■ اقامه نماز در قلب رژیم صهیونیستی توسط شیرمرد نراقی
ساعت ۹ صبح روز سهشنبه 28 شهریور سال 1374 بود که پرواز شماره ۷۰۷ کیشایر از فرودگاه مهرآباد به مقصد جزیره کیش به پرواز درآمد.
این پرواز با 161 مسافر و 14 خدمه درست در لحظهای که قرار بود در خاک کیش به زمین بنشیند توسط «رضا جباری» مهمانداران هواپیما ربوده شد و سر از خاک اسرائیل در آورد.
مسافران این هواپیما دو شب و دو روز در خاک اسرائیل گروگان گرفته شدند و در نهایت به ایران بازگردانده شدند.
«نوروز علیآقائی» فرزند علیاکبر از اهالی شهر نراق است که در این پرواز مسئولیت مهندسی پرواز را برعهده داشت و به واسطه برپایی نماز در قلب اسرائیل پس از ربایش هواپیما به یکی از خبرسازترین چهرهها تبدیل شد.
علیآقائی که در دوران جنگ نیز 95 ماه در جبهههای حق علیه باطل حضور داشت، در رابطه با این هواپیماربایی به خبرنگار فارس در اراک میگوید: ساعت 8:30 صبح روز 28 شهریور ماه سال 1374 هواپیما به پرواز در آمد و من در آن زمان افسر مهندسی پرواز بودم.
وی بیان میکند: سرمهماندار هواپیما جوانی به نام «رضا جابری» بود که به واسطه مسئولیتش در کابین خلبان رفت و آمد داشت و درست زمانی که قرار بود هواپیما در جزیره کیش اقدام به فرود کند، اسلحهاش را به سمت «خلبان کیومرث مُفخمی» گرفت و از او خواست هواپیما را به سمت عربستان هدایت کند، چرا که فاصله کیش تا عربستان 10 دقیقه بیشتر نبود و به راحتی میتوانست اقدام خود را عملی کند.
افسر مهندسی پرواز ادامه میدهد: در عربستان اجازه فرود به هواپیما داده نشد و هواپیماربا از خلبان خواست به سمت اردن و اسرائیل تغییر جهت دهد و خلبان نیز برای حفظ جان مسافران و بر اساس قانون هواپیماربایی ناچار اقدام به این کار کرد، درحالی که سوخت هواپیما رو به اتمام بود و تا سقوط فاصله چندانی نداشت.
علیآقائی اضافه میکند: هواپیما با اسکورت هواپیمای جنگی رژیم غاصب صهیونیسیم در یک پایگاه نظامی متروکه در خاک اسرائیل که هیچ شرایط مناسبی برای فرود آمدن نداشت و فاقد دید کافی بود، فرود آمد.
افسر مهندس پرواز نیروی هوائی جمهوری اسلامی ایران میگوید: خبرنگاران و عکاسان بسیاری در محل بودند، چند ساعت پس از فرودآمدن هواپیما وقت نماز ظهر بود که باید نماز را اقامه میکردیم، همین که برای نماز قامت بستم دیدم عدهای از مسافران پشت سر من به نماز ایستاده و با شکوه تمام نماز را اقامه کردند که رسانههای خبری جهان این نماز خواندن را بازتاب داده و تیتر زدند«ایرانیان به جای اضطراب و ناراحتی با قلبی مطمئن نمازشان را در پایگاه اسرائیل به جای آوردند» که این جای بسی خوشحالی داشت و یکی از زیباترین خاطرات من در مدت پرواز بود.
وی اضافه میکند: دو روز و دو شب در خاک اسرائیل بودیم، در این مدت نیروهای اسرائیلی مدام تلاش داشتند که مسافران را مجاب به پناهنده شدن بکنند و حتی وعده میکردند پولهای کلان بابت پناهنده شدن میپردازند اما هیچ کدام از مسافران قبول نکردند و همه خواهان بازگشت به خاک وطن بودند.
افسر مهندس پرواز نیروی هوائی جمهوری اسلامی ایران ادامه میدهد: جابری که اقدام به هواپیماربایی کرده بود، دستگیر شد و به جرم دزدی هوایی و هواپیماربایی و ورود غیرقانونی به خاک اسرائیل به ۸ سال زندان محکوم شد و از اسرائیل درخواست پناهندگی سیاسی کرد و تا جایی که بنده اطلاع داشتم در اسرائیل ماندنی شد و در اسرائیل دست فروشی کرد.
علیآقائی که هم اکنون بازنشسته و مشغول کار کشاورزی است، میگوید: از اینکه توانسته بودم در آن شرایط سخت نماز را در قلب خاک اسرائیل اقامه کنم، حس خیلی خوبی داشتم و خدا را از این بابت شاکرم.
وی بیان میکند: 95 ماه از عمرم را در جبهههای جنگ سپری کردم، دوران جنگ نیز خاطرات تلخ و شیرین بسیاری دارد که برپایی نماز و اقامه نماز شب در سنگرها و نوای حسین(ع)، حسین (ع) در میان آتش خمپاره دشمن هیچگاه از یادها فراموش نخواهد شد.
منبع: خبرگزاری فارس