کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان برگزار شد

■ کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان برگزار شد

 کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان برگزار شد

 کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان برگزار شد

سرگزی با بیان اینکه سهم ویژه‌ای از برنامه های سی امین اجلاس سراسری نماز برای دانش آموزان است، گفت: لازم است از اجرای این اجلاسیه، جریان گسترده ای در استان زنجان ایجاد شود و عموم مردم بالاخص تمام دانش اموزان از برکات آن برخوردار شوند.


مادران نقش اثرگذاری در ترویج و تشویق فرزندان به نماز به خاطر اهمیت نماز دارند

 کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری، با حضور منصور سرگزی، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور، حجت الاسلام ولیخانی سرپرست مرکز تخصصی نماز و مسئولین استانی در روز نوزدهم آذرماه برگزار شد.

سرگزی با بیان اینکه سهم ویژه‌ای از برنامه های سی امین اجلاس سراسری نماز برای دانش آموزان است، گفت: لازم است از اجرای این اجلاسیه، جریان گسترده ای در استان زنجان ایجاد شود و عموم مردم بالاخص تمام دانش اموزان از برکات آن برخوردار شوند.سرگزی در کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز با بیان اینکه سهم ویژه‌ای از برنامه های سی امین اجلاس سراسری نماز برای دانش آموزان است، گفت: لازم است از اجرای این اجلاسیه، جریان گسترده ای در استان زنجان ایجاد شود و عموم مردم بالاخص تمام دانش اموزان از برکات آن برخوردار شوند.

سرگزی با بیان اینکه سهم ویژه‌ای از برنامه های سی امین اجلاس سراسری نماز برای دانش آموزان است، گفت: لازم است از اجرای این اجلاسیه، جریان گسترده ای در استان زنجان ایجاد شود و عموم مردم بالاخص تمام دانش اموزان از برکات آن برخوردار شوند.

وی به تعامل آموزش و پرورش استان زنجان با وزارتخانه متبوع برای تنوع بخشیدن به برنامه های استان در حوزه نماز تاکید کرد و گفت: برنامه ریزی برای اجرای کار ویژه ای با موضوع نماز در استان انجام شود و پیام نماز از زنجان به استان های دیگر صادر شود.

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور بر ضرورت بهره مندی شهرستان های تابعه استان از برنامه های اجلاسیه تاکید کرد و گفت: بایستی تلاش شود تا از ظرفیت این اجلاس برای برطرف کردن، خلاءهای موجود در حوزه نماز در مدارس برطرف شود.

سرگزی با تاکید براینکه اجلاسیه سراسری نماز برای ترویج نماز است، اظهار کرد: می توان از ظرفیت طلاب خواهر و برادر برای اعزام به مدارس، دانشگاه ها و موسسات علمی در راستای اقامه و ترویج نماز استفاده کرد.

وی بر ضرورت برنامه ریزی در جهت عدم تداخل ساعات درسی با وقت نماز تاکید کرد و گفت: لازم است تا در ادارات نیز به امر اقامه نماز توجه بیشتری شود و به اقامه نماز در بهترین فضا در مدارس و دانشگاه ها کمک کنیم.

سرگزی با یادآوری اینکه از نظر ستاد اقامه نماز، دانشگاه فرهنگیان در خط مقدم اقامه نماز است، گفت: برگزاری دوره معراج در دانشگاه فرهنگیان از تاکیدات ستاد اقامه نماز است و برای تشکیل این دوره برای ۳۰۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان برنامه ریزی شود.

وی با یادآوری اینکه در این دوره دانشجو معلمان با شیوه های فرهنگ سازی نماز آشنا می شوند، گفت: از اساتید مرکز تخصصی قم نیز برای برگزاری این دوره استفاده کنیم.

میرزایی از اجرای برنامه «به رنگ قنوت» در 40 مدرسه استان زنجان با حضور اساتید مرکز تخصصی نماز خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح تشکیل هسته های نماز برای اولیاء، دانش آموزان و مربیان است.

حسین میرزایی،معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان در کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز به اقامه نماز جماعت در مدارس استان اشاره کرد و گفت: سامانه ای برای ثبت اقامه نماز جماعت در مدارس راه اندازی شده است و در حال حاضر در ۱۰۸۸ مدرسه استان نماز جماعت اقامه می شود.

وی با یادآوری اینکه ۲۶۰ امام جماعت و ۱۱۸ روحانی طرح امین به عنوان ائمه جماعت در مدارس به نماز می ایستند، گفت: ۱۰۹ روحانی فرهنگی و ۵۱۶ نفر امام جماعت فرهنگی، ۲۴ نفر دانش آموز، ۲۷ نفر سرباز طلبه و ۳۴ نفر از اولیا و متعدان به عنوان پیش نماز در نماز جماعت مدارس حضور دارند.

میرزایی با یادآوری اینکه در ۱۱۳ مدرسه استان نماز در راهروها، در ۶۴ مدرسه نماز در سالن چند منظوره و ۸۰ مدرسه نماز در مساجد اقامه می شود، گفت: ۶۱۹ مدرسه استان دارای نمازخانه مستقل است.

معاون فرهنگی، پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان به اجرای طرح تشرف از سری برنامه های سی امین اجلاس سراسری نماز اشاره کرد و گفت: در این طرح ۹۰ مربی از تاریخ ۳ تا ۵ آذرماه در اردوگاه شهید باهنر تهران مباحث مربوط به نماز را آموزش دیدند.

وی از اجرای طرح به رنگ قنوت در ۴۰ مدرسه استان زنجان با حضور اساتید مرکز تخصصی نماز خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح تشکیل هسته های نماز برای اولیاء، دانش آموزان و مربیان است.

این مسئول در ادامه با یادآوری اینکه گفتگو و خردورزی یکی از اولویت های آموزش و پرورش است، گفت: در این راستا و تاکنون ۱۵۰۰ سوال توسط دانش آموزان مطرح شد که ۵۶۰ سوال اعتقادی است.

حجت الاسلام ولی خانی با اشاره به اینکه سی امین اجلاس سراسری نماز فرصت مناسبی در استان برای تربیت مبلغ و مدرس متخصص در حوزه نماز است، افزود: از این دوره ها می توان برای افزایش آگاهی مادران برای تشویق فرزندان به نماز استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل ولی خانی، مدیر مرکز تخصصی نماز نیز با اشاره به اینکه در سال ۹۴ در مسجد و مدرسه خانم دوره ۱۲۰ ساعته تربیت مربی نماز را برگزار کردیم، گفت: با اجرای این دوره، ۴۰ مربی برادر و خواهر در حوزه نماز تربیت شدند.اگر برگزاری دوره تربیت مربی نماز استمرار داشته باشد، نیازی به اعزام مبلغ از مرکز نیست.

وی با یادآوری دوره مدیریت مسجد ویژه ائمه جماعت در حاشیه این اجلاسیه در زنجان برگزار شد، گفت: هماهنگی با مرکز تخصصی نماز می توانست در تخصصی تر شدن مباحث آموزشی تاثیرگذار باشد.

حجت الاسلام ولی خانی ادامه داد: مرکز تخصصی نماز در تلاش است تا برنامه های آموزشی خود را به صورت حضوری برگزار کند ولی در صورت نیاز این دوره ها قابلیت برگزاری به صورت مجازی را نیز دارد.

مدیر مرکز تخصصی نماز با بیان اینکه بهترین خروجی اجلاس سراسری نماز مربوط به کمیته فرهنگی است، افزود: اقدامات فرهنگی از کارهای ماندگار در استان خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سی امین اجلاس سراسری نماز فرصت مناسبی در استان برای تربیت مبلغ و مدرس متخصصی در حوزه نماز است، افزود: از این دوره ها می توان برای افزایش آگاهی مادران برای تشویق فرزندان به نماز استفاده کرد.

حجت الاسلام ولی خانی با یادآوری اینکه در این اجلاسیه برای هر قشری در استان برنامه داریم، گفت: این برنامه ها با محوریت جذب نسل نو به نماز اجرا می شود.

در پایان رئیس دانشگاه فرهنگیان زنجان نیز در سخنانی با بیان اینکه ما معلمانی پرورش می دهیم که دانش آموزان را تربیت کنند، گفت: برای دانشجومعلمان ۳۲ واحد درسی معارف پیش بینی شده است ولی یک واحد برای ترغیب به نماز نیست.

اله ویردی خطاب به اعضای کمیته خواستار تعیین چند واحد درسی با موضوع ترغیب دانش آموزان به نماز شد و گفت: اگر می خواهید معلمان، دانش آموزان راغب به نماز تربیت کنند باید شیوه های جذب نسل نو یه نماز را اموزش ببینند.

حجت الاسلام سعید غفاری، دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی خاتم الاوصیا و رئیس کمیته فرهنگی سی امین اجلاس سراسری نماز در جمع اعضای این کمیته با اشاره به اینکه طرح قنوت در مدارس اجرا می شود، گفت: دانش آموزان در این طرح به سه دسته دانش اموزانی که با نماز اشنا نیستند، دانش آموزانی که در اقامه نماز کاهل هستند و دانش آموزان نمازخوان تقسیم می شوند.

وی با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد دانش آموزان نمازخوان از طریق مادران به نماز تشویق و ترغیب می شوند، گفت: از همین رو باید روی طرح مادر و فرزندی متمرکز شویم.

حجت الاسلام غفاری از پخش برنامه مکنت از شبکه ملی کشور خبر داد و افزود: بایستی نقش حکمرانی در ترویج نماز در نسل نو را بررسی کنیم.

