دیدار مدیرعامل بانک کشاورزی با رئیس ستاد اقامه نماز کشور

■ دیدار مدیرعامل بانک کشاورزی با رئیس ستاد اقامه نماز کشور

دیدار مدیرعامل بانک کشاورزی با رئیس ستاد اقامه نماز کشور

 در روز هفدهم اردیبهشت ماه، مدیرعامل، معاونین و مدیران کل بانک کشاورزی با حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی و معاونین ستاد اقامه نماز، به منظور ارائه گزارش برنامه ها و‌ فعالیت های اقامه نماز بانک و استماع توصیه ها و رهنمودهای استاد قرائتی در بهبود و ارتقای برنامه ها، دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در دیدار با مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به اینکه کارهای خوبی در حوزه نماز و فرهنگ در مجموعه خود انجام داده‌اید، گفت: کارهای واجب را نسبت به کارهای مستحب در اولویت خود قرار دهید.

وی با تاکید بر اینکه کارهای فرهنگی نیاز به تخصص دارد، ادامه داد: وقتی کارکنان خود را به اقامه نماز در محل کار دعوت می‌کنید اطمینان حاصل کنید که آنان فارغ از اداره در مسجد نیز به نماز می‌ایستند.

رئیس ستاد اقامه نماز به ضرورت اجرای کارهای فرهنگی برای نسل نو تاکید کرد و گفت: تا چه اندازه زمینه‌ای ازدواج و کارکنان خود را در بانک کشاورزی فراهم کرده‌اید، در گزینش خود حضور در مساجد را در اولویت قرار دهید. کارهایی که در حوزه نماز انجام می‌دهید به گونه‌ای باشد که تبدیل به یک فرهنگ شده و ماندگار شود

حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه نسل نو در فصل تابستان از مدرسه فارغ می‌شوند و بهترین زمان برای اجرای کارهای فرهنگی و دعوت از آنان برای اقامه نماز و حضور در مساجد است، تصریح کرد: برای نسل نو کار فرهنگی انجام دهید اعتبارات را به خوبی در حوزه فرهنگ هزینه کنید از روحانیون و امامان جماعت خود بخواهید که مطالعه کنند و سعی کنید روحانیون جوان و فاضل را به عنوان امامان جماعت در بانک ها انتخاب کنید، از اذان حلقومی در نمازهای جماعت استفاده کنید.

وی با اشاره به اینکه ۲۰۰ اصل برای کارهای فرهنگی تهیه کرده‌ام که بهتر است آنان را مطالعه کنید، گفت: اگر نسل نو به مساجد رفت و آمد نکند یعنی در کار فرهنگی خود موفق نشده‌ایم سعی کنید کارهایتان رنگ خدایی داشته باشد تا ماندگار شود و پس از شما از یاد نرود.

به گفته رئیس ستاد اقامه نماز، در انجام کار فرهنگی باید به چهار اصل توجه داشت اینکه کار فرهنگی واجب یا مستحب باشد، مشکل جامعه و مشکل فرد را حل کند. کارهایی که در حوزه فرهنگ انجام می‌دهید برای نسل نو باشد ابتکار به خرج دهید اولویتتان مسجد باشد و کارهایتان ارزان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، مشکل امروز جوانان ما را شهوت و غفلت خواند و گفت: شهوت با ازدواج و غفلت با نماز درمان می‌شود. در شوراهایی که تشکیل می دهید، مشکلات جوانانی که در شرف ازدواج هستند را در اولویت قرار دهید. همه به دنبال طرح تحول هستند ولی مشکل ما طرح نیست بلکه مرد عمل است.

در ادامه مدیرعامل بانک کشاورزی نیز به اقدامات فرهنگی و حوزه نماز در بانک کشاورزی اشاره کرد و گفت: نگاه ما در دو سال اخیر به این موضوعات نگاهی خاص بوده است.

وی افزود: در قالب شورای عالی فرهنگی در بانک‌ها با تمام دستگاه‌های فرهنگی جلساتی داشتیم و برنامه‌های خوبی را اجرا کرده‌ایم.

وی به اقامه نماز جماعت در بانک‌ها و نمازخانه در ستاد مرکزی اشاره کرد و گفت: در تمامی مدیریت استانی نماز جماعت اقامه می‌شود. ۳۴ شورای اقامه نماز در استان‌ها برگزار کردیم و برای ارزیابی عملکرد فنی استان‌ها موارد نماز را نیز مورد تاکید قرار می‌دهیم.

اجرای برنامه‌های مناسبتی و جشن‌ها در اعیاد مذهبی، برپایی موکب‌هایی در مسیر زائران اربعین، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری جشن تکلیف، تجهیز نمازخانه‌های، نظارت بر نمازخانه‌ها و برگزاری دوره‌های تخصصی مدیریت اقامه نماز، برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان و تلاوت قرآن بعد از نماز ظهر و عصر، اعزام روحانی به مدارس، کمک برای ساخت مدارس در مناطق محروم، کمک به آزادی زندانیان، همکاری با خیرین مسجد ساز، تجهیز نمازخانه مناطق محروم و مشارکت در برگزاری همایش‌های مرتبط با نماز و تجلیل از خادمان نماز از دیگر برنامه‌هایی بود که توسط بانک کشاورزی در سراسر کشور اجرا شده است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1404/2/20 ساعت 10:08
کد : 6394
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
ستاد اقامه نماز،بانک کشاورزی
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز