■ چگونه حاجت خود را از امام زمان عجل الله تعالي فرجه شريف بخواهيم و با چه دعايي براي گرفتاري ها به ايشان متوسل شويم؟
پاسخ: بهترین روش ارتباط و توسل به امام زمان (عج ) انجام واجبات و ترک گناهان است . بالاترین روش خشنود کردن ایشان همین است.
اما عملی که برای توسل به ایشان توصیه شده و مجرب هم هست به قرار زیر است:
برای استغاثه به حضرت زیر آسمان (جایی که سقف نداشته باشد بهتر است؛مانند پشت بام) بایست و دو رکعت نماز بخوان و ثوابش را هدیه حضرت کن، بعد دعای سلام الله الکامل التام الشامل العام... (که در اوایل مفاتیح الجنان آمده) را بخوان، سپس سه مرتبه با حضور قلب بگو: یا اباصالح یا بقیه الله ادرکنی.
دعاها برای فَرج و گشایش امور بسیار است که به چند نمونه در ذیل اشاره می شود:
1ـ مداومت بر زیارت عاشورا:
هر روز صبح بعد از طلوع آفتاب بخوان تا در امور دنیا و آخرت فرج و گشایش بیابی.
2ـ بعد از هر نماز بگو: اللهم اجعل لی فرجاً و مخرجاً وارزقنی من حیث أحتسب و من حیث لا أحتسب.
3ـ بعد از نماز صبح، دست راست خود را روی سینة چپ بگذار و دست چپ را به سمت آسمان بلند کن و هفتاد مرتبه بگو یا فتاح و بعد از آن بگو لا حول و لا قوّة الاّ بالله، توکّلت علی الحیّ الذی لایموت و الحمدلله الذی لم یتّخذ ولداً و لم یکن له شریک فی الملک و لم یکن له ولیٌّ من الذی و کبّره تکبیراً سپس بخوان دعایی را که مفاتیح الجنان در تعقیبات نماز صبح ذکر کرده و اوّلش این است: بسم الله و صلّی الله علی محمدٍ و آله و أفوّض أمری إلی الله إنّ الله بصیرٌ بالعباد، فوقیه الله...
4ـدعای فرج حضرت حجه بن الحسن(ع) را بخوان که در مفاتیح آمده و ابتدای آن این است: یا من تُحَلُّ عُقَد المکاره... .
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
■ من و همسرم از لحاظ اعتقادي ضعيف هستيم مثلا شوهرم راحت اجازه مي دهد نمازش قضا شود.. ما داراي يک دختر هستيم آيا درست است که فرزند ديگري بياوريم صرفا به اين خاطر که دخترم تنهاست پس آينده معنوي انها چه مي شود؟
همانطور که خود توانسته ايد اشکالات خود را بيابيد و اين دغدغه ذهني و اين مساله در ذهنتان نقش بسته است که آينده معنوي بچه ها چه مي شود براحتي با يک برنامه ريزي درست مي توانيد اين کاستي هاي خود و همسرتان را جبران نماييد و نه تنها آينده معنوي فرزندان ...
■ وقتی نماز، ما را از گناه باز نمیدارد، چه فایده¬ای دارد که بخوانیم یا نخوانیم؟
از شرایط قبولی نماز، دوری از گناه است و ارتکاب گناه با روح نماز سازگاری ندارد و اثر آن را کم می¬کند؛ اما آیا فرد گناهكاری که نمازش را هم میخواند حال و روز بهتری در دنیا و آخرت دارد یا گناهکاری که نمازش را ترک میکند؟
بدون شك نماز در همین فرد آلود ...