■ اقامه نماز صبح صدها هزار فلسطینی در مساجد کرانه باختری
بعد از حدود 70 روز از تعطیلی مساجد برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، درهای مساجد کرانه باختری روز گذشته (دوشنبه 5 خرداد ماه) به روی نمازگزاران گشوده شد.صدها هزار فلسطینی نماز صبح را در مساجد کرانه باختری اقامه کردند.
درهای مساجد کرانه باختری با رعایت نکات بهداشتی و تدابیر پیشگیرانه بازگشایی شد و مساجد پیش از بازگشایی ضدعفونی شدند.
«محمد اشتیه»، نخست وزیر سازمان تشکیلات خودگردان فلسطین روز گذشته بازگشت طیبعی به زندگی را اعلام کرد و گفت: اماکن عبادی، فروشگاه ها و قهوه خانه ها با رعایت تدابیر پیشگیرانه باز می شود.
شورای اوقاف اسلامی قدس وابسته به وزارت اوقاف اردن نیز پیش از این اعلام کرد: درهای مسجدالاقصی واقع در قدس شرقی اشغالی پس از عید فطر به روی مسلمانان باز خواهد شد.
اداره اوقاف اسلامی قدس در 22 مارس درهای مسجدالاقصی و مسجد «قبه الصخره» و مصلاهای آن را در چارچوب تدابیر اتخاذ شده جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بست.
از ماه مارس، بیش از 550 مورد ابتلا به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ثبت رسیده است و مقامات فلسطینی به مدت سه ماه متوالی حالت فوق العاده اعلام کرده بودند.
منبع: خبرگزاری شبستان
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
1399/3/6 ساعت 11:18
کد : 4304
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
■ نماز اولویت اول مسئولین نیست
دومین اجلاسیه نماز شهرستان ساوجبلاغ استان البرز با حضور محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، حجت الاسلام روح الله مختاری امام جمعه ساوجبلاغ، فرماندار هشتگرد، جمعی از طلاب و مبلغین و فرهنگیان، امروز در سالن 9 دی ساوجبلاغ برگزار شد.
مظفر، قائ ...
■ برای نمازخوان شدن دانش آموزان باید بین خانه و مدرسه پیوند ایجاد شود
«سید احمد زرهانی» 28 آبان در ششمین اجلاسیه استانی نماز که به صورت وبینار در آموزش و پرورش مازندران برگزار شد، اظهار کرد: این اجلاسیه سرشار از حکمت و اندیشه است اگر پیامهای آن را اجرا کنیم بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
...
■ اقامه نماز جمعه ۶۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی
اداره اوقاف اسلامی قدس گزارش داد: حدود 60 هزار نمازگزار فلسطینی، نماز جمعه را در مسجدالاقصی اقامه کردند و این درحالی است که نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مسجدالاقصی و شهرک قدیمی قدس تدابیر امنیتی اتخاذ کرده بود.
از سویی دیگر، شدها شهروند ف ...
■ پشت سر رهبر انقلاب در مسجدالاقصی نماز خواهیم خواند
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، خبرگزاری میزان گفتوگویی با صلاح زواوی سفیر کشور فلسطین در جمهوری اسلامی ایران انجام داده است که بخشهای مهم آن در ادامه میآید.
ایران، شریک اصلی فلسطین در جشن پیروزی نبرد ۱۲ روزه غزه ...