رونق یافتن برپایی نماز جماعت صبح در مساجد نیازمند عزم عمومی است.

■ رونق یافتن برپایی نماز جماعت صبح در مساجد نیازمند عزم عمومی است.

رونق یافتن برپایی نماز جماعت صبح در مساجد نیازمند عزم عمومی است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه(س)، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی روز چهارشنبه در دیدار اعضای ستاد اقامه نماز در سالن محراب حرم مطهر با اشاره به برگزار نشدن نماز جماعت صبح در مساجد استان، افزود: باید به صورت میدانی با مردم صحبت و نتیجه آن را بررسی و تحقیق کرد تا بتوان شرایط را برای برپایی نماز جماعت صبح فراهم و موانع را برطرف کرد.
وی توجه به نماز جماعت را مهم عنوان کرد و گفت: البته در این مساله، نباید توجه به نماز جماعت در کشورهای شیعی با کشورهای اهل سنت مقایسه شود.
وی با بیان اینکه فقه شیعه با فقه اهل سنت تفاوت دارد، تصریح کرد: نگاهی که فقه ما نسبت به شرایط امام جماعت از جمله قصد قربت و عدالت متفاوت با آنهاست، از این رو نباید مقایسه ای در این عرصه صورت گیرد.
سعیدی افزود: در مساجد باید مراقب بود که در کنار نماز جماعت، مسائل حاشیه ای زیاد نشود؛ اینکه شخصی زمانی را برای نماز قرار دهد ولی با حضور در مساجد و سخنرانی زمان زیادی از افراد گرفته شود و این شخص نسبت به حضور در مسجد رغبت کمتری داشته باشد.

* همکاری با گروه های تبلیغی برای اقامه نماز جماعت در مناطق محروم
مدیر ستاد اقامه نماز قم نیز در این دیدار با اشاره به عدم برپایی نماز جماعت در 60 درصد مساجد روستاهای استان، گفت: برای رونق بخشیدن به برپایی نماز جماعت در مساجد استان، به ویژه مناطق محروم و روستایی، هماهنگی هایی با گروه های تبلیغی طلاب شده و در این عرصه اعزام هایی صورت پذیرفته است.
محمد خامه یار با ارائه گزارشی از فعالیت ستاد اقامه نماز استان، افزود: برگزاری نماز با شکوه ظهر عاشورا و پخش اذان در هیئت های مذهبی از جمله برنامه هایی بود که انجام شد.
وی با اشاره به اقامه نماز جماعت در 800 مسجد استان قم، گفت: علاوه بر این، در مدارس و ادارات استان نیز نماز جاعت برپا می شود و در همین راستا بر اساس تفاهم ستاد اقامه نماز کشور با آموزش و پرورش، مدارسی که در نزدیکی مساجد است، دانش آموزان برای شرکت در نماز جماعت به این مساجد مراجعه می کنند.
وی ادامه داد: در مناطقی مانند پردیسان که شاهد تراکم بالایی از جمعیت هستیم، تنها هشت مسجد فعال است؛ این در حالی است که 11 هزار طلبه در این منطقه ساکن هستند.
خامه یار با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی ویژه ائمه جماعات استان، ادامه داد: اقدام دیگر این ستاد، برگزاری دوره های آموزشی با حضور دو هزار تن از دبیران مدارس متوسطه برای توسعه فرهنگ نماز در مدارس آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که باید در دستور کار قرار گیرد، ساخت سکوهای نماز در راه های استان است و با توجه به شرایط خاصی که استان قم دارد، لازم است در عرصه نماز برای سایر استان ها و شهرها الگو باشد.
در این دیدار سید مهدی صادقی، استاندار قم نیز حضور داشت.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/9/5 ساعت 13:45
کد : 627
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز