در پیاده روی اربعین نماز اول وقت را فراموش نکنیم

■ در پیاده روی اربعین نماز اول وقت را فراموش نکنیم

در پیاده روی اربعین نماز اول وقت را فراموش نکنیم

 کارشناس علوم قرآنی درباره اعمال مخصوصپیاده‌روی اربعین گفت: پیاده‌روی اربعین امری مستحب است و زائر در مسیر کربلا بیشتر ذکر‌های همیشگی را می‌تواند بر زبان بیاورد، چون در زمینه پیاده روی اربعین دعای خاصی توصیه نشده است و بیشتر توصیه‌هایی که در خصوص اعمال زائر وجود دارد مربوط به سرزمین کربلا و حرم امام حسین (ع) است.

وی افزود: زائران می‌توانند دعا‌ها و اذکار روزانه را در مسیر پیاده‌روی بر زبان داشته باشند و با آن‌ها مأنوس باشند تا به مقصد برسند. همچنین در مسیر پیاده‌روی ذکر توسل به اهل بیت (ع)بسیار خوب است.

وی درباره توجه ائمه به زائران در این مسیر اظهار کرد: قطعاً اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، حضرت سیدالشهداء (ع) وشهدای کربلا نظر خاصی به زائران پیاده دارند به همین خاطر توصیه شده است که زائران پیاده از فضای معنوی این پیاده روی غافل نشوند، یعنی زائر در مسیر پیاده‌روی به ذکر و ادعیه مشغول باشد و غفلت او را از اهل بیت و اباعبدالله (ع) دور نکند، چون در مسیر پیاده روی اربعین گاهی افراد با دوستان و اطرافیان مشغول صحبت شده و از خواندن ذکر و ادعیه غافل می‌شوند.

کارشناس علوم قرآنی ادامه داد: یکی از نکاتی که باید توجه داشته باشیم این است که بدانیم امام حسین (ع) برای نماز شهید شده است بنابراین در این مسیر نباید نماز اول وقت را فراموش کنیم. مسئله دیگر اینکه در این مسیر افراد مختلف حاجت دارند و به زوار غذا می‌دهند در این میان گاهی افراد دچار افراط می‌شوند و غذا را رها کرده یا نیمه‌کاره می‌گذارند، که این اسراف است و با سیره امام حسین (ع) منافات دارد.وی خاطرنشان کرد: در مصرف آب نیز باید دقت کنیم که اسراف نکنیم، چون اهل بیت (ع) راضی به اسراف آب نیستند و در مسیر پیاده روی اربعین به جهت سفر معنوی و اجری که دارد بیشتر توصیه می‌شود.

منبع:میزان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 294 کلمه
1397/8/1 ساعت 11:49
کد : 2322
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,امام حسین (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
اربعین
نماز اول وقت
امام حسین و نماز
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز