استفاده طلاب از تجربه حجت‌الاسلام قرائتی در ترویج فرهنگ نما

■ استفاده طلاب از تجربه حجت‌الاسلام قرائتی در ترویج فرهنگ نما

استفاده طلاب از تجربه حجت‌الاسلام قرائتی در ترویج فرهنگ نما

حجت‌الاسلام علی عباسی در همایش گفتمان که شامگاه دوشنبه با حضور ائمه جمعه و جماعات سراسر استان قزوین در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: توصیه به نماز و بررسی آثار این فریضه دینی در زندگی فردی و اجتماعی آحاد جامعه از موارد مسلم و برجسته امر به معروف است.

وی بیان کرد: گرایش مردم به فرهنگ برپا داشتن نماز اهمیت بسیاری دارد زیرا نماز تحول روحی در انسان به وجود می‌آورد، مردم را از آلودگی‌ها، پلیدی‌ها، چاپلوسی‌ها، کبر و غرور، طمع، حسد و بسیاری صفات ناپسند دیگر دور می‌کند.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین ادامه داد: با توجه به ویژگی‌ها و آثار مطلوبی که نماز می‌تواند در زندگی انسان‌ها داشته باشد، ترویج این فریضه دینی به عنوان تبلیغ تمام خوبی‌ها محسوب می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: از میان اقشار مردمی و چهره‌های شناخته شده در جمهوری اسلامی ایران که در موضوع نماز به صورت جدی تحقیقات و فعالیت‌های علمی داشته است، حجت‌الاسلام قرائتی که رئیس ستاد اقامه نماز کشور نیز می‌باشد دارای سابقه و توان بی‌نظیر در فعالیت‌های این حوزه به شمار می‌رود.

عباسی مطرح کرد: روحانیان و طلاب علوم دینی می‌توانند با بهره‌مندی از آثار و کتب منتشر شده و سخنرانی‌های این عالم ارزشمند در راستای ترویج فرهنگ نماز در جامعه و سوق دادن عموم مردم به سوی این فریضه دینی تلاش کنند.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین تأکید کرد: با توجه به کهولت سن حجت‌الاسلام قرائتی و سابقه‌ای که در موضوع نماز دارد، طلاب جوان‌تر و دارای توان جسمی بالاتر می‌توانند روش این عالم دینی را در دستور کار خود قرار داده و نسبت به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی به خصوص با محوریت نماز در جامعه، اقدامات گسترده‌ای را انجام دهند.

وی با اشاره به فرا رسیدن بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز به میزبانی استان قزوین افزود: روحانیان، ائمه جمعه و جماعات، نیروهای مؤمن و انقلابی، متدین و بسیجی و اقشار مختلف مردم در استان ولایت‌مدار قزوین زمینه خوبی برای ترویج فرهنگ نماز در اختیار دارند که باید به نحو برجسته مورد توجه قرار گیرد.

عباسی برگزاری اجلاس سراسری نماز در استان قزوین را فرصت مناسب فرهنگی دانست و بیان کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌ها و توان فرهنگی ایجاد شده در راستای ارائه خدمات مطلوب فرهنگی به جامعه تلاش شود که نقش فرهیختگان، فعالان فرهنگی، طلاب و روحانیان در این زمینه بسیار برجسته است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/11/6 ساعت 09:24
کد : 830
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز