■ نشست هم اندیشی برنامههای ستاد اقامه نماز در دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، نشست هم اندیشی برنامههای ستاد اقامه نماز در دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش یکشنبه، ۲۱ خردادماه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد بهشتی مشاور فرهنگی و علمی، منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور، مسئول نهاد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش و اساتید و کارشناسان تخصصی نماز به میزبانی مرکز تخصصی نماز در قم برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد بهشتی، ضمن بیان ضرورت و اهمیت تشکیل مرکز تخصصی نماز، گفت: تعداد زیادی مبلغ به مدارس اعزام نمودیم اما نیاز داشتیم که مبلغان عالم و متعهدی تربیت شوند تا پاسخگوی نیاز مخاطبان ما از اقشار متعدد باشند و این چنین هسته اولیه تشکیل مرکز تخصصی نماز شکل گرفت.
وی در ادامه با اشاره به نگاه ویژه حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی در امر تبلیغ گفت: ایشان آثار مکتوب و صوتی و تصویری فراوانی دارند که نباید از بررسی و استفاده از آنها غافل شد. ایشان الگوی بسیار خوبی برای مبلغان امروز ما بوده و هست که میتوان در امر تبلیغ، تدریس و تولید محتواهای به روز و درخور نسل امروز از ایشان بهره برد.
مشاور علمی و فرهنگی رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به سرعت تهاجم فرهنگی دشمنان و لزوم فعالیت سازمانی و جدی در این زمینه گفت: تهاجم فرهنگی گستردهی دشمن ایجاب می کند که ما سرعت و جدیت بیشتری در تربیت مبلغان داشته باشیم و نیاز به یک کار سازمانی قوی در جهت سنجش سطح اساتید و مبلغان و تشکیل پرونده سوابق علمی و تبلیغی آنها داریم تا با توجه به شرایط و نیازها، مبلغان را اعزام نماییم.
حجت الاسلام بهشتی در پایان ضمن تاکید بر ضرورت بروزرسانی محتوا و روش های ارائه گفت: لازمه تبلیغ موثر تشکیل کارگروه های علمی در مرکز تخصصی نماز است تا شبهات جدید و روش های تبلیغی مناسب در آنها مورد بررسی قرار گیرد.
در ادامه این نشست، آقای منصور سرگزی معاون آموزش، فرهنگ و پژوهش ستاد اقامه نماز، با اشاره به لزوم ارتباط بیشتر مرکز تخصصی نماز با ستاد مرکزی گفت: امثال این جلسات بسیار مفید و سازنده هستند و بحث و رایزنی در باب برنامه های برگزار شده میتواند افق های بسیار خوبی را در برنامه های آینده بگشاید. عمیقاً معتقدیم که اساتید و کارشناسان این مرکز از بهترین های کشور در امر تبلیغ نماز هستند.
وی در ادامه افزود: در نظر داریم که جلسات مشترک اساتید و کارشناسان مرکز تخصصی نماز با ستاد اقامه نماز به صورت مستمر و به صورت فصلی برگزار شود تا همکاری بهتر و موثری بین دو مجموعه صورت گیرد.
در ادامه این نشست حجه الاسلام و المسلمین میرمحمدی معاون تبلیغ و امور روحانیون نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان ضمن تشکر و قدردانی از حضور اساتید این مرکز در دوره معراج دانشگاه فرهنگیان، گفت: تمام تلاش ما بر این است که برنامه ریزی دقیق و منظمی در جهت برگزاری دوره های آموزشی معارف نماز در دانشگاه فرهنگیان صورت بگیرد اما با توجه با گستردگی و تعدد پردیس های دانشگاه فرهنگیان این امر پیچیده است و گاهی ممکن است هماهنگی های کافی صورت نگیرد در صددیم با توجه به ظرفیت های موجود این دوره ها به بهترین نحو برگزار گردد.
در ادامه این نشست حجه الاسلام تسلیمی رئیس اداره کل قرآن، عترت و نماز وزرات آموزش و پرورش با اشاره به گسترش حضور روحانیون و مبلغان در مدارس گفت : حدود ۵۷۰۰۰ نماز جماعت در مدارس برگزار می شود و تلاش می کنیم که گزارش آماری دقیق و متقن از کمیت و کیفیت این نمازهای جماعت داشته باشیم تا تصمیمات بهتری را اتخاد نماییم.
وی در ادامه به حضور مبلغان روحانی در مراسم های مذهبی مدارس اشاره کرد و گفت: مرکز تخصصی نماز می تواند در فرآیند تربیت و بهگزینی مبلغان اعزامی به مدارس برای مراسم ها از جمله جشن های تکلیف کمک شایانی به ما بنماید.
وی افزود: طرح پیوند خانه مدرسه و مسجد در آموزش و پرورش در جریان است و در بهبود این طرح، می توانیم از همکاری مرکز تخصصی نماز به خوبی استفاده کنیم.
در ادامه این نشست چند تن از اساتید به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات درخصوص برنامهها و دورههای آموزشی برگزار شده در دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش پرداختند که از جانب مسئولین مربوطه به آنها پاسخ داده شد.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین بهشتی، ضمن قدردانی از زحمات حجت الاسلام و المسلمین مجتبی کلباسی، مدیر سابق مرکز تخصصی نماز، حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل ولیخانی را به عنوان سرپرست جدید این مرکز معرفی کرد.