وی ضمن اشاره به اجرای طرح هجرت و مبلغین و مبلغات ومدارس امین گفت: دوره ای با طرح استقرار در خصوص شیوه های جذب نسل نو به نماز به مدت ۱۲۰ ساعت اجرا کردیم.

حجت الاسلام غفاری ادامه داد: تمام پیام های مقام رهبری در این بیست و نه اجلاس محوربندی شده است، گفت: ۱۰ محور شاخص بندی شده و از رسانه ها درخواست کردیم از این ۱۰ محور سوژه هایی استخراج و تولید محتوا داشته باشید.

دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی خاتم الاوصیا با یادآوری اینکه در نرم افزار حکمرانی ترویج نماز تلاش کنیم، افزود: این اجلاسیه فرصتی است که همه دستگاه ها به حکمرانی اقامه نماز برسند.

به گفته این مسئول، ۹۰ درصد پیام های رهبری به اجلاسیه های نماز در خصوص نحوه شیوه های جذب نسل نو به نماز و حکمرانی اقامه نماز است، در حوزه تربیت مربی نماز، کارهای ترویجی انچام می دهیم در حالی که اصل موضوع حکمرانی اقامه نماز است.

در ادامه نماینده حوزه علمیه خواهران نیز با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران بحت نماز را پیگیر است و اقامه نماز جماعت در مدارس علمیه خواهران نهادینه شده است، گفت: برنامه کلاسی طلبه ها به گونه ای برنامه ریزی شده است که با کلاس های درسی آنان تداخل ندارد.

اسکندری از اجرای برنامه مفتاح به صورت کارگاه یکروزه در بین طلبه های حوزه علمیه خواهران خبر داد و گفت: این دوره به منظور تربیت مربی نماز برای مبلغان به صورت ویژه برگزار شد.

وی با یادآوری اینکه در این طرح ۴۰ نفر از طلبه های خواهر شرکت داشتند، تصریح کرد: لازم است تا از ظرفیت طلابی که در این دوره ها شرکت کردند در زمینه ترویج اقامه نماز استفاده شود.

ستاد اقامه نماز

 

مطالب مرتبط

لزوم تبیین فلسفه و ثمرات نماز برای نسل جدید

جلسه تبیین تشکیل کمیسیون های تخصصی اجلاس نماز در استان ها برگزار شد

جلسات کمیته های تخصصی سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان برگزار شد

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1402/9/20 ساعت 10:18
کد : 6065
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
سی امین اجلاس سراسری نماز
زنجان
ستاد اقامه نماز
حجت الاسلام ولیخانی
منصور سرگزی
مرکز تخصصی نماز

■ تاکید اعضای شورای اقامه نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بر تقویت فعالیت های نماز در ادارات تابعه

دبیر ستاد شورای اقامه نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در سخنانی با اشاره به احادیثی در ضرورت اقامه نماز به جماعت و ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم و شهادت سالار شهیدان بر بهسازی فعالیت های نماز و تعمیق باورهای دینی در ادارات تابعه فرهنگ و ...

■ شبکه مروجان نماز در جنوب کرمان اجرایی می شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: شبکه مروجان نماز از طریق صنوف زیر مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، کانونهای مساجد،موسسات قرآنی، موسسات  فرهنگی و هنری، آموزشگاههای آزاد هنری، با استفاده از شیوه ها و ابزارهای نوین جهت ت ...

■ نماز را در شأن جامعه اسلامی برگزار کنیم

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در هشتمین اجلاس استانی نماز یزد که در ابرکوه برگزار شد، گفت: فرزندان ما درباره دلیل نماز خواندن سوال می‌پرسند که باید پاسخ دهیم اولین دلیل نماز تشکر از خداوند به دلیل همه نعمت‌هایی است که به ما داده است. ...

■ مسابقه "عبادت در صحیفه سجادیه" همراه با اهداء جوایز

این دوره در قالب مسابقه و جهت آشنایی عموم علاقه مندان به کتاب شریف صحیفه سجادیه  با بررسی نقش و جایگاه عبادت و نماز در آن کتاب ارزشمند ارائه می شود. این دوره شامل 18 جلسه با بهره گیری از دعاهای صحیفه سجادیه می باشد که بعد از مشاهده جلسات، آزمون ...

■ دوره کوتاه مدت مفتاح ویژه طلاب حوزه‌های علمیه خواهران یزد برگزار شد

دوره کوتاه مدت مفتاح ویژه طلاب حوزه‌های علمیه خواهران یزد برگزار شد به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، دوره کوتاه مدت مفتاح برای طلاب حوزه علمیه خواهران یزد از بیست و هفتم مهرماه طی دو هفته متوالی در روز های پنج شنبه و جمعه، با حضور اساتید ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز