خوش‌خلقی و تقید به نماز اول وقت؛ ویژگی‌های بارز محسن حاجی‌حسنی‌‌کارگر

■ خوش‌خلقی و تقید به نماز اول وقت؛ ویژگی‌های بارز محسن حاجی‌حسنی‌‌کارگر

خوش‌خلقی و تقید به نماز اول وقت؛ ویژگی‌های بارز محسن حاجی‌حسنی‌‌کارگر

سیدمحمدصادق حسینی، قاری نوجوان مشهدی و نخبه قرآنی که از شاگردان مرحوم محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، قاری مهاجر الی الله بوده است، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، ضمن بیان اینکه حدود پنج سال بود که افتخار شاگردی استاد حاجی‌حسنی‌کارگر را داشتم، گفت: قبل از شاگردی ایشان به صورت حرفه‌ای کار نمی‌کردم و بیشتر بر روی مباحث روخوانی، روانخوانی و تجوید متمرکز بودم اما از زمانی که با استاد حاجی‌حسنی آشنا شدم، صوت و لحن را به صورت حرفه‌ای دنبال کردم.

وی با اشاره به اینکه در زمان حیات استاد حاجی‌حسنی‌کارگر جلسات قرآن ما به دو عمومی و خصوصی برگزار می‌شد، عنوان کرد: ما یک جلسه عمومی داریم و یک جلسه تخصصی آموزشی برای نخبگان قرآنی که 15 نفر بودیم که سه‌شنبه و پنج‌شنبه هر هفته برگزار می‌شد ولی جلسه عمومی هر جمعه برپا می‌شود.

این قاری ممتاز نوجوان در خصوص ویژگی‌های بارز شخصیتی استاد خود ابراز کرد: هرگاه که سفر قرآنی برایشان پیش می‌آمد، یکی از بچه‌های نخبه جلسه را همراه خود می‌بردند و ما قبل از ایشان در مراسمات بزرگ تلاوت می‌کردیم که همین امر زمینه رشد و پیشرفت بیشتر ما را فراهم می‌کرد.

خوش‌خلقی و تقید به نماز اول وقت؛ دو ویژگی بارز مرحوم محسن حاجی‌حسنی‌

وی با تأکید بر تقید استاد حاج محسن حاجی‌حسنی‌کارگر به اقامه نماز اول وقت، اظهار کرد: در سفرهایی که با استادحاجی‌حسنی بودیم، همیشه به محض استماع صدای اذان نه تنها خودشان بلکه ما را نیز دعوت به اقامه نماز اول وقت و جماعت می‌کرد.

این دارنده رتبه نخست مسابقات قرآن اوقاف کشور ادامه داد: خوش‌رویی و خوش‌اخلاقی یکی دیگر از ویژگی‌های بارز اخلاقی استاد بود به گونه‌ای که حتی در جلسات آموزشی خطاها و اشتباهات تلاوت ما را به شوخی گوشزد می‌کرد تا خدای‌نکرده از قرآن زده نشویم و در تذکراتشان یک جدیت همراه با مهربانی داشت.

توجه ویژه استاد حاجی‌حسنی‌کارگر به پاسداشت مقام پدر، مادر و استاد

وی با اشاره به اینکه محسن حاجی‌حسنی‌کارگر برای استاد مصطفی حاجی‌حسنی‌کارگر، برادر بزرگ‌تر و استادشان، شأن و مقام ویژه‌ای قائل بودند، بیان کرد: این نخبه قرآنی ما را نیز همیشه به پاسداشت مقام پدر، مادر و استاد توصیه می‌کرد؛ همچنین آخر جلسات قرآنی ما غالبا با شوخی و لطیفه همراه بود اما استاد همیشه شاگردانشان را توصیه به رعایت موازین شرعی و اخلاقی حتی در بذله‌گویی‌ها می‌کرد.

شاگرد مرحوم حاجی‌حسنی‌کارگر در پایان یادآور شد: استاد حاجی‌حسنی در توصیه‌های دیگری که داشتند مستمرا ما را از انجام کارهایی که دید مردم را نسبت به قرآن و اسلام منفی می‌کند، پرهیز می‌داد.

یادآور می‌شود، سیدمحمدصادق حسینی، یکی از شاگردان نوجوان و نخبه مرحوم حاج محسن حاجی‌حسنی‌کارگر است که در سال 93 موفق به کسب رتبه نخست مسابقات کشوری اوقاف شد؛ همچنین این قاری نوجوان کسب سه رتبه نخست در مسابقات کشوری دانش‌آموزی در سال 91 و 92 و مسابقات قرآن بسیج دانش‌آموزی را نیز در کارنامه خود دارد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/16 ساعت 10:11
کد : 520
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز