آماده باش مساجد و نمازخانه های بین راهی برای فصل سرما

■ آماده باش مساجد و نمازخانه های بین راهی برای فصل سرما

آماده باش مساجد و نمازخانه های بین راهی برای فصل سرما

حجت‌الاسلام جواد نیسی، دبیر اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی با اشاره به  تمهیدات این ستاد برای مساجد و نمازخانه های بین راهی در آستانه فرارسیدن فصل بارندگی و سرما به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: در طول سال در سه زمان برای مساجد و نمازخانه‌های بین‌راهی کشور وضعیت آماده باش یا فوق‌العاده‌ای اعلام می‌‌شود که یکی از این زمان ها در آستانه زمستان است.

 

وی بیان کرد: با ارسال اطلاعیه و بخش‌نامه‌ از همه سازمان‌ها، شرکت‌ها و نهادهایی که مساجد و نمازخانه‌های بین‌راهی را در اختیار دارند، خواسته شده است که در ایام زمستان در تأمین تجهیزات گرمایشی مورد نیاز مساجد و نمازخانه‌های بین‌راهی دقت بیشتری داشته باشند. همچنین مساجد و نمازخانه های بین راهی که در مناطق سردسیر قرار دارند نسبت به باز بودن درب مساجد شان در ساعت های طولانی تر اهتمام داشته باشند تا در محورهایی که با سرمای شدید روبرو شدیم، مساجد و نمازخانه های بین راهی پناهی برای مسافران باشند.

 

وی در مورد برنامه های این ستاد برای افزایش مساجد و نمازخانه‌های بین‌راهی در کشور گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار و 700 نمازخانه و مسجد بین راهی داریم و تلاش می کنیم این تعداد را به دو هزارو 800 نمازخانه و مسجد برسانیم. در شهرک های جدید التاسیس بنا است تعدادی مسجد به بهره برداری برسد اما در مورد مساجد و نمازخانه های بین راهی در حال حاضر 450 مجتمع فرهنگی بین راهی در حال ساخت است که برای آنها نماز خانه نیز در نظر گرفته شده است. آنچه از ساخت مسجد مهم تر است ارتقای کیفی مساجد و نمازخانه های بین راهی است.

 

دبیر اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: اولویت ساخت و ساز مساجد و نمازخانه‌های جدید نیست آنچه مهم است این است که مساجد و نمازخانه‌های موجود را به لحاظ کیفی ارتقا دهیم. به این معنا که ارتقای کیفیت مسجد و نمازخانه‌های موجود از ساخت‌وساز نمازخانه‌های جدید مهم تر است.

 

وی با بیان مشکلاتی که مساجد و نمازخانه های با آن روبرو هستند، گفت: در زمستان مسئله اصلی بحث گرمایشی بویژه در مناطق سردسیر است اما ارتقای کیفی مساجد و نمازخانه‌های بین‌راهی دغدغه ما در طی سال است.

 

وی در مورد سکوهای نماز در مسیرهای بین راهی گفت: این مکان‌ها را نمی‌توان در زمستان استفاده کرد. سکوها در مسیرهایی ایجاد شده اند که شرایط اقتصادی و فنی برای ایجاد نمازخانه و مسجد در آن منطقه وجود نداشته است و صرفاً برای احتیاط ساخته شده اند و محلی مسقف است اما امکان گرمایش برای این مکان‌ها فراهم نیست و حتی این سکوها آب ندارند و تنها برای زمان‌هایی استفاده می شوند که فاصله بین دو نمازخانه زیاد است و ممکن است نماز افراد قضا شود. سکوها فقط فضایی هستند که مردم بر روی زمین نامناسب نماز اقامه نکنند.

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/16 ساعت 10:06
کد : 518
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز