■ باسلام .من یه طلبه هستم . متاسفانه فامیلای من اصلا نمازنمیخوانند .من هرچه تذکردادم نه تنها تأثیری نداشت ..بلکه لجبازی کرده وپافشاری میکنند. آیا دراین مورد تکلیفی برمن هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ از طرف مدیر قنوت: سلام علیکم
یکی از از شرایط امر به معروف احتمال تاثیر است که شما اشاره کردید دیگر تذکر زبانی نه تنها فایده نداشته که بلکه موجب لجبازی هم شده است. پس این روش را دیگر نباید ادامه داد.
البته این به این معنا نیست که دیگر وظیفه ندارید.
کار اساسی شما پیدا کردن ریشه مشکل است که این سخت ترین قسمت کار است ولی به همان اندازه می تواند شما را در مورد هدفتان کمک کند.
باید ببینید بی نمازی آنها ریشه در اعتقادات ضعیف دارد و یا ذهنی پر از شبهه دارند و یا فقط جنبی احساسی است و گاه فقط تنبلی.
یادتان باشد در کنار همه روش ها، از محبت واقعی نسبت به عباد الله فراموش نکنیم.
توضیحات بیشتر را می توانید در بخش بخوانید/ مقالات شیوه دعوت به نماز را ملاحظه بفرمایید.
1397/9/28 ساعت 13:47
کد : 556
لینک مطلب

■ حکم زمین مسجدی که تخریب شده مسجدی در طرح عمرانی شهرداری در خیابان افتاده و قسمتی از آن به علت اضطرار تخریب شده، آیا آن قسمت از مسجد که تخریب شده همچنان حکم مسجد را دارد؟

امام خامنه ای: اگر احتمال برگشت آن به حالت اولیه وجود نداشته باشد، احکام شرعی مسجد را ندارد. ...

■ امر والدین به فرزند برای شرکت در نماز جماعت چه حکمی دارد؟

مشهور مراجع: در صورتی که ترک امر والدین به فرزند برای شرکت در نماز جماعت موجب اذیتشان شود نماز جماعت بر او واجب می‌شود. مرحوم امام (ره): اگر والدین فرزند را برای شرکت در نماز جماعت امر کنند بنابراحتیاط واجب باید نماز را به جماعت بخواند و قصد استحب ...

■ آیا شرکت بانوان در نماز عید فطر و عید قربان ممنوع بود و پیامبر اکرم(ص) تنها به دختران دم بخت اجازه شرکت دادند تا زمینه ازدواج آنان فراهم آید؟! پیامبر اکرم(ص) به دختران دم بخت اجازه فرمودند که در نمازهای عید فطر و قربان حضور یابند، شاید رزق و روزی مناسبی نصیب آنان شود. برخی از دانشمندان دینی، این رزق و روزی را به ازدواج تفسیر نمودهاند،! منظور چیست؟ یعنی قبلاً اجازه نداشتند؟ یا قبلاً به زنان اجازه حضور در نماز داده نمیشد و بعداً دختران مجرد مستثنا شدهاند و...؟ این حدیث به نظرات اهل تسنن شباهت دارد!

در ارتباط با روایت مطرح شده در پرسش، باید گفت؛ امام صادق(ع) از پیامبر(ص) نقل می‌کند: رسول خدا(ص) اجازه فرمودند تا دوشیزگان برای شرکت در نماز عیدین(عید قربان و عید فطر) از منزل خارج شوند تا رزق یعنی ازدواج روزی آنان شود.[1] این روایت در صورت پذیرش لز ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز