■ مهم ترین هدف برگزاری اجلاس نماز شناسایی و معرفی فعالان نماز است
قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور گفت: برگزاری اجلاس های نماز در استانها،به این دلیل است كه هرساله پرونده نماز باز شده و بهترین معلمان،استادان،نویسندگان و روحانیونی كه به نوعی در ترویج نماز،موثر بوده اند شناسایی و به جامعه معرفی شوند.
دكتر مظفر؛ قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور در اولین اجلاس استانی "نماز،مسجد، وقف" در سالن اجلاس دانشگاه پیام نور بیرجند اظهار كرد:خداوند انسانها را به خواندن نماز امر نكرده بلكه به اقامه نماز امر نموده است.
وی افزود: اقامه نماز دارای شرایطی است كه باید همه ما با آن آشنا شویم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور تصریح كرد: امام رضا (ع) فرموده اند كه شیعیان ما را از جایی بشناسید كه در هنگام اذان،چنان به سمت نماز می شتابند كه كسانی كه نماز نمی خوانند،از این حركت نمازگزاران گریزان می شوند.
مظفر با اشاره به اینكه در قرآن 180مرتبه به فریضه نماز اشاره شده است گفت: همه ما باید به نوعی یاوران نماز درجامعه باشیم و موانع نماز را از سر راه برداریم.
وی تصریح كرد: برگزاری اجلاس های نماز در استانها،به این دلیل است كه هرساله پرونده نماز باز شده و بهترین معلمان،استادان،نویسندگان و روحانیونی كه به نوعی در ترویج نماز،موثر بوده اند شناسایی و به جامعه معرفی شوند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور با اشاره به افزایش آسیب های اجتماعی سنوات اخیر در كشور عنوان كرد: خوشبختانه جای بسی افتخار است كه خراسان جنوبی به لحاظ آسیب های اجتماعی جزء استانهای آخر كشوراست.
مظفر افزود: این امر ناشی ازهمت مضاعف مسوولان و دست اندركاران استان است كه قطعا در اقامه نماز اول وقت، پیشقدم هستند.
وی در بحث اثرات نماز،اذعان داشت: نماز،دارای اثرات مهم بازدارندگی و زایندگی است و هر كجا در زندگی كم می آوریم،باید ببینیم كه كجابرای نماز كم گذاشته ایم.
مظفر اظهار داشت: اقامه نماز به معنای نماز اول وقت و بجا آوردن این فریضه الهی درمساجد است اما امروزه شیوه های غلطی برای دعوت به نماز درجامعه وجود دارد كه این شیوه ها به عنوان حلقه های مفقوده جامعه محسوب می شوند.
وی در پایان گفت: نماز دارای تاثیرات فراوانی در زمینه های روحی، روانی، افسردگی و پزشكی است و به طور یقین،اگرنماز و اقامه آن در بین نسل جوان فرهنگ سازی شود، روز به روز بر رشد و تعالی جامعه افزوده می شود.