علم مفید، رویکرد اصلی محیط دانشگاهی و حوزوی باشد

حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی:
■ علم مفید، رویکرد اصلی محیط دانشگاهی و حوزوی باشد

علم مفید، رویکرد اصلی محیط دانشگاهی و حوزوی باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور، امروز، ۱۶ آذرماه در جلسه بزرگداشت روز دانشجو و هفتمین اجلاس استانی نماز با موضوع «نماز، خانه، مدرسه و مسجد» که با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان‌جنوبی در بیرجند برگزار شد، با اشاره به معانی عمیق سوره کوثر،  اظهار کرد: من به‌عنوان یک طلبه ساده از کوچک‌ترین سوره قرآن یعنی سوره کوثر ۸۰ نکته برداشت کردم.

وی با بیان اینکه طبق آیات قرآن مشرکان به پیامبر(ص) توهین‌های بسیاری کردند، اما نام ایشان بلند و عزیز شد، گفت: خداوند قول نصرت و پیروزی به مؤمنان داده و این مسئله را در اغتشاشات امروز نیز باید مدنظر داشته باشیم.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه موج‌ها و حوادث از بین می‌رود ولی در نهایت اسلام و قرآن ماندنی خواهد بود، تصریح کرد: در روایات از دنیا به‌عنوان بازار یاد شده است و بر همین اساس دانشجویان جوان باید مراقب باشند که در بازار دنیا همواره به‌دنبال سود حقیقی باشند.

وی با بیان اینکه به‌عنوان کسی که سال‌ها معاون وزیر آموزش و پرورش بوده، از طریق رسانه شهرت یافته به جوانان می‌گویم خود را به شهرت و منصب دولتی نفروشید، افزود: دانشجومعلمان باید قدر و جایگاه شغل ارزشمند معلمی را دانسته و از ارزش آن غافل نباشند.

قرائتی با بیان اینکه نباید به مدارک تحصیلی چون لیسانس و فوق لیسانس قانع شویم بلکه باید با مطالعه مستمر خود را رشد دهیم، اظهار کرد: کشور به روحانیونی چون شهید نواب صفوی و به افراد غیر روحانی چون شهید رجایی نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه علم نباید انسان را از خدا جدا کند، بیان کرد: بر این اساس نباید هر امری را که در فضای مجازی می‌شنویم سریعا قبول یا رد کنیم؛ بلکه باید تحقیق کرده و سپس اظهار نظر کنیم.

ضرورت توجه به تعلیم و تربیت به شیوه‌ای مؤثرتر 
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه من می‌توانستم در مسیر فقه قدم بردارم، اما ترجیح دادم معلم باشم، چراکه معلم انسان‌سازی می‌کند و در واقع این شغل عبادت محسوب می‌شود، اظهار کرد: امتیاز معلمی در نظام جمهوری اسلامی ایران این است که معلمان علاوه بر آموزش علم در زمینه تزکیه و تربیت نیز فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در زمینه تعلیم و تربیت باید اقدامات مؤثرتری انجام دهیم، تصریح کرد: اغتشاشات فعلی نشان داد که در حوزه فرهنگ و تربیت کم‌کاری کرده‌ایم. امروزه شیوه انتقال علم و آموزش متفاوت است؛ بسیاری از مباحث غیرضروری باید از دروس حوزه و مدرسه حذف شده و وقت دانش‌آموز، طلبه و دانشجو صرف علم مفید شود.

قرائتی با بیان اینکه حتی ورزش نیز باید مفید بوده و برای امروز لذت و فردا خدمت ارائه کند، بیان کرد: با وجود فرزانگان بسیار در جامعه، اما متأسفانه جوانان ما این بزرگان را نمی‌شناسند.

رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه متأسفانه در حوزه فرهنگ برخی خواب بوده‌اند، بیان کرد: اشکالات و مشکلات و عیب‌ها در کشور را رد نکرده و یادمان نرود که توجیه، حماقت و از طرفی تضعیف نیز جنایت است.

قرائتی اظهار کرد: اگر نوجوان ما امروزه در اغتشاشات حاضر می‌شود به‌واسطه آن است که به او اطلاعات کافی نرسیده است؛ ما نمی‌گوییم که همه کس و همه امور و همه مسئولان خوب هستند، اما افراد خوب هم کم نداریم.

 

 

 

خبرگزاری ایکنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1401/9/17 ساعت 12:10
کد : 5643
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
طلاب
دانشجویان
رییس ستاد اقامه نماز
حجت الاسلام قرائتی
فرهنگ قرآنی ، تهاجم فرهنگی
دانشگاه
حوزه علمیه

■ نامه حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی به طلاب جوان برای تابستان ۹۹

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، این نامه چکیده مطالب مهمی است که بدون مقدمه خدمت شما عرضه می‌شود تا محور کار طلاب جوان در تابستان ۱۳۹۹ قرار گیرد. متن این نامه بدین شرح است: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم «فَإِذَا فَرَغ ...

■ گردهمایی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد

سومین دوره آموزشی و فرهنگی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور، یکشنبه هجدهم شهریورماه برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور به ترجمه و تفسیر س ...

■ جوان سازی مساجد با استفاده از ظرفیت طلاب تحقق می یابد

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی در دیدار با اعضای شورای مرکزی ستاد مدارس مسجد محور کشور و استان قزوین گفت: مسجد، محور جغرافیاییِ امت و جامعه دینی بوده و امام جماعت محورِ رهبری، هدایت و جهت‌دهی در مساجد است. وی با بیان اینکه امام ...

■ نشست هم اندیشی مرکز تخصصی نماز با کمیته معارف مدارج علمی مرکز مدیریت حوزه علمیه برگزار شد

نشست هم اندیشی مرکز تخصصی نماز با کمیته معارف مدارج علمی مرکز مدیریت حوزه علمیه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، نشست هم اندیشی مرکز تخصصی نماز با کمیته معارف مدارج علمی مرکز مدیریت حوزه علمیه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین ولیخان ...

■ برگزاری دوره آموزشی مهارتی معراج/گزارش تصویری

برگزاری دوره آموزشی مهارتی معراج دوره آموزشی مهارتی معراج با موضوع تربیت مربی نماز در موسسه قرآنی دارالتحفیظ  شهرستان ساوه برگزار می شود. به گزارش قنوت این دوره ویژه خواهران حافظ قرآن می باشد. هدف از برگزاری این دوره، آشنایی بیشتر با نماز، تر ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز