انسانیت در دنیای امروز به فراموشی سپرده شده است / اختلاس‌ها از بی‌توجهی به نماز نشأت می‌گیرد

■ انسانیت در دنیای امروز به فراموشی سپرده شده است / اختلاس‌ها از بی‌توجهی به نماز نشأت می‌گیرد

انسانیت در دنیای امروز به فراموشی سپرده شده است / اختلاس‌ها از بی‌توجهی به نماز نشأت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت‌الاسلام حسین ابوالفضلی شامگاه دوشنبه در نشست بصیرتی و اخلاقی که با حضور پاسداران و سربازان وظیفه سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در حسینیه ثارالله این یگان برگزار شد، اظهار داشت: موفقیت انسان در گرو اعتقاد و ایمانی عمیق به عالم غیب است.

وی افزود: بی‌ایمانی علت اصلی تمام مشکلات اقتصادی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی جوامع امروزی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گفت: انسانیت در دنیای امروز به فراموشی سپرده شده است و اگر از فردی بخواهیم کاری را انجام دهد، بلافاصله به حساب و کتاب مادی و مالی می‌پردازد که با انجام این کار آیا سودی عایدش می‌شود.

ابوالفضلی با تأکید بر اینکه باید جهان‌بینی خود را کامل کنیم و بدانیم اصل امور اعتقاد به اصول دین است و اعتقاد به فروع دین در پس این اعتقاد اصیل معنا و مفهوم واقعی خود را می‌یابد، افزود: نرم‌افزاری از رسیدن انسان به سن تکلیف در وجود انسان باید نصب شود که همانا ایمان و اعتقاد به توحید، عدل،‌ نبوت، امامت و معاد است.

وی با بیان اینکه انسانی که ایمان به غیب در او ضعیف و سست است، به خدا توکل ندارد، گفت: باید بدانیم که خداوند مدبر تمام امور بوده؛ بنابراین مؤمن واقعی کسی است که ایمان به غیب داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان عنوان کرد: انسان باید سه نوع ارتباط با خود، خدا و محیط‌زیست باید داشته باشد و از این منظر نیز کسی مؤمن محسوب می‌شود که بعد از برقراری ارتباط با خودش به دنبال ارتباط با خدا می‌رود که قوام‌دهنده تمام ارتباطات است.

ابوالفضلی بیان داشت: علت تغییر و تحول در حر همین ایمان به غیب بود و چون ارتباط و ایمان به خدا داشت،‌ در آخرین لحظه نجات یافت و بر سر دوراهی سعادت و شقاوت، سعادت را با ولایت‌پذیری محض برگزید.

وی در پایان با تأکید بر لزوم توجه به نماز گفت: امر به معروف پیامبر گرامی اسلام (ص) خطاب به مردمان صدر اسلام، خواندن نماز و نخوردن شراب بود و امروز اگر در جامعه اختلاس، سرقت و بی‌اخلاقی و بداخلاقی را شاهد هستیم، یکی از مهم‌ترین دلایل آن بی‌توجهی به فریضه مهم و انسان‌ساز نماز است.

انتهای پیام/74010/ر30/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/11/6 ساعت 09:25
کد : 831
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز,اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز