25 درصد مدارس کشور فاقد نمازخانه‌اند

■ 25 درصد مدارس کشور فاقد نمازخانه‌اند

25 درصد مدارس کشور فاقد نمازخانه‌اند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برآوردها نشان می‌دهد حدود 25 درصد کل مدارس کشور فاقد نمازخانه هستند، گفت: از این پس هیچ مدرسه نوسازی بدون نمازخانه تحویل گرفته نمی‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه فارس، حمیدرضا کفاش در گردهمایی رؤسا و کارشنان اداره‌های قرآن، عترت نماز آموزش و پرورش سراسر کشور در شیراز با اشاره به سند توسعه اقامه نماز مدارس، افزود: در قالب این سند باید نمازخانه‌های مدارس توسعه پیدا کرده و نماز در تمام مدارس کشور اقامه شود.

وی ادامه داد: ساعت نماز نیز باید در برنامه درسی جای گیرد ضمن اینکه مدیران مدارس نیز باید به عنوان الگو در این مراسم‌ها شرکت کنند.

 

وی با بیان اینکه برخی مدارس قدیمی هنوز فاقد نمازخانه‌اند، گفت: در این مدارس اگر مسجدی در مجاورت مدرسه باشد، دانش‌آموزان به آن مسجد هدایت و سوق داده می‌شوند.

 

کفاش ابراز امیدواری کرد که طی سه الی چهار سال آینده تمام مدارس دارای نمازخانه شوند.

وی در ادامه از فعالیت 2000 کانون فرهنگی در سراسر کشور خبر داد و گفت: نیروی انسانی و اعتبارات این کانون‌ها تأمین شده ضمن اینکه تلاش می‌شود تا در برنامه ششم، امکانات بیشتری در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

 

وی یکی از فعالیت‌های جذاب در امور تربیتی که از ابتدای انقلاب آغاز شده و بعد از سه دهه گسترش پیدا کرده را فعالیت‌های قرآنی برشمرد و گفت: تأکید آموزش و پرورش در حوزه قرآن بر توسعه فعالیت‌های حفظ و قرائت قرآن است که می‌تواند حفظ کل قرآن یا حفظ موضوعی آیات قرآن از سوی دانش‌آموزان باشد.

 

کفاش با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن،‌ عترت و نماز دانش‌آموزان گفت: میزبان ثابت مرحله کشوری این مسابقات همه سال استان خراسان رضوی است، اما با این وجود بخشی از این مسابقات را هر ساله به صورت چرخشی به استان‌های دیگر واگذارمی‌کنیم که در سال تحصیلی 93 -94 استان فارس میزبان بخشی از این مسابقات بود و در سال تحصیلی جاری نیز همدان میزبان مرحله کشوری مسابقات می‌شود.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش به فعالیت 650 دارالقرآن آموزش و پرورش در نقاط مختلف کشور اشاره کرد، خاطرنشان کرد: توسعه کمی و کیفی این مراکز نیز مورد توجه وزارتخانه است.

 

کفاش این مراکز را محل تجمع دانش‌آموزان نخبه قرآنی دانست و گفت: در هر کدام از این دارالقرآن‌ها بین 100 الی 700 دانش‌آموز می‌توانند تحصیل کنند.

 

او همچنین با یادآوری اینکه سال گذشته 650 هزار دانش‌آموز به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند، گفت: بنا داریم امسال یک میلیون دانش‌آموز را به این اردوها اعزام کنیم که تاکنون 250 هزار نفر از آنان اعزام شده‌اند.

 

کفاش در ادامه در باره حوادث واژگونی اتوبوس راهیان نور، گفت: سال گذشته علی‌رغم اعزام تعداد زیادی دانش‌آموز به این اردو‌ها هیچ حادثه‌ای رخ نداد، اما گاه هرچه دقت کنیم، حادثه‌ای ممکن است به‌وقوع بپیوندد.

 

او تصریح کرد: وقوع حادثه نباید ما را از انجام اصل کار باز دارد و البته لازم است که امنیت کار را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش، وجود دستورالعمل‌های خاص در اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور را یادآور و متذکر شد: تلاش‌ها بر این بوده و هست که تمام امکانات کیفی مناسب را مد نظر قراردهیم.

 

وی علت بروز حادثه برای اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی را لغزندگی جاده اعلام و اضافه کرد: هیچ موردی که نشان دهد کسی در وقوع این حادثه مقصر بوده است، وجود ندارد.

 

 

 
منبع: ایسنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/24 ساعت 10:22
کد : 575
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز