وضو فی‌نفسه خودش عبادت است

■ وضو فی‌نفسه خودش عبادت است

وضو فی‌نفسه خودش عبادت است

وقتی دست راستت را می‌شویی، می‌توانی همه‌ی مؤمنین و مؤمنات را در این کار شریک کنی. چطور وقتی سفره می‌اندازی، خداوند یاد داده است و همه‌ی مؤمنین و مؤمنات را میهمان می‌کنید، موقع وضو نیت کنید و مؤمنین و مؤمنات را تمیزشان کنید. مرحوم کوهستانی وقتی وضو می‌گرفت نیم ساعت، سه ربع طول می‌کشید. او شکاک نبود که بگوید درست نشد، برای مؤمنین کاسبی می‌کرد.

در وضو وقتی دست راستتان را می‌شویید، بدانید مؤمنین و مؤمنات را می‌شویید. مؤمنین همه برادرند. دست راست را که شستی، حق مؤمنین را ادا کرده‌ای. وقتی دست چپ را می‌شویید گناه فاسق و فاجر را می‌شویید و به دادشان می‌رسید. کسی که مرتکب کار بدی می‌شود، حرف بد می‌زند، ضعیف است، غیبت می‌کند، وقتی دست چپ را می‌شویید او را تمیز می‌کنید.

شما می‌شویید، دیگری هم می‌شوید، دیگران و دیگران همه می‌شویند. آن وقت که همه شستند، مؤمنین و مؤمنات تمیز می‌شوند، گناه فساق و فجار هم بخشیده می‌شود و سبک می‌شوند.
اگر وضو دارید، به یک چشمه‌ای رسیدید، دیدید چشمه‌ی صافی است، وضویتان هم باطل نشده، احتیاج هم ندارید، باز وضو را تجدید کنید. اگر وضو گرفتید نورٌعلی نور می‌شود. یک نور بود یک نور دیگر هم به آن اضافه می‌شود. وضو فی‌نفسه خودش عبادت است، نه برای نماز، بلکه خودش فی‌نفسه عبادت است

در وضو، ملائکه هم بی نصیب نمی‌مانند!

بعد میگویند بدون اینکه با آب غیر وضو قاطی شود از مغز سر تا جلوی سر را مسح کنید. یعنی اهالی هفت آسمان، ملائکه کیف کنند و ببینند که بنده‌ای وضو گرفته است. ملائکه تمیز هستند، لذا نیاز به آب جدید ندارند. بعد می‌روی سراغ انگشتان پا که هفت طبقه زمین است. به این ترتیب مکانی جا نمی‌ماند. پایین‌ترین جاها را هم یک دست می‌کشید.

وضو فی‌نفسه عبادت است!

حالا راستش را بگویید ببینم، آیا این موت نیست!؟ رفت یک وضو بگیرد دچار موت شد. وضو فی‌نفسه خودش عبادت است. غیر از کارهای دیگر است. اگر وضو دارید، به یک چشمه‌ای رسیدید، دیدید چشمه‌ی صافی است، وضویتان هم باطل نشده، احتیاج هم ندارید، باز وضو را تجدید کنید. اگر وضو گرفتید نورٌ علی نور می‌شود. یک نور بود یک نور دیگر هم به آن اضافه می‌شود. وضو فی‌نفسه خودش عبادت است، نه برای نماز، بلکه خودش فی‌نفسه عبادت است.

مرحوم حاج اسماعیل دولابی

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/10/22 ساعت 10:01
کد : 775
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز