■ رییس ستاد اقامه نماز استان زنجان: زنجان درتعداد مقالات ارسالشده به همایش ملی نماز رتبه اول را دارد
به گزارش خبرنگار مهر، سعید ناصری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه جامعه امروز شاهد انواع آسیبهای اجتماعی و فردی است افزود: این آسیب ها علاوه بر اینکه رفتارهای فردی را تحت تاثیر خود قرارداده، امروز در قالب آسیب های خانوادگی و آسیب های گروهی، در بین جوانان و اقشار مختلف مردم مشاهده میشود.
وی اقامه نماز را راهی قطعی برای رهایی از آسیبهای اجتماعی و فردی عنوان کرد و گفت: قرائت و توجه به مفاهیم قرآن و اقامه نماز، بهترین راه برای رهایی از این آسیبها است.
ناصری یکی از دلایل و پایه های اصلی برگزاری همایش ملی نماز را رشد آسیب های اجتماعی دانست و گفت: میزان جرم، جنایت و فساد در جوامعی که در برپایی نماز سهلانگاری میکنند رو به افزایش است، ضمن اینکه هزینههای کاهش جرم نیز در این نوع از جوامع بسیار بالا است.
وی تعداد مقالات دریافتی همایش ملی نماز را حدود ۴۰۰ مورد عنوان کرد و گفت: ۲۹۲ مقاله هم اکنون در اختیار داوران همایش قرار دارد.
ناصری افزود: بر این اساس، استان زنجان با ارسال ۴۰ مقاله به این همایش دارای مقام اول در تعداد مقالات است.
وی ستاد اقامه نماز را به عنوان مسئول کمیته مالی برگزاری همایش ملی نماز اعلام کرد و افزود: چهار کمیته اعم از کمیته اجرایی، مالی، تبلیغاتی و علمی برگزارکنندگان این همایش هستند که از بین نیروهای ۲۱ دستگاه فرهنگی و اجرایی در استان تشکیل شدهاند.
وی از حضور معاون رییس قوه قضاییه در این همایش خبر داد و گفت: غلامعلی افروز از اساتید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، حجت الاسلام خاتمی نماینده ولی فقیه در زنجان و یدالله رجایی در این همایش سخنرانی خواهند کرد.
رییس ستاد اقامه نماز استان زنجان بابیان اینکه در پایان همایش ملی نماز، از ۱۰ نفر از ارائه کنندگان مقالههای برتر تجلیل خواهد شد، افزود: مطالب کاربردی و علمی این مقالات نقش مؤثری در ترغیب افراد به فریضه نماز خواهد داشت.
ناصری با تأکید بر توجه بیشتر خانوادهها به امر اقامه نماز گفت: گرایش به نماز مانع بسیاری از آسیبهای اجتماعی و فردی است و علاوه بر این هزینههای بالای دستگیری مجرمان جامعه نیز با ترغیب افراد به اقامه نماز کاهش مییابد.
وی نقش رسانهها را در انعکاس یافتههای همایش ملی نماز با اهمیت عنوان کرد و افزود: مطمئنا در صورت توجه به فریضه الهی نماز، آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق در جامعه کاهش خواهد یافت.