عنایت امام زمان (عج) به نمازگزاران عاشق

■ عنایت امام زمان (عج) به نمازگزاران عاشق

عنایت امام زمان (عج) به نمازگزاران عاشق
عنايت امام زمان عج به نمازگزاران عاشق
 
ملا زين العابدين سلماسى ، شاگرد علامه بحرالعلوم مى گويد:
در خدمت بحر العلوم به حرم مطهر امام حسن عسكرى عليه السلام رفتيم ، براى زيارت و نماز. پس از زيارت ، چند نفر بوديم كه به امامت علامه نماز خوانديم . ايشان پس از تشهد ركعت دوم ، كمى ايستاد و به جايى خيره ماند. توقفش از حالت عادى بيشتر شد. پس از تمام شدن نماز، كنجكاو شده بوديم تا بدانيم علت توقف علامه چه بود؛ اما هيچكدام از ما جرات نمى كرد از ايشان علت را سوال كند.
برگشتيم منزل . سر سفره يكى از دوستان به من گفت : شما از سيد بپرس . گفتم : شما از من به سيد نزديكترى ، خودت بپرس .
آرام صحبت مى كرديم ، اما علامه متوجه ما شد و گفت : شما دو نفر درباره چى حرف مى زنيد؟ من جرات كردم و گفتم : آقا مى خواهيم بدانيم سر توقف شما در حال نماز چه بود؟
ايشان با آرامش جواب داد: در حال نماز بوديم كه حضرت بقية الله ارواحنا الفداء براى زيارت پدر بزرگوارش وارد حرم شد، من از ديدن چهره نورانى حضرت مبهوت شدم و آن حالت به من دست داد. (1)
 
در نمازم خم ابروى تو با ياد آمد حالتى رفت كه محراب به فرياد آمد
علاقه امام حسين عليه السلام به نماز و دعا
 
عصر روز تاسوعا لشكر ابن سعد از هر طرف خيمه هاى امام حسين عليه السلام و اهل بيت را به محاصره گرفت . امام به حضرت ابو الفضل عليه السلام فرمود:
برادر! برو پيش اين جماعت و امشب را مهلت بخواه ، اگر مقصودشان جنگ بود، جنگ را به فردا موكول كنند. مى خواهم امشب را به نماز و دعا بپردازم . خدا مى داند كه من چقدر نماز و تلاوت قرآن و دعا را دوست دارم . (2)
 
حضرت مريم با عبادت زياد به خدا نزديك شد
 
حضرت مريم مقدس زنى با ايمان و پاكدامن بود و به خاطر اخلاص در عمل و انجام عبادت فراوان لايق شنيدن وحى الهى شد و خداوند حضرت عيسى عليه السلام را به او هديه داد.
در سوره آل عمران آمده است كه ملائكه به حضرت مريم گفتند:
اى مريم ، فرمانبردار خدا باش و براى خدا سجده كن و با اهل ركوع و عبادت و بندگى براى پروردگارت برخيز.
مريم از اين فرمان ، در عبادت و اطاعت و ركوع و سجود و نماز سر از پاى نمى شناخت و در راه اطاعت پروردگار آنچنان خالص و خاشع بود كه به جز سه زن هيچكس در مقام اطاعت به آن درجه نرسيد. (3)
 
بلال به خاطر نماز شكنجه مى شد
 
بلال حبشى از ايمان آورندگان واقعى و از مسلمانان نخستين بود. از همان اول كه اسلام آورد، به دستورات خدا و رسول صلى الله عليه و آله عمل مى كرد و نماز را بر پا مى داشت .
مشركين مكه كه از گسترش اسلام به وحشت افتاده بودند، مسلمين را مورد آزار و اذيت قرار مى دادند. در اين ميان ، بلال را در ميان شنزار داغ به چهار ميخ كشيدند تا او از اسلام و عقيده جديدش دست بردارد. اما تنها جواب دشمن شكن بلال در مقابل آن همه ظلم و شكنجه ، كلمه احد بود.
بلال در پايدارى خود نسبت به دين اسلام به چنان مقام والايى رسيد كه پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله او را موذن مخصوص قرار داد. (4)
 
نماز امام خمينى ره هيچ وقت ترك نشد
 
در روزهايى كه امام ره در بيمارستان بود، نمازهاى يوميه و نافله شب را با توجه خاص مى خواند. در زمانى هم كه بر روى تخت بيمارستان تحت معالجه و عمل جراحى بود و لوله تنفس در تراشه ايشان قرار داشت ، با وجود اينكه كسى در اين شرايط قادر نيست حتى حرف بزند، ولى امام با اين وجود كه لوله تنفسى به ايشان وصل بود نماز خود را به همان وضع مى خواند و حتى نماز شب خود را ترك نمى كرد. (5)
 
(1) - نماز، نياز عاشقان
(2) - ارزش و اهميت نماز به زبان ساده
(3) - عرفان اسلامى / جلد 6
(4) - نماز، فريضه الهى / ص 38.
(5) - خلوتى با خويش / ص 69 به نقل از دكتر فاضل
 
منبع: کتاب بهترين پناهگاه حكايات و داستانهاى نماز ( رحیم کارگر محمد یاری )

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 693 کلمه
1399/7/12 ساعت 11:10
کد : 2850
دسته : داستان‌های نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
عنایت امام زمان
نمازگزاران عاشق
عبادت
داستانهای نماز
علامه بحرالعلوم
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز