■ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان: رفع آسیب های اجتماعی نیازمند توجه جدی به مقوله نماز است
به گزارش خبرنگار مهر، عادل علیپور ظهر سه شنبه در جلسه ستاد اقامه نماز، به عملکرد دستگاه های اجرای در بحث اقامه نماز اشاره کرد و افزود: تعداد کل دستگاه های اقدام کننده در امر نماز جماعت در سال۵۰ تعداد ۸۷دستگاه بوده که این تعداد درسال ۹۳به ۱۰۶دستگاه رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: ارزیابی ها به صورت کارشناسانی انجام شده است و طبق ماده ۴ قانون بودجه دستگاه هابودجه ای مشروط براینکه فعالیت های اساسی اداره لطمه ای وارد نشود را برای امر اقامه نماز و برنامه های آن در نظر بگیرند.
علیپور تأکید کرد: با توجه به آسیب های موجود در جامعه می توان این مشکلات را با رویکرد کرد حل کرد و تحقق این امر با برگزاری کلاس های آموزشی صورت می گیرد.
معاون تحول اداری استانداری زنجان گفت: طی سالهای اخیر اقدامات خوبی در زمینه فعالیتهای مربوط به نماز در نهادها و دستگاههای اجرایی و غیردولتی استان زنجان انجام گرفته است.
وی افزود: وضعیت کنونی نمازخانههای بینراهی در استان بهبود یافته و شکایتها از مراکز خدمات راهها به صفر رسیده و این مهم باید در استان تقویت شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان تصریح کرد: این عملکرد مطلوب نشان میدهد تلاش دستگاههای مربوطه در بحث نظارت بر فعالیت مساجد بینراهی موثر بوده است.
علیپور تصریح کرد: بین دستگاههای دولتی در زمینه اجرای برنامههای مربوط به فریضه نماز رقابت ایجاد شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان، گفت: توجه به بحث نماز باعث کاهش آسیب های اجتماعی و فساد در جامعه می شود بنابراین باید فرهنگ نماز در جامعه به خوبی ترویج و تبیین شود.
علیپور افزود: مسئولان آموزش و پرورش به برگزاری نماز جماعت در مدارس توجه داشته باشند.