■ برگزاری دوره مهارتافزایی ویژه مدرسان و مبلغان بومی معارف نماز
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، روز شنبه دهم آذر ماه، دوره مهارتافزایی ویژه مدرسان و مبلغان بومی معارف نماز، با سخنرانی سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و تدریس حجت الاسلام والمسلمین محمد کاظمی برگزار شد.
دوره مهارتافزایی برای مدرسان و مبلغان بومی معارف نماز با هدف ارتقاء دانش و توانمندیهای آموزشی در این حوزه برگزار شد.
سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه مساله ترویج معارف نماز، مساله مهم روز جامعه است، گفت: ترویج معارف نماز باید بخشی از جهاد تبیین باشد وقتی از دانش آموزان در مورد کاهلی در نماز سوال می شود بسیاری از آنان اطلاعی از فلسفه نمار ندارند بنابراین باید اسرار ، آداب، احکام و آثار نماز را به دانش آموزان و دانشجویان آموزش داد.
وی با اشاره به اینکه ما در معرض تهاجم فرهنگی دشمن قرار داریم، گفت: امروز نیازمند صاحبنظرانی هستیم که با زبان کودک و نوجوان مسائل دینی بیان کنند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز اضافه کرد: اگر فرزندان ما در محیط خانه مدرسه و مسجد اصول دین را با استدلال یاد بگیرند و به معارف توحیدی و معاد آگاهی پیدا کنند، در اینصورت خود را در محضر خدا خواهند دید و فطرتشان شکوفا می شود به لحاظ عقلی مجال تجزیه و تحلیل مسائل فرهنگی و اجتماعی را به دست بیاورند به سادگی در معرض تندبادهای سیاسی غرب قرار نمیگیرند.
زرهانی خاطرنشان کرد: آموزش معارف نماز مسئله بسیار مهمی است و ستاد اقامه نماز سال جاری را سال آموزش نماز اعلام کرده است همچنین مرکز تخصصی نماز در قم و مراکز نوبنیاد در مشهد و اصفهان حرکتهای خوبی را برای دانش افزایی معارف نماز انجام میدهند.
وی ادامه داد: دانشی که به شما منتقل میشود بخشی از آن چیزی است که شما باید بدانید اگر بخواهیم دقیق باشیم شما یک دانش از پیش داشته در حوزه تعلیم معارف نماز دارید و بخشی از دانش خود را از رهگذر تعامل با استادان در دورههای حضوری و نیم حضوری میآموزید ولی آیا فکر میکنید این مقدار کفایت میکند که ما پاسخگوی نیازهای نسل نو باشیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز با بیان اینکه هنوز جای یادگیری وجود دارد همانطور که سازمان یونسکو یک سال را سال آموزش برای همه اعلام کرد ما نیز باید همواره در حال تجربه علم و دانش باشیم، افزود: در حوزه آموزش نیاز به تجدیدنظر در محتوا، شیوه، ارزیابی و بازخوردگیری داریم.
وی با تاکید بر اینکه از آموزش ها در محیط کلاس یک ارزیابی ضمنی داشته و اثر گذاری آن را شاهد باشیم، تصریح کرد: شرکای ستاد اقامه نماز در آموزش معارف نماز، مدرسه، خانه و مسجد است و باید ائمه جماعت مربی آموزش و پرورش و امور تربیتی در ترویج معارف نماز همراه ما باشند.
این دوره به شرکتکنندگان فرصتی برای یادگیری روشهای نوین تدریس و ترویج معارف نماز ارائه داد و به تقویت مهارتهای ارتباطی و آموزشی آنان کمک کرد. با برگزاری این دوره، انتظار میرود که مدرسان و مبلغان بتوانند به بهبود کیفیت آموزش نماز در جامعه کمک کنند و آگاهیهای لازم را به نسلهای آینده منتقل نمایند.
این جلسه برای مبلغان بومی حوزه نماز با موضوع “طریقه ارائه طرح درس های جدید برای والدین و دانشآموزان” برگزار شد و هدف اصلی از برگزاری این دوره، ارتقاء توانمندیهای مبلغان در ارائه مطالب آموزشی به والدین و دانشآموزان طراحی شد. شرکتکنندگان در این دوره با روشهای نوین تدریس و تکنیکهای مؤثر در ارتباط با خانوادهها آشنا شدند.
این جلسه وبیناری که به منظور بهبود کیفیت آموزش و افزایش تعامل میان مبلغان و جامعه برگزار گردید، مورد استقبال بیش از ۲۰۰ نفر از شرکتکنندگان قرار گرفت.