■ به تازگي با پسري دوست شده ام، مي دانم که اين کار من اشتباه است و مرتکب گناه مي شوم، آيا با اين کار من، نماز خواندن و ساير کارهايي که انجام مي دهم، نزد خداوند بي ارزش خواهد بود؟

پاسخ: ايجاد محدوديت و رعايت حدود الهي در برخورد با نا محرم، به سود و نفع هر دو طرف، يعني زن و مرد مي باشد. قدم گذاشتن در نواهي الهي و انجام اعمالي که حضرت حق تعالي ما را از آن نهي نموده است، در مدت زماني کوتاه يا طولاني، به ضرر خود و جامعه ماست و بالاخره دود مخالفت با حق تعالي، اول به چشم خود ما خواهد رفت.
يکي از مضرات ارتباط غير شرعي با نا محرم، ايجاد مشغله ي فکري و محبت قلبي نسبت به جنس مخالف است؛ اين مشغله، کم کم انسان را وارد معاصي بزرگتر مي کند؛ تا جايي که خداي ناکرده، بعضي از گناهان ناشي از اين ارتباط، ضربه اي سهمگين به پيکره ي جسم و روح انسان وجامعه وارد کرده و چه بسا تبعات ملال آوري به دنبال خواهد داشت.
بطور مسلم نماز و ساير اعمال عبادي شما نزد خداوند بي ارزش نخواهد بود چرا كه اگر قرار بود اين اعمال پس از گناه نزد خداوند بي ارزش باشد دستور مي داد تا گناهكاران ديگر نماز نخوانند.
مهمترين ارزش نماز و ساير اعمال عبادي گناهكار اين است كه بهترين دريچه اميد براي بازگشت از گناهان مي باشد.از اين رو توصيه مي كنيم نه تنها نماز خود را با اينگونه وسوسه هاي شيطاني ترك نكنيد بلكه سعي كنيد نسبت به احكام نماز و حضور قلب در نماز دقت بيشتري داشته باشيد.
در پايان اين نكته را يادآوري مي كنيم كه يکي از شگردهاي شيطان رانده شده، اين است که گناه را در نظر انسان زيبا و ترک آن را سخت و نشدني جلوه مي دهد؛ اما با توکل به خدا و توسل به اهل بيت عصمت و طهارت بويژه امام زمان ( عج الله تعالي فرجه الشريف ) مي توان از اينگونه ارتباط هاي حرام، اجتناب نمود و بر اساس وعده الهي كه فرمود:« وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً» ؛« و هر كس تقواى الهى پيشه كند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مى‏كند» به فراهم شدن زمينه هاي ازدواج سالم خود اميدوار بود.
1394/10/5 ساعت 11:28
کد : 201
لینک مطلب

■ امام جمعه و کسب اجازه از حاکم شرع آیا بر امام جمعه کسب اجازه از حاکم شرع واجب است؟ مراد از حاکم شرع چه کسی است؟ و آیا این حکم در شهرهای دور دست هم جاری است؟

امام خامنه ای؛ اصل جواز امامت برای اقامه نماز جمعه متوقف بر این اجازه نیست، ولی ترتّب احکام نصب وی برای امامت جمعه متوقف بر این است که منصوب از طرف ولی امر مسلمین باشد؛ و این حکم شامل هر سرزمین و شهری که ولی امر مسلمین در آن حاکم و مطاع است، می شود. ...

■ استفتای جدید از آیت‌‌الله خامنه‌ای مد ظله دربارۀ «کیفیت نماز استیجاری» سؤال: آیا برای نماز استیجاری به‌جا آوردن مستحبات متعارف مانند اذان و اقامه، واجب است یا اینکه می‌توان صِرفاً به واجبات اکتفا کرد؟

جواب: اگر برای نماز استیجاری، شرط خاصی قرار نداده باشند بر اجیر فقط لازم است که نماز را با واجبات آن انجام دهد. ...

■ آیا واجبات انسان را به سمت مستحبات می کشاند یا مستحبات انسان را به سمت واجبات ؟ البته بدیهی هست که انجام واجبات از لحاظ عملی در اولویت هستند ولی می خواهم بدانم که کدام یک در انسان رغبت به سمت دیگری را ایجاد می کند ؟ با تشکر

میان انجام واجبات و مستحبات، رابطه دوسویه وجود دارد. از سویی انجام مستحبات، توفیق پایداری بر واجبات را افزون می کند و از سویی دیگر، انجام واجبات و مراقبت بر آنان انسان را نورانی و توفیق انجام مستحبات را می دهد. البته چون هدف نهایی بندگی خداست، همیش ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز