مساجد جهان در هفته‌ای که گذشت

■ مساجد جهان در هفته‌ای که گذشت

مساجد جهان در هفته‌ای که گذشت

از اقامه نماز باران در مساجد الجزایر تا استمرار مسجدستیزی در فرانسه

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر اخبار مساجد جهان در هفته ای که گذشت.

 

برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در مسجد کوفه

به نقل از «موقع مسجد الکوفه»، شیخ هادی زنجیل، رئیس بخش امور دینی تولیت مسجد کوفه گفت: به مناسبت ایام فاطمیه مسجد کوفه و مرقد مسلم بن عقیل(ع) سیاه پوش شدند و مجلس سوگواری نیز به مدت دو روز در سانل مصلای مسجد با حضور عزاداران و سوگواران برگزار شد.

 

وی افزود: طبق سنت هر ساله، مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در مسجد کوفه برگزار شد و سید علی طالقانی، خطیب حسینی در این مراسم سخنرانی کرد و ملا عمار کنانی به ذکر مدیحه سرایی پرداخت.

 

شیخ زنجیل تاکید کرد: با همکاری تولیت مسجد کوفه اتوبوس هایی برای شرکت در مراسم سالروز شهادت حضرا زهرا(س) در صحن حسینی عازم کربلا شد. میان زائران و عزاداران نیز غذا و نوشیدنی توزیع شد.

 

اقامه نماز باران در مساجد الجزایر

 

 

به نقل از «الشروق»، محمد زغدانی، معاون اداره اطلاعات وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر گفت: روز دوشنبه (29 دی ماه) نماز طلب باران در تمامی مساجد این کشور اقامه شد.

 

وی افزود: دعوت به اقامه نماز استسقاء از سنت پیامبر اکرم(ص) است که هنگام تاخیر در باران خوانده می شد.

 

وی تاکید کرد: با همبستگی مردم در تمامی مساجد الجزایر نماز باران اقامه شد.

 

افتتاح یک مسجد و مرکز اسلامی در «جابلانیکا» بوسنی و هرزگوین

 

 

 

به نقل از «الالوکه»، شورای مسلمانان شهر جابلانیکا بوسنی و هرزگوین یک مسجد و مرکز اسلامی جدید را در این شهر افتتاح کردند.

 

این مسجد و مرکز اسلامی با حضور رئیس شورای اقلیت های مسلمان، امام جماعت و افراد نیکوکار و شخصیت های برجسته اسلامی و مسلمانان افتتاح شد.

 

مرکز اسلامی جدید برای بیش از 100 نمازگزار ظرفیت دارد و یک اتاق برای سخنرانی دارد و مسافران و نمازگزاران نیز می توانند در مسجد آن نماز بخوانند.

 

رئیس شورای مسلمانان جابلانیکا در این مراسم از دفتر هلال احمر بوسنی و هرزگوین و تمامی مسلمانانی که در ساخت این مسجد و مرکز اسلامی کمک کردند، تشکر و قدردانی کرد.

 

ریاست مشیخت اسلامی بوسنی و هرزگوین نیز افتتاح این مسجد را یک اتفاق بسیار مهم خواند.

 

بوسنی و هرزگوین، از کشورهای شرق اروپا با اکثریت مسلمان است. این کشور، در زمستان ۱۳۷۰ش، پس از فروپاشی کشور یوگسلاوی سابق، اعلام استقلال کرد ولی با مخالفت و تهاجم صربها و کروات‌ها با انگیزه سرکوب مسلمانان و تجزیه بوسنی، مسلمانان این کشور، به مدت ۴ سال مورد نسل‌کشی قرار گرفتند.

 

اسلام از طریق جاده ابریشم و توسط بازرگانان ایرانی به این منطقه راه یافته است، اسلام در قرن سوم و چهارم قمری (ده میلادی) در جزیره بالکان وجود داشته است و با حمله عثمانی‌ها به این کشور گسترش یافته است. هنگام ورود عثمانی‌ها به بوسنی، اسماعیلیان در قلعه سیاه ساکن بودند. و در دوره عثمانی ساداتی از نسل حسنین (ع) در بوسنی حضور داشته ‌اند.

 

حمله شهرک نشینان به مسجدالاقصی

 

 

 

 

به نقل از «عین لیبیا»، ده ها شهرک نشین رژیم صهیونیستی از سمت باب المغاربه به مسجدالاقصی حمله کردند و این حمله با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

شهرک نشینان در قالب گروه های متوالی وارد مسجدالاقصی شده و در بخش های مختلف آن گردش کردند و در بخش شرقی این مسجد متمرکز شده و آیین تلمودی به جای آوردند.

 

مسجدالاقصی به جز روزهای جمعه و شنبه شاهد حمله شهرک نشینان به مسجدالاقصی است و در دو نوبت صبح و عصر صهیونیست ها به مسجدالاقصی حمله می کنند و تلاش دارند با این حملات در وضعیت مسجدالاقصی تغییر ایجاد کنند و اقدام به تقسیم زمانی این مسجد بکنند.

 

شهر قدیمی قدس و درهای ورودی ان شاهد تدابیر امنیتی شدید بود و شهروندان و نمازگزاران را به دقتت تفتیش کردند.

 

مسجدالاقصی به طور مستمر شاهد حمله صهیونیست ها است و پلیس صهیونیستی تلاش دارد تا مانع بازسازی مسجدالاقصی بشود.

 

پلیس صهیونیستی همچنان برای ورود نمازگزاران اهل قدس تدابیر امنیتی اتخاذ کرده و کارت های شناسایی نمازگزاران را توقیف می کنند.

 

صهیونیست ها از سال 2003 میلادی با وجود مخالفت اداره اوقاف اسلامی قدس به مسجدالاقصی حمله می کنند.

 

آغاز روند قانونی تعطیلی مسجد«بلال» در شمال فرانسه

 

 

 

 

به نقل از «آناتولی»، جرالد دارمانان، وزیر کشور فرانسه از آغاز روند اداری تعطیلی مسجد بزرگ بووه، شهری در ۹۰ کیلومتری شمال پاریس خبر داد و

 

دارمانان در گفت و گو با یک شبکه تلویزیونی مدعی شد که محتوای خطبه های مسجد بلال در شهر بووه افراط گرایانه است.

 

وی تاکید کرد که روند اداری تعطیلی این مسجد آغاز شده است و مقامات محلی به مسئولان این مسجد برای تعطیلی 6 ماه آن ابلاغیه فرستاده اند.

 

صمیم بولاکی، وکیل مسجد بلال در این باره گفت: امام مسجد در این باره پاسخی را به مقامات محلی داده است.

 

وی افزود: تعطیلی مسجد باعث اعتراض 300 نفری که به این مسجد می آیند، می شود. وزیر کشور فرانسه پیش از این از تعطیلی 21 مسجد طی دوره اخیر خبر داده بود.

 

این مقام فرانسوی گفت: در روزهای آینده، 6 مسجد دیگر بسته خواهند شد و این اقدام بر اساس قانون مبارزه با افراطی گری انجام می ‌گیرد.

 

فرانسه اخیرا تعدادی از جمعیت های اسلامی را منحل کردند و پارلمان فرانسه لایحه مبارزه با «افراط ‌گرایی اسلام‌ گرایان» را ارائه کرد که این قانون آزادی‌ های مذهبی را نقض کردند.

 

واکنش مسلمانان به ساخت ماکت مسجد در یک پایگاه آموزش نظامی کانادا

 

 

 

به نقل از «الجزیره»،  روزنامه «سی بی سی» کانادا یک فیلم ویدیویی منتشر کرده که در آن ماکت یک مسجد در داخل پایگاه آموزشی ارتش کانادا در جنوب استان آلبرتا در غرب کانادا نشان داده می شود.

 

این روزنامه این فیلم ویدیویی را منحصراً از شخصی به نام محمود مورا، یک مهاجر لبنانی دریافت کرده است و این فرد دهه‌ ها است که در کانادا زندگی می ‌کند، وی می گوید وقتی برای پیاده‌ روی بیرون می‌ رفته، این ماکت را دیده و شوکه شده است.

 

مسئولان نظامی کانادا می گویند: مکان ‌های آموزش نظامی باید تا حد امکان واقعی باشد تا انواع فضاهایی که سربازان ممکن است در سفرهای خود ببینند، شبیه سازی کنند.

 

مره به روزنامه نگاران گفت: مسجد سمبل مسلمانان است نه تروریست ها و این اقدام کاری اشتباه بوده است.

 

این روزنامه به نقل از مصطفی فاروق، مدیر اجرایی شورای مسلمانان کانادا گفت: این فیلم ویدیویی و انتشار آن در شبکه های اجتماعی موجب نگرانی مسلمانان شده است.

 

فاروق در ادامه گفت: تصور وجود این ماکت در هر پایگاهی از نیروهای نظامی کانادا بسیار نگران ‌کننده است به خصوص آنکه ماکت‌ های مشابه آن در دیگر پایگاه‌ های کانادا هم احداث شده است.

 

استفان بورک، فرمانده این پایگاه نظامی در توجیه احداث ماکت مسجد در این پایگاه نظامی گفت: این مدل بخشی از شبیه‌ سازی یک روستا است که در سال ۲۰۰۶ میلادی تاسیس شده است و این روستا توسط نیروهای انگلیسی مورد استفاده قرار گرفته است.

 

وی گفت:  نظامیان همچنان اسلحه حمل می‌ کنند و تمرینات نظامی انجام می‌ دهند، اما تیراندازی به سوی این ماکت صورت نگرفته است.

 

فاروق در پاسخ به این توجیه گفت که دلیل نمی شود که این نوع ماکت در آموزش نظامیان استفاده شود و این اقدام اهانت به مسلمان است.

 

وی در ادامه خواستار برداشتن فوری این ماکت در پایگاه نظامی شد و گفت: چنین چیزهایی یادآور ارعاب و هراس افکنی در جهان پس از یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ است.

 

دانیل میندن، دبیر مطبوعاتی وزیر دفاع کانادا گفت: دفتر آنها از این موضوع مطلع است. وی در بیانیه ‌ای که از طریق ایمیل ارسال شده است، اظهار کرد که «هیچ جایی برای اسلام هراسی در کانادا وجود نداشته باشد و ما همیشه آن را محکوم می کنیم و وزیر معتقد است که برای اطمینان از اصل احترام به جوامع آسیب پذیر، همیشه باید با آنها مشورت شود.

 

اقامه نماز جمعه ۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی/تصویب قطعنامه حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین در نیویورک

به نقل از «شبکه رایه الاعلامیه»، اداره اوقاف اسلامی قدس گزارش داد: حدود 40 هزار نمازگزار فلسطینی نماز جمعه را این هفته در مسجدالاقصی اقامه کردند.

این درحالی است که شهرک قدیمی قدس شاهد حضور گسترده ای از عناصر پلیس و نظامیان رژیم صهیونیستی بود که کارت های شناسایی نمازگزاران را شناسایی کرده و آنان را تفتیش کردند.

 

از سویی دیگر، هزاران فلسطینی نماز صبح جمعه را در مسجدالاقصی اقامه کردند و این اقدام ادامه حرکتی با نام «فجر الثوابت» صبح پایداری بود. این اقدام تاکیدی بر این است که مسجدالاقصی همچنان پابرجا و مقاوم است.

 

شیخ رائد صلاح بعد از پیروزی از زندان های رژیم صهیونیستی گفت: پایداری ما نه نمی میرد و نه از بین می رود و تا آزادی قدس و مسجدالاقصی ادامه دارد.

 

تصویب قطعنامه حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین در نیویورک

 

العالم نیز گزارش داد: مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با اکثریت آرا قطعنامه‌ای را در رابطه با حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین به تصویب رساند.

 

هیئت دولت فلسطین در سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این قطعنامه با 168 رای موافق، 5 رای مخالف و 10 رای ممتنع به تصویب رسید.

 

این قطعنامه بار دیگر بر حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود از جمله حق برخورداری از یک کشور مستقل تاکید دارد و از تمامی کشورها، سازمان‌ها و نهادهای وابسته به سازمان ملل می‌خواهد به حمایت از ملت فلسطین برای رسیدن به این حق مسلم در اسرع وقت ادامه دهند.

 

قطعنامه مذکور همچنین بر ضرورت پایان فوری اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمین‌ اشغالی 1967 و تحقق سازشی عادلانه و دائمی بین طرفین فلسطینی و اسرائیلی با استناد به قطعنامه‌های سازمان ملل، معاهده مادرید و طرح صلح عربی به منظور حل دائمی منازعه فلسطینی اسرائیلی بر اساس راه حل تشکیل دو کشور تاکید دارد.

 

تهدید صهیونیست ها نسبت به تخریب گنبد طلایی مسجد الرحمن در بیت صفافا

 

به نقل از خبرگزاری وفا، محمد علیان، یکی از بزرگان روستای بیت صفافا گفت: شهرداری صهیونیست ها در شهر قدس اشغالی به صورت شفاهی تهدید کرده است که گنبد مسجد الرحمن را واقع در این روستا تخریب می کند.

 

این درحالی است که مسجد الرحمن اخیرا توسط کمیته مساجد مرمت شده است. وی افزود: این مسجد، یکی از چهار مسجدی است که در خیابان توحید واقع شده است و عمر این مسجد از عمر رژیم صهیونیستی بیشتر است.

 

وی افزود: شهرداری رژیم صهیونیستی به صورت شفاهی تهدید کرده است و در رادیو عبری نیز خبر تخریب گنبد طلایی این مسجد اعلام شده است و گفته اند که شهرک نشینان از این مسجد شکایت کرده و خواستار محاکمه عاملان مرمت این مسجد شده اند.

 

در همین راستا، علیان به نام روستا بیانیه ای صادر کرد و گفت: این تهدید سناریوی جدید صهیونیست ها برای هدف قرار دادن ما است و و کار ما تنها دفاع از مساجد،  سرزمین و خانه هایمان است که با سیاست های نژادپرستانه افراطی تهدید می شود و تمامی این اقدامات مردود است و ما اهالی روستا اجازه این کار را نمی دهیم.

 

روستای بیت صفافا در 6 کیلومتری جنوب شرق قدس اشغالی واقع شده است و اطراف آن شهرک های صهیونیستی قرار دارد و ساکنان آن به نوعی در یک شبه زندان قرار دارند.

 

اقدام اسلام هراسانه علیه مسجدی در «کبک» کانادا

به نقل از «الجزیره مباشر»، پلیس کبک کانادا یک فرد 33 ساله را به اتهام گذاشتن نعش یک حیوان مرده در بیرون مسجدی وابسته به مرکز اسلامی شهر ودرویل دوریون بازداشت کرد.

 

بر اساس گزارش روزنامه محلی (مونترال گزت)، پلیس این مرد را دوشنبه گذشته بازداشت کرد و سپس پس از موافقت وی با رعایت یک سری شرایط، از جمله ارائه او به دادگاه در صورت اثبات اتهام علیه وی، او را آزاد کرد.

سخنگوی پلیس گفت که این احتمال وجود دارد که عامل این جنایت به «آزار و اذیت و خرابکاری و همچنین اتهام جنایات ناشی از نفرت و اسلام هراسی» متهم شود.

وزیر حمل و نقل کانادا نیز به نوبه خود از این حادثه ابراز نارضایتی کرد و در توییت خود نوشت: «در کانادا جایی برای نفرت و تبعیض وجود ندارد. کسانی که این کار را کردند باید پاسخگو باشند. اسلام هراسی و سایر اشکال نفرت در جامعه ما جایی ندارد.»

 

ساختمان مرکز اسلامی پیش از این ، یک رستوران متروکه بود و سپس در اکتبر 2020 به مکانی منحصراً برای مسلمانان تبدیل شد.

سال گذشته، زمانی که پروژه ای برای استفاده از این ساختمان برای مقاصد مذهبی راه اندازی شد، این ابتکار با مخالفت مقامات شهرداری در آن زمان به عنوان گروهی «کوچک اما پر سر و صدا» به بهانه اینکه باعث ایجاد ترافیک می شود، مواجه شد.

روزنامه فرانسوی (Le Devoire) به نقل از شهردار Vaudrille Dorion Guy Bellon گفته است که این ساختمان فقط مرکزی برای فعالیت های اجتماعی برای مسلمانان است.

 

وی افزود: «این مرکز میزبان نماز یا مراسم مذهبی نیست، بلکه فقط برخی از فعالیت های اجتماعی و گردهمایی های غذایی را برگزار می کند.

این اظهارات توسط یکی از اعضای جامعه مسلمانان شهر تایید و اعلام شد که  اکنون در مرکز نماز اقامه نمی شود و با توجه به همه گیری کرونا این مسجد برای مدتی فعالیت نداشت.

 

حضور زائران کوفی در مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در کربلا

به نقل از «موقع مسجدالکوفه»، شعبه شعائر حسینی در تولیت مسجد کوفه و مزارهای وابسته به آن آمادگی خود را برای حضور در مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) اعلام کرد.

شعبه شعائر حسینی اعلام کرد که موکب کوفه برای برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) به سمت کربلا حرکت می کند و به سمت مرقد مطهر امام حسین(ع) می رود.

 

در همین راستا، 22 اتوبوس زائران و عزاداران را برای حضور در مراسم سوگواری حمل می کند و تمامی تجهیزات از جمله پرچم و پلاکاردها نیز آماده شده است و کمیته وابسته به تولیت مسجد کوفه کار نظارت بر رفت و آمد زائران را بر عهده دارد.

بنابراین گزارش، اتوبوس حامل زائران ساعت هفت صبح روز شنبه از مسجد کوفه عازم کربلا و مرقد مطهر امام حسین(ع) می شوند.

 

مسجد «باصونه» مصر، برگزیده جایزه«عبداللطیف الفوزان برای معماری مساجد»

مسجد باصونه در سوهاج مصر برای سومین دوره برگزیده جایزه «عبداللطیف الفوزان برای معماری مساجد» شد. جایزه بین المللی عبداللطیف فوزان یک چایزه بین المللی است که در سال 2011 میلادی تاسیس شده است.

این جایزه برای همه افراد و سازمان هایی برگزار می شود که به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر تحول و پیشرفت معماری و محیط خاورمیانه تاثیر می گذارد.

 

هر سه سال یک بار این مسابقه برگزار می شود و مقر آن در عربستان است که شیخ عبداللطیف احدم فوزان آن را راه اندازی کرده است و 60 میلیون ریال سعودی به آن اختصاص یافته است.

این جایزه تاکنون سه دوره برگزار شده است و دوره اول 2014 میلادی برگزار شد و در این سال 36 طرح به اشتراک گذاشته شد و تنها محدود به عربستان شد و چهار طرح آن با مبلغ نیم میلیون ریال سعودی برنده شد.

 

در دور دوم که سال 2017 میلادی برگزار شد 122 مسجد شرکت کردند و 13 مسجد از 5 کشور برگزیده و سه نفر نفرات انتخاب و مبلغ دو میلیون ریال سعودی جایزه دریافت کردند.

دور سوم در سال 2021 در سطح کشورهای اسلامی برگزار شد و 201 مسجد از 43 کشور و سه قاره شرکت کردند و 27 مسجد برگزیده شدند و جایزه به 7 مسجد از 7 کشور مختلف تعلق گرفت که مسجد باصونه از جمله این مساجد بود و بقیه 6 مسجد از کشورهای عربستان، بنگلادش، اندونزی، ترکیه، لبنان و مالی هستند.

 

ولید عرفه، این مسجد را طراحی کرده است و طراحی آن 6 ماه به طول انجامیده و ساخت آن دو سال طول کشید و 30 کارگر در ساخت آن مشارکت کردند.

 

مسجد باصونه به سبک معماری جدید ساخته شده است و بیش از 70 سال قدمت دارد و در مساحت 140 متر ساخته شده است.

 

آغاز روند قانونی تعطیلی مسجد«بلال» در شمال فرانسه

به نقل از «آناتولی»، جرالد دارمانان، وزیر کشور فرانسه از آغاز روند اداری تعطیلی مسجد بزرگ بووه، شهری در ۹۰ کیلومتری شمال پاریس خبر داد و

دارمانان در گفت و گو با یک شبکه تلویزیونی مدعی شد که محتوای خطبه های مسجد بلال در شهر بووه افراط گرایانه است.

وی تاکید کرد که روند اداری تعطیلی این مسجد آغاز شده است و مقامات محلی به مسئولان این مسجد برای تعطیلی 6 ماه آن ابلاغیه فرستاده اند.

 

صمیم بولاکی، وکیل مسجد بلال در این باره گفت: امام مسجد در این باره پاسخی را به مقامات محلی داده است.

 

وی افزود: تعطیلی مسجد باعث اعتراض 300 نفری که به این مسجد می آیند، می شود. وزیر کشور فرانسه پیش از این از تعطیلی 21 مسجد طی دوره اخیر خبر داده بود.

 

این مقام فرانسوی گفت: در روزهای آینده، 6 مسجد دیگر بسته خواهند شد و این اقدام بر اساس قانون مبارزه با افراطی گری انجام می ‌گیرد.

فرانسه اخیرا تعدادی از جمعیت های اسلامی را منحل کردند و پارلمان فرانسه لایحه مبارزه با «افراط ‌گرایی اسلام‌ گرایان» را ارائه کرد که این قانون آزادی‌ های مذهبی را نقض کردند.

خبرگزاری شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1400/10/4 ساعت 12:08
کد : 5232
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
مسجد
جهان
فرانسه
فلسطین
مسجد کوفه

■ اجرای طرح آموزش عملی نماز دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد

به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، لطف‌الله تقی‌پور، رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد امروز، ۲۲ دی‌ماه اظهار کرد:‌ ۸۰ هزار دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در طر ...

■ انتشار نشریه مجازی اهمیت فریضه نماز و مسجد از نگاه امام خمینی(ره)

دومین ﻧﺴﺨﻪ نشریه مجازی ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺍﻧﻘﻼ‌ﺑﯽ ﻭ ﺟﻬﺎﺩﮔﺮﺍﻥ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺖ تحریریه ﻭﺍﺣﺪ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻧﻮﯾﻦ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﻃﺎﻫﺎﯼ ﺑﻮﺷﻬﺮ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ «اهمیت فریضه نماز و مسجد از نگاه امام خمینی(ره)» با بهره‌گیری از روایت مجموعه شش جلدی کتاب « ...

■ اولین جلسه اعضای كمیته بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز ، اولین جلسه اعضای كمیته اجرایی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز با حضور امام جمعه كرج و حضور نماینده ولی فقیه در استان البرز ، قائم مقام و معاونین ستاد اقامه نماز كشور ، استاندار البرز و تعدادی از مدیران كل دستگاه ...

■ ارسال ۱۵۰ اثر به جشنواره رسانه و نماز ایلام

حجت‌الاسلام علی چراغی پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، صبح امروز(16 اسفند) در مراسم تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره رسانه و نماز در این استان، در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، اظه ...

■ کارکرد نماز جمعه در همگرایی و انسجام مردمی

خبرگزاری شبستان-اصفهان: نماز عبادی و سیاسی جمعه، میعادگاه مومنین و حج مستضعفین، فریضه و عبادتی با ماهیت سیاسی و فرهنگی که خطیب جمعه نقش اصلی این جریان را رقم می زند. توصیه های زیادی برای اقامه این فریضه دینی شده و آداب خاصی نیز متوجه آن است که همه ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز