■ معضل کاهلنمازی در جامعه رفع شود/ نماز شفابخش دردهای جامعه
سید احمد زرهانی ظهر امروز در آیین تجلیل از خادمان و فعالان ترویج و توسعه فرهنگ نماز با بیان اینکه مهمترین وظیفه متولیان امور نماز کالبدشکافی است اظهار کرد: نماز این قدرت را دارد که از آلوده شدن به مفاسد جلوگیری کند.
وی افزود: در حوزه نماز از سوی غرب و غربزدگان داخلی تهدید میشویم آنها هر دو میخواهند حکومت دینی را کمرنگ و کمرمق کنند و این رسالت ماست که با آن مقابله کنیم.
نماز شفای دردهای جامعه
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ضمن تاکید بر اینکه هر یک از ما میتواند مقدرات بخشی از جامعه را تغییر دهد و اگر ما تغییر ندهیم دیگران هستند که تغییر دهند گفت: بر این اساس نماز را باید از دو زاویه ببینیم یکی اینکه نماز عبادتی بر عهده ماست و بسیار با اهمیت است دیگر اینکه نماز شفای جامعه است.
وی با اشاره به معضل کاهل نمازی در جامعه و به ویژه جوانان خاطرنشان کرد: امروز جامعه ما با کاهل نمازی مواجه است، والدین نمازی هستند اما ارتباط آنها با فرزندان کمرنگ است و اگر این کاهل نمازی ادامه یابد، آسیب پذیری بیشتر میشود.
زرهانی نماز را نقطه شفابخش دردهای آشکار و پنهان جامعه دانست و گفت: اکثر تارکالصلاهها و کاهلنمازها در تحقیقاتی که انجام شد، گفتهاند ما فلسفه نماز را نمیدانیم بنابراین باید مطالعات دانشگاهی انجام شود تا جامعه امروز با فیوضات نماز آشنا شوند.
وی با اشاره به بازگشایی مدارس اظهار کرد: مدارس در حال بازگشایی است و ستاد اقامه نماز اندیشهای به نام پیوند مدرسه، مسجد و نماز دارد که باید مجدد پیگیری شود.
لزوم تبیین فلسفه نماز در جامعه
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تاکید کرد: طلاب فاضل آشنا به روانشناسی کودک و نوجوان و متعهد به اندیشههای امام و انقلاب و رهبری باید وارد مدارس و دانشگاهها شوند تا رابطه مدارس با مساجد محکم شود.
وی با بیان اینکه با مهندسیهایی که از بیرون بر شاکله جامعه و نماز صورت میگیرد، ریزشها بیشتر و رویشها کمتر میشود افزود: باید مبادله افکار صورت گیرد و فلسفه نماز را در جامعه بیان کنیم تا افراد بدانند در برابر نماز چه رفتاری باید داشته باشند.
زرحانی با بیان اینکه ۷ میلیون دانشآموز دختر و ۲ میلیون دانشجوی دختر در کشور داریم عنوان کرد: باید بررسی شود چقدر این دختران با معارف نماز ارتباط برقرار میکنند و چقدر با کتب نماز، تفسیر قرآن و مسائل تربیتی ارتباط دارند.
وی با تاکید بر اینکه فرصت هماندیشی باید فراهم شود و از رسانهها و صدا و سیما نیز باید کمک بگیریم افزود: ۹۰۰ هزار کتاب در حوزه نماز تالیف شده است که میتوان از آنها بهره گرفت، در برگزاری مسابقات میتوانیم از فرهنگ ترویج نماز بهرهمند شویم، همچنین از نمازخانههای بین راهی و پیوند مدرسه و مسجد میتوان استفاده کرد.
ستاد اقامه نماز همدان جزو برترینهای کشور
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با بیان اینکه ستاد اقامه نماز استان همدان از برترین ستادهای نماز در کشور است گفت: حجتالاسلام حسنیحلم همواره در زمینه ترویج فرهنگ نماز اهتمام ویژهای داشت که ما نیز قدردان هستیم.
در پایان مراسم از خادمان و مروجان فرهنگ نماز تجلیل صورت گرفت.
ستاد اقامه نماز