■ قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس: به حکومت نماز در جامعه اسلامی توجه نشده است
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجتالاسلام علی سقاچی بعدازظهر امروز در جلسه هماهنگی و هماندیشی یاوران نماز در شهرداری منطقه 5 شیراز اظهار داشت: با وجود تلاشهایی که برای گسترش فرهنگ دینی در جامعه صورت میگیرد، این فعالیتها نمود چندانی ندارد.
وی افزود: درست است که بسیاری از جوانان ما اهل دین هستند اما انتظار از جامعه دینی بیش از این ها بوده و البته این را نیز باید در نظر داشته باشیم که خداوند میگوید نباید توقع داشت، همگان اهل فضل و دین باشند و از دینداران به عنوان تعدادی قلیل یاد میکند.
باید درد دین داشت
سقاچی ادامه داد: باید درد دین داشت تا بتوان در جامعه احکام اسلام را پیاده و ناهنجاریها را درمان کرد و درد دین داشتن با دینداری متفاوت است.
وی در توضیح تفاوتهای این دو مسئله گفت: گاهی خودمان دیندار هستیم اما کاری به اطرافمان نداریم و فرسنگها فاصله بین این دو واژه وجود دارد.
این مسئول ادامه داد: هجمه دشمن علیه ما بسیار سنگین است و شاید معدود کشورهایی در این عرصه برای شکست ما وارد نشده باشند و این امر باید هشیاریمان را به دنبال داشته باشد.
اقامه نماز درمان تمام دردهای اجتماع است
وی بابیان اینکه اقامه نماز رفعکننده تمام مشکلات و معضلات جامعه است، گفت: باید نماز را در جامعه نهادینه کنیم و نمازی باعث بازدارندگی از آسیبهای جامعه است که دارای شرایطی باشد.
سقاچی گفت: آگاهانه بودن نماز از اصلیترین شرایط اقامه نماز است و درحالیکه یکهزار و 492 عنوان کتاب در مورد نماز نوشتهشده و 25 هزار حدیث در مورد این فریضه آمده است باید از خود پرسید، چه اندازه از این منابع برای آگاهی خود از نماز بهره بردهایم؟
وی گفت: بهواقع از مفاهیم و آثار نماز بهره نبردهایم و نماز در زندگی ما ساری و جاری نیست.
قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس افزود: اقامه نماز باید عاشقانه و باانگیزه باشد که اگر اینگونه شود، نباید هیچ نگرانی از آسیبهای مختلف داشته باشیم.
سقاچی ادامه داد: زمانی میتوان جامعهای سالم داشت که نماز حکومت داشته باشد و در زوایای مختلف زندگی اجتماعی شاهد نهادینه شدن ارزشهای نماز باشیم، زیرا تمام این ارزشها که مانع از آسیبها و ناهنجاریها میشود در نماز وجود دارد.
وی با بیان بعضی از ارزشهایی که در نماز آگاهانه وجود دارد، گفت: عدالت، انصاف، احترام متقابل، تابع ولایت بودن، خوشاخلاقی و به اموال دیگران دست پیدا نکردن بخشهایی از آن چیزی است که در نماز آمده و به همین دلیل سوره حمد را معجون کل قرآن میخوانند.
هجمههای فرهنگی دشمن شدت یافته است
سقاچی ادامه داد: در حال حاضر 252 شبکه ماهوارهای مسائل جنسی را تنها و بهطور عمده برای شیعیان به نمایش میگذارند و حتی 419 شبکه ورزشی با هدف ترویج فساد برای جوانان ما تدارک دیده شده است.
وی افزود: 380 کانال نیز موسیقیهای آنچنانی پخش میکنند و حتی 252 کانال نیز با برنامهریزی برای از هم پاشیدن خانوادههای ما برنامه کودک به نمایش میگذارند.
این مبلغ قرآنی با برشمردن برخی دیگر از آمارهای شبکههای ماهوارهای و از جمله فعالیت تنها 214 شبکه ویژه اسرائیل، شبکههای بهائیت و ترویج مد و کالاهای لوکس گفت: بهوضوح شاهد آثار تلخ این برنامهها بر روی خانوادههای ایرانی هستیم.
آثار تهاجم فرهنگی در جامعه ایرانی مشهود است
سقاچی با برشمردن برخی از آمار از میزان افزایش ناهنجاریها در استان فارس ظرف پنج سال 85 تا 90 گفت: هنگامی مشاهده میکنیم که دعاوی خانوادگی 135 درصد، الزام به تمکین 164 درصد و رسم شدن طلاق توافقی در جامعه مشهود است، بهخوبی به آثار زیانبار راهیابی ماهواره به خانوادههای ایرانی پی میبریم.
این کارشناس برنامههای مذهبی ادامه داد: به اینها آمار افزایش مطالبه مهریه، مزاحمتهای تلفنی، جرائم پزشکی و بسیاری دیگر از موارد را اضافه کنید که به هیچوجه در شأن شهر احمدبنموسی(ع) نیست.
وی تأکید کرد: قرآن کریم یک دارو برای درمان تمام این دردها دارد که اقامه نماز است و البته منظور از نمازی بوده که مفاهیم آن در جامعه پیاده شده است.
سقاچی تأکید کرد: اگر بخواهیم جامعه، خانواده و اعتقادات سالم داشته باشیم، چارهای جز نهادینه کردن نماز در جامعه نداریم.
این مسئول ستاد اقامه نماز گفت: اسلام به دنبال حکومت دادن به نماز در جامعه بوده که در حکومت اسلامی انجام نشده است.
وی ادامه داد: امیدواریم با همراهی یاوران نماز روزبهروز شاهد گسترش فرهنگ اقامه نماز در جامعه باشیم.
انتهای پیام/2448/الف40/ژ1001