■ اگر ممكن است ثواب نماز جماعت را برايم بنويسيد؟

پاسخ: يكي از زيباترين رواياتي كه ثواب نماز جماعت در آن تبيين شده است روايت نقل شده از پيامبر خدا صل الله عليه و آله مي باشد كه فرمود:
جبرئيل با هفتاد هزار ملك بعد از نماز ظهر نزد من آمد، و گفت: اي محمد! همانا خداوند سلام بر تو مي فرستد و دو هديه براي شما فرستاده كه براي هيچ پيامبري تاكنون نفرستاده است، رسول خدا (ص ) فرمود: آن دو هديه چيست؟ جبرئيل فرمود:
( اول)- سه ركعت نماز وتر (دو ركعت شفع - يك ركعت وتر).
( دوم)- نمازهاي پنج گانه به صورت نماز جماعت.
رسول خدا (ص ) فرمود: اي جبرئيل !نماز جماعت چه فايده اي براي امت من دارد؟ جبرئيل فرمود: يا محمد! (براي هر نفر كه در نماز جماعت شركت كند، پاداش ذكر نمود):
- در نماز جماعت دو نفر اقتداء كند. خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت يكصدو پنجاه (150) نماز مي نويسد.
- زماني در نماز جماعت سه نفر اقتدا كند. خداوند براي هر يك نفر در يك ركعت ششصد (600) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت چهار نفر اقتدا كند. خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت يك هزار و دويست (1200) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت شش نفر اقتدا كنند خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت چهار هزار و هشتصد (4800) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت هفت نفر باشند، خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت نه هزار و ششصد (9600) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت هشت نفر اقتدا كنند، خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت نوزده هزار و دويست (19200) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت نه نفر باشند، خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت سي و شش هزار و چهارصد (36400) نماز مي نويسد.
- زماني كه در نماز جماعت ده نفر باشند، خداوند براي هر يك نفر در هر يك ركعت هفتاد و دو هزار و هشتصد (72800) نماز مي نويسد.
- اگر تعداد افراد از ده نفر گذشت، در اين صورت آسمان صفحه و كاغذ و درختان قلم و جن و انس و ملائكه نويسنده باشند، نمي توانند ثواب يك ركعت آن را بنويسند.
اي محمد!درك تكبير اول نماز با امام جماعت، فضيلت دارد بر ششصد هزارحج و عمره و هفتاد هزار بار بهتر است از دنيا و آن چه در دنيا هست، و يك ركعت نماز پشت سر امام به جماعت خواندن، بهتر است از صد هزار دينار صدقه به مساكين دادن، ويك سجده مؤ من با امام در نماز جماعت بهتر است از صد بنده آزاد كردن.
1401/6/28 ساعت 12:22
کد : 1295
لینک مطلب

■ آيا در قرآن به نمازجمعه سفارش شده است؟

در آيه 9 سوره جمعه به اين عمل عبادى ـ سياسى اشاره شده است. نماز جمعه قبل از هر چيز عبادت بزرگ دست‌جمعى است و اثر عمومى عبادت را كه تلطيف روح، شستن دل از آلودگى‌هاى گناه و زدودن زنگار گناه از قلب است، در بر دارد. به خصوص اين كه دو خطبه دارد كه دربردار ...

■ کسی که بدون قصد معصیت مسافرت کند، ولی در بین راه برای ادامه و تکمیل سفر قصد ارتکاب معصیت نماید، آیا نمازش را باید تمام بخواند یا شکسته؟ آیا نمازهای شکسته ای که در طول راه خوانده، صحیح است یا خیر؟

واجب است از زمانی که قصد استمرار سفر به خاطر معصیت کرده، نمازش را تمام بخواند و نمازهایی را که پس از تصمیم به ادامه سفر به قصد ارتکاب گناه، شکسته خوانده است، باید اعاده کند و تمام بخواند. ...

■ 1- هر چه مي خواهم خودم رو متقاعد كنم به اينكه بايد نماز بخونم نمي تونم! علاقه به این کار ندارم و شب و روز تو ترس و اضطراب طي مي كنم! علت آن چيست؟

انسان براي انجام هر كاري نياز به انگيزه دروني يا بيروني و انگيزه مادي يا معنوي دارد و منشأ انگيزه هاي دروني نيازهاي زيستي يا نيازهاي معنوي و متعالي است. چرا ما هر روز خوردن صبحانه و نهار و شام را تكرار مي كنيم و هيچگاه نمي گوئيم من از خوردن نهار خسته ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز