رئیس پژوهشکده کودکان استثنایی: نماز جامع‌ترین منشا برای آرامش درونی افراد است

■ رئیس پژوهشکده کودکان استثنایی: نماز جامع‌ترین منشا برای آرامش درونی افراد است

 رئیس پژوهشکده کودکان استثنایی: نماز جامع‌ترین منشا برای آرامش درونی افراد است

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فرهاد چنگیزی بعد از ظهر امروز در حاشیه همایش ملی نماز در جمع خبرنگاران با اشاره به جایگاه پژوهش در نماز اظهار کرد: در ظاهر و در کلام به جایگاه نماز رسیدگی شده و به آن توجه می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با این وجود هیچ گاه مشاهده نشده که یک آزمایشگاهی برای نماز در زمینه تغییر ویژگی‌های شخصیتی که دارد، اختصاص پیدا کند.

رئیس پژوهشکده کودکان استثنایی با اشاره به اینکه پژوهش‌های انجام شده در حوزه نماز جسته و گریخته بوده است، تصریح کرد: نماز یک مسئله معنوی است که به خوبی می‌توان از بعد علمی آن را مورد توجه قرار دارد، اما در حال حاضر شاهد کم‌کاری در این بخش هستیم.

وی با اشاره به مقالات چاپ شده در زمینه مدیتیشن‌ها و برخی از فعالیت‌ها که منجر به آرامش انسان‌ها می‌شود، اضافه کرد: در این زمینه مقالات بسیاری چاپ شده و همان را به ما می‌فروشند، در صورتی که نماز جامع‌ترین منشا برای آرامش درونی افراد است.

رئیس پژوهشکده کودکان استثنایی با اشاره به اینکه همواره یک سری کارهای جسته و گریخته درباره نماز انجام می‌شود، تصریح کرد: متاسفانه آزمایشگاه یا جایی نیست که بودجه خاصی وجود داشته و در بحث نماز پژوهش کنند.

چنگیزی با اشاره به اینکه پژوهشگران برای تولید پژوهش نیاز به ابزار دارند، گفت: باید ابتدا به این نکته توجه شود که ابزار مربوط وجود داشته باشد تا پژوهشی مناسب انجام شده و تحلیل و آنالیز کرده و نتایج آن را در سطح کلان تعمیم داد.

وی با اشاره به پژوهش انجام شده در زمینه بررسی ارتباط میان التزام عملی به نماز و تحکیم روابط زوجین بیان کرد: در این پژوهش اشاره شده که نماز به عنوان یکی از ویژگی‌های فرد دیندار، با استحکام خانواده و میزان رضایت‌مندی زوجیت افراد سنجیده شده و مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش فارس، در پژوهش انجام شده از سوی غلامعلی افروز و فرهاد چنگیزی برای انجام پژوهش در زمینه بررسی ارتباط میان التزام عمل به نماز و تحکیم روابط زوجین از دو مقیاس نگرش و التزام عملی به نماز و رضایت‌مندی زوجیت افروز استفاده شده است و رفتارهای ارتباطی و اجتماعی و احساسات و رفتار مذهبی در مقیاس‌های شخصی، رفتارهای ارتباطی و اجتماعی، احساسات و رفتار مذهبی مورد بررسی قرار گرفته است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/20 ساعت 11:05
کد : 562
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز