نجف اشرف اقامت داشت ، به رغم كهولت سن و گرماى طاقت فرسا، هرگز نوافلش ترك نمى شد. در ماه مبارك رمضان در هواى بسيار گرم نجف ، براى اقامه نماز ظهر و عصر در مدرسه آيت الله بروجردى حاضر مى شد، ابتدا هشت ركعت نوافل نماز ظهر را مى خواند، بعد اذان واقامه را باطمانينه قرائت مى فرمود و به نماز ظهر مى ايستاد. پس از تعقيبات نماز ظهر، هشت ركعت نوافل نماز عصر را نيز با اذان و اقامه مى خواند و بعد مشغول نماز عصر مى شد و پس از تعقيبات نماز عصر مدرسه را ترك مى كرد. اين عبادت با شكوه امام ، با زبان روزه و هواى گرم به طور مستمر ادامه داشت .
اين قبيل عبادات تنها از انسانهاى خود ساخته وارسته وعارف بر مى آيد ، كه حضرت امام ره نمونه اعلايى از اين انسانهاى كامل بود. (2)

مناجات امام موسى كاظم عليه السلام در دل شب

شخصى درباره نيايش امام موسى كاظم عليه السلام نقل مى كند كه آن امام در آخرين ركعت از نماز شب خود، با معبودش چنين نيايش ‍ مى كرد.
خدايا! تو خود در كتابت فرموده اى اهل بهشت چنان بودند كه اندكى از شب را مى خوابيدند و سحرگاهان به استغفار بر مى خاستند. به خدا سوگند كه خواب من طولانى و شب زنده دارى من كم است . اكنون اين سحر است و من به بخشش از گناهانم برخاسته ام . بخشش كسى كه نه مالك سود و زيان خود است و نه اختيار مرگ و زندگى و نشورش را دارد. (3)

 

(1) - رساله لقاء الله / ص 133 و 134
(2) - خلوتى با خويش / ص 30
(3) - علل الشرايع / جلد 2- ص 53 نقل از شب مردان خدا / ص 51

 

منبع: کتاب بهترين پناهگاه حكايات و داستانهاى نماز، رحيم كارگر محمدياری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 494 کلمه
مولف : رحیم کارگر محمد یاری
1400/3/24 ساعت 07:23
کد : 3033
دسته : داستان‌های نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
دوستی با خدا
توجه به خدا
نماز شب
عبادت امام خمینی
مناجات امام کاظم
داستان های نمازی
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز