■ فعالیت های سه ماهه سوم سال ۱۴۰۰ مرکز تخصصی نماز قم تشریح شد
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی کلباسی در تشریح فعالیت های سه ماهه سوم ۱۴۰۰ گفت: مرکز تخصصی نماز با توجه به شرایط موجود و رویکرد جدید در مرکز، با تمام توان در راستای ترویج فرهنگ نماز در کشور، مشغول فعالیت میباشد تا بتواند در به سرانجام رسیدن این وظیفه مهم، کمک حال و پشتیبان ستاد مرکزی اقامه نماز باشد.
مدیر مرکز تخصصی نماز، در ادامه به شرح مختصری از فعالیتهای این مرکز به تفکیک واحدها بیان فرمودند:
در بخش آموزش مرکز تخصصی نماز، با توجه به برگزاری نیمسال اول سطح ۳ رشته معارف نماز توسط معاونت آموزش این مرکز در سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۳۹۹، دوره دوم این رشته برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ را از شهریور ماه سال تحصیلی جاری آغاز کرده و دانش پژوهان در حال آموزش در این مرکز میباشند و ثبت نام برای دوره سوم این رشته از بیست دی ماه ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد.
مجتبی کلباسی در ادامه عنوان کرد: این مرکز دوره چهارم یک ساله برای طلاب خواهر جامعه الزهرا (سلام الله علیها) را به صورت مجازی برگزار کرد و در ضمن کارگاه روش تبلیغ و تدریس برای این دوره درحال برگزاری و رو به اتمام است. همچنین برگزاری دورهی آموزشی تربیت پژوهشگر مسائل اجتماعی از جمله برنامه هایی است که در مراحل مقدماتی جهت اجرا می باشد.
مدیر مرکز تخصصی نماز در ادامه با اشاره به اهمیت پژوهش و لزوم توجه جدی تر در برنامه های ستاد به این حوزه، به گزارش فعالیت های معاونت پژوهش و تولید پرداخت و گفت: یک کتاب صوتی در قالب ۱۴ داستان با عنوان (ماجراهای کلاس پرحاشیه) آماده شده است و مجموعه سرودهای کتاب "نماز کله گنجشکی" نیز به تولید رسیده است. همچنین چهار جلسه وبینار نماز با موضوع «نقش نماز در سلامت جسم و روح» توسط اساتید مطرح حوزه و دانشگاه با همت این معاونت برگزار شد.
ایشان در ادامه با اشاره به انجام اعزام اساتید برای دوره های حضوری و برگزاری دوره های آنلاین در واحد تبلیغ و ارتباطات مرکز گفتند: در استمرار فعالیت کارگروه تولید محتوای رسانه در این واحد، تولید محتوای دوره های آموزشی دانشجو معلمان و کارکنان دولت و امامان جماعت مدارس به سفارش معاونت فرهنگ و آموزش ستاد مرکزی بوده است که شامل ۶۰۰ دقیقه فیلم آموزشی برای این دوره ها میباشد. همچنین محتوای تبلیغی و ترویجی نماز دراین واحد ویژه معلمان و دانش آموزان، والدین و کارگران کارخانجات که قریب به ۴۰۰ کلیپ میباشد ضبط شده و در حال تدوین میباشد.
تولید پادکست، استیکر و عکس نوشت نماز، در این واحد در حال پیگیری است که تولیدات این بخش به ۲۵۰محصول رسیده است که برای استفاده استانها در کانالهای خود در دو آدرس: namaz_padkast@ و namaz_stiker@ در پیام رسان ایتا قابل دریافت است.
از برنامههای این واحد به روز رسانی دوره ها و تولید دوره های جدید است که در این راستا محتوای دوره های آداب و اسرار برای کارمندان دولت، طرح مفتاح (تربیت مبلغ نماز) و طرح معراج (تربیت مربی نماز) برای برگزاری دوره به صورت مجازی طلاب در سامانه آموزش مجازی مرکز بارگذاری شده که با درخواست استانها این دوره فعال میشود.
مدیر مرکز تخصصی نماز با بیان اینکه حضور گسترده و پر رنگ در فضای مجازی امری لازم و ضروری است، گفت: معاونت رسانه و فضای مجازی این مرکز نیز بیش از ۶۱۰ محصول رسانه ای در قالبهای متنوع و جذاب، شامل: عکس، فیلم، صوت، متن و بازی گروهی در سایت مرکز تخصصی نماز (قنوت و قنوت نوجوان) بارگذاری کرده است که قابل دسترس برای اقشار مختلف جامعه می باشد. همچنین پاسخ به پرسشهای مخاطبان، بارگذاری بیش از ۷۴۰ محتوا در شبکه های مجازی و پیام رسان ها از دیگر فعالیتهای این معاونت در سه ماهه سوم بوده است.
وی در ادامه گزارش فعالیت های مجازی این مرکز به سامانه آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: سامانه آموزش مجازی از پرمخاطب ترین بخش های رسانه ای مرکز تخصصی نماز است که در سه ماهه سوم سال جاری ۳۱ دوره مجازی با ۱۳۸۱۰ نفر شرکت کننده در سطح استانی و کشوری برگزار کرده است.
ان شاءالله همه ما از اقامه کنندگان واقعی نماز باشیم